- Konuyu başlatan
Kardeş iphone 7 16 eylül tarihine ertelenmiş haberin olsun
tüh be bakalım beklerim belki dayanabilirsem
Kardeş iphone 7 16 eylül tarihine ertelenmiş haberin olsun
O fiyata 16 gb kullanmak zenginlik içinde fakirlik çekmek gibi birşey olur.İphone 6s 64 gb öneririm daha performanslı plus modeline göre ilerde anlarsınız.Eğer 16 gbı yetirebilecem diyorsan 6S plus bana göre daha üstün bir cihaz
Not:16 gbdan sana gelirken 12-11.5 GB yer kalıyor.
Not:Note 7 bunlardan daha iyi bir seçenek olur
Daha performansli diye birşey yok hocam ikiside aynı performansı vermeyecek mi adam daha çok internet üzerinde içerik tüketiyor da video izlemek sosyal medya büyük ekran daha iyi olurO fiyata 16 gb kullanmak zenginlik içinde fakirlik çekmek gibi birşey olur.İphone 6s 64 gb öneririm daha performanslı plus modeline göre ilerde anlarsınız.
Ekran çözünürlüğü farkından oluyor kardeşim.Apple uygulamaları optimize ettiği için şimdilik kimse anlamaz farkı.İphone 6 plus mesela öyle.Sdn de çalışan biri söylüyordu videoda bazı uygulamalarda fps düşüşü yaşandığını ve kastığını.Daha performansli diye birşey yok hocam ikiside aynı performansı vermeyecek mi adam daha çok internet üzerinde içerik tüketiyor da video izlemek sosyal medya büyük ekran daha iyi olur
Ama orda a8 güçsüzdü a9 aşırı güçlü farkın yaşanacağını düşünmüyorumEkran çözünürlüğü farkından oluyor kardeşim.Apple uygulamaları optimize ettiği için şimdilik kimse anlamaz farkı.İphone 6 plus mesela öyle.Sdn de çalışan biri söylüyordu videoda bazı uygulamalarda fps düşüşü yaşandığını ve kastığını.
Ben ilerisi için bahsediyorum farkındaysanız.Ama orda a8 güçsüzdü a9 aşırı güçlü farkın yaşanacağını düşünmüyorum
A9 ilerisi için de götürür diyorum aşırı güçlü çünküBen ilerisi için bahsediyorum farkındaysanız.
Tamam siz öyle düşünün.A9 ilerisi için de götürür diyorum aşırı güçlü çünkü
16 gb de hiçbirşey yapamazsın fotoğraf sıkıntısı bile çekersin