• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

İphone 6S 16GB

RommelistEren

Öğrenci
Arkadaşlar 3 aydır kullandığım İphone 6s i satmak istiyorum ortalama ne kadara satarım ?

2200TL'ye her türlü satarsın tabi telefonun hiçbir kusuru yoksa

her köşesinde biraz yere düşmeden kaynaklı küçük ezilmeler var dikkatli bakınca belli oluyor

o zaman en az 1900 TL - en çok 2000 TL olur fakat ben olsam 2100 TL'ye satardım. Karşımdaki kişi pazarlık yapmaya çalışabilir. ;)

Arkadaşlar evimin yakınındaki İki telefon bayiiye gittim şaka gibi fiyatlar sundular şöyle;

Türk Telekom: Nakit istersen 1400₺ Takas yaparsan 1600₺ veririm

Vodafone: 1200₺ :)

Arkadaşlar evimin yakınındaki İki telefon bayiiye gittim şaka gibi fiyatlar sundular şöyle;

Türk Telekom: Nakit istersen 1400₺ Takas yaparsan 1600₺ veririm

Vodafone: 1200₺ :)
al bendende okadar kardeşim bendede önceden samsung galaxy a5 2016 vardı sıfırı 1.000TL-1.400TL civarı söyledikleri fiyat ise 750 TL ye alırız dediler.
yani bildiğin oto galeri gibiler ucuzdan alıp(sayıp) pahalıya vermek.

2haftalık 32gb 7 plus ne kadar eder gold renk kutudan çıkar çıkmaz kılıfla kullanıldı nokta hatasız

2haftalık 32gb 7 plus ne kadar eder gold renk kutudan çıkar çıkmaz kılıfla kullanıldı nokta hatasız

Biz yaklaşık 2-3 hafta önce 2-3 aylık cihazı dediğin gibi nokta hatasız 3.000’e telefoncuya verdik. O civarda alırlar diye düşünüyorum ama kendin satarsan en az 3500-3700 arası satarsın.