dombilipanda
Öğrenci
arkadaşlar merhaba. ablamın kullandığı iPhone 6s şarjı bittikten sonra Apple logosunda takılı kaldı. iTunes'dan yeni yazılım atmaya çalıştığımda ise "9" hatası alıyorum bir yardımcı olur musunuz?
Merhaba bu link işinize yarar diye düşünüyorum.arkadaşlar merhaba. ablamın kullandığı iPhone 6s şarjı bittikten sonra Apple logosunda takılı kaldı. iTunes'dan yeni yazılım atmaya çalıştığımda ise "9" hatası alıyorum bir yardımcı olur musunuz?
Apple'ın Uygulamaları dışında 3.parti yazılımları kullanmayı önermem.3uTools ile yap. Yine hata verirse bir iki kez faha tekrar dene.
Birşey olmaz, hepsi aynı işlemden geçiyor.Apple'ın Uygulamaları dışında 3.parti yazılımları kullanmayı önermem.
İşlemden geçiyor ama 3. Parti uygulama onu yapan kişi bilgileri alıyor.Birşey olmaz, hepsi aynı işlemden geçiyor.
Android 5 ve üst sürümlerde erişim izni istiyor. Xiaomi miui sürümünde yüklenen uygulamaları otomatik tarayıp güvenli demedikten sonra yüklemesine izin vermiyor. Güvenlik testinden geçmeyen uygulamalar cihaza yüklenmiyor.İşlemden geçiyor ama 3. Parti uygulama onu yapan kişi bilgileri alıyor.
Sormayla ilgili değil o telefonu bağladığın anda indiriyor sorması fiyasko.Android 5 ve üst sürümlerde erişim izni istiyor. Xiaomi miui sürümünde yüklenen uygulamaları otomatik tarayıp güvenli demedikten sonra yüklemesine izin vermiyor. Güvenlik testinden geçmeyen uygulamalar cihaza yüklenmiyor.
Hiçbir şey yapamıyor. Miui unlock yapmadığın sürece ne usb üzerinden yazılımı değiştiriyorsun ne de root atabiliyorsun. Taramadan geçmeden uygulamayı yüklemiyor. Miui farkı.Sormayla ilgili değil o telefonu bağladığın anda indiriyor sorması fiyasko.