İphone 6s 64 vs iphone 6s plus 16

İphone 6s 64 gb mı,iphone 6s plus 16 gb mı

• İphone 6s 64

Kullanılan: 14 87.5%
  • İphone 6s plus 16

Kullanılan: 2 12.5%

• Kullanılan toplam oy
    16

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Merhaba.

İphone 6s ekran çözünürlüğü düşük olduğu için 6s plus'a göre daha güçlü bir cihaz fakat bu aradaki farkı 3 sene sonra ancak anlayabilir. İphone'da sd cart desteği bulunmadığı için hafızayı arttıramıyorsunuz. İphone 6s plus 6s'e göre bataryada daha üstün olabilir ama bataryayı şarj ederek çözebilirsiniz eksik hafızayı arttıramadığınız için çözemezsiniz. Tabiki bitek batarya değil daha güzel bir ekran avatajıda var 6s plus'ın.

Size tavsiyem 6s 64gb almanız yönündedir çünkü;
Böylesine güçlü bir cihaz alıp 16 gb alırsanız kendinizi kısıtlarsınız özgür olamazsınız ve ios uygulama bazlı çalışan bir işleyim sistemi çok fazla çeşite sahipsiniz birde yüksek bir para vericeksiniz bu yüzden şarjı çözebilirsiniz ama hafızayı çözemeyeceğiniz için 6s 64 gb alın rahat güzel ve detaylı bir kullanım sağlayın.

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Eğer 16 gbı yetirebilecem diyorsan 6S plus bana göre daha üstün bir cihaz
Not:16 gbdan sana gelirken 12-11.5 GB yer kalıyor.
Not:Note 7 bunlardan daha iyi bir seçenek olur
O fiyata 16 gb kullanmak zenginlik içinde fakirlik çekmek gibi birşey olur.İphone 6s 64 gb öneririm daha performanslı plus modeline göre ilerde anlarsınız.

M

Murat Burç

SDN Okuru
O fiyata 16 gb kullanmak zenginlik içinde fakirlik çekmek gibi birşey olur.İphone 6s 64 gb öneririm daha performanslı plus modeline göre ilerde anlarsınız.
Daha performansli diye birşey yok hocam ikiside aynı performansı vermeyecek mi adam daha çok internet üzerinde içerik tüketiyor da video izlemek sosyal medya büyük ekran daha iyi olur

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Daha performansli diye birşey yok hocam ikiside aynı performansı vermeyecek mi adam daha çok internet üzerinde içerik tüketiyor da video izlemek sosyal medya büyük ekran daha iyi olur
Ekran çözünürlüğü farkından oluyor kardeşim.Apple uygulamaları optimize ettiği için şimdilik kimse anlamaz farkı.İphone 6 plus mesela öyle.Sdn de çalışan biri söylüyordu videoda bazı uygulamalarda fps düşüşü yaşandığını ve kastığını.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ekran çözünürlüğü farkından oluyor kardeşim.Apple uygulamaları optimize ettiği için şimdilik kimse anlamaz farkı.İphone 6 plus mesela öyle.Sdn de çalışan biri söylüyordu videoda bazı uygulamalarda fps düşüşü yaşandığını ve kastığını.
Ama orda a8 güçsüzdü a9 aşırı güçlü farkın yaşanacağını düşünmüyorum

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160
Büyük ekran seviorsan 6s plus küçük ekran ise 6s ben 6s plus derim arkadaşımda 5s var 16gb içinde onca reaim oyun program var ve halen boş iosda uygulama boyutlarımı küçük bilmiorum ama sırf depolama yüzünden vazgeçme büyük ekrandan itunes la aktarırsın en kötü 4k video çekmediğin sürece sıkıntı olmaz gibime gelio

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Kısmetse 7 Plus alacağım eğer hafıza seçenekleri 64/128/256 olursa 128 32/64/128 olursa 64 GB alacağım. Her zaman fazlanın zararı olmaz. Zaman'ı geldiğinde lazım olur kenarda dursun

0749

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
6s plus 16 gb kullanıyorum. Bana göre artıları batarya çok çok iyi 2 gün çok rahatlıkla çıkarıyor, 9 saatin altında ekran sürem olmadı. Ekran parlaklığı da güneş ışığında yeterli. Hız konusunda sıkıntı yok zaten aldığımdan beri güç tasarrufuyla kullanıyorum ona rağmen takılma olmadı. Eksileri ise boyut büyük olduğundan ağır. Bir de ben spigen thin fit hybrid taktım telefona daha ağır oldu. Serçe parmağımı ağrıtıyor iki dakika bile dursa. Ayrıca 16 gb psikolojik olarak az geliyor ama ben telefonda sadece whatsapp, instagram kullanan insanım. Oyun olarak ise sudoku var. 8-8.5 gb boş alan var bu da bana yetiyor. Ayrıca ios 9.3.5 sürümündeyim ve bir farklılık hissetmedim olumlu ya da olumsuz. Sormak istediğiniz bir şey olursa çekinmeyin.