Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar iphone almayi düşünüyorum en son çıkan 6s 64 gb olan kullanan varsa yardimci olsun olumlu yönleri olumsuz yonleri , şarjı ne kadar gidiyor ve en ucuz nereden alabilirim yardımcı olursaniz sevinirim
Powerbank ile çözülür. Sürekli yanında powerbank taşımak lazım yada plus modellerini tercih etmek lazım, plus modellerinin pil durumu çok daha iyi. Ancak plus olmayan modellere yanında powerbank taşımaktan başka hiç bir şey yapamazsın.
Ben 6S 64 GB kullanıyorum şahsen Facebook vb uygulamalar kullanmıyorum mesajlaşma vatsap iki üç tane de oyunum var gayet iyi gidiyor günü tamamlıyor bana şarjı Türkcell den aldım 1 hafta olmadı 3.100 bu fiyata Nasıl aldım bende anlamadım 16 GB diye biliyordum ��
Plus modeli almak bir yere kadar çözüm sonuçta arkadaş büyük telefon kullanmak istemiyor olabilir fakat şöyle de bir durum var 6s alırsan eğer tasmayla köpek gezdirir gibi powerbank i telefonuna bağlayarak gezeceksin.