İphone 6s 16 gb mı s7 edge mi ?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Gelmişsin bana 9.2 sürümünden bahsediyorsun eeyyy 9.2 biteli yıl olacak neredeyse 9.3.4 teyiz. Farkına var bak hala Spen diyorsun ya.
S pen sadece iş adamalrına yönelik bir şey değil en basidinden gif alma var büyüteç var gayet hassas kağıt kalem bulamadığın zaman rahat yazı yazabiliyorsun note 5 bile çok hassas kullanım sunuyor resim bile çizebiliyorsun iş adamlarına yönelik daha işlevsel diye s pen günlük hayatta işe yaramıyor diyemezsin gayet işe yarıyor sonuçta kağıt kalem görevi görüyor mesela s7 var ve ben notları klavye ile almayı hiç sevmiyorum çoğu zaman kalem yüzünden note 5 mi alsaydım diye geçirdim ama ciddi donanım farkı olduğu için almadım

Can Paksoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
27
Tolga Reis HTC 10 Note 5 Falan Kullanıyordu Bir Beş Çayında Android Hatalardan Sıkıldığı İçin 6 Plus Kullanmaya Başladı Hakkı Reyiz 6S Plus Kullanıyor Bir Beş Çayında İse S7 Edge 3600 Mah Gibi Değil Hızlı Şarjı Bitiyor Demişti Telefonun Ekranı Kapalı İken Bile Şarjı Gidiyor Demişti Samsung Dan Çok Android Sorunlu

M

Murat Burç

SDN Okuru
Tolga Reis HTC 10 Note 5 Falan Kullanıyordu Bir Beş Çayında Android Hatalardan Sıkıldığı İçin 6 Plus Kullanmaya Başladı Hakkı Reyiz 6S Plus Kullanıyor Bir Beş Çayında İse S7 Edge 3600 Mah Gibi Değil Hızlı Şarjı Bitiyor Demişti Telefonun Ekranı Kapalı İken Bile Şarjı Gidiyor Demişti Samsung Dan Çok Android Sorunlu
Htc 10u gayet beğendiğini 6 plusun ön kamerasının çok kötü olduğunu değiştireceğini söyledi.
S7 edge günlük kullanımı götürüyor mu götürüyüyor bana göre gerisi yalan
Hakkı alkan 6s plus Note 5 ve HTC 10 kullanıyordu htc 10 u verdi tolgaya bir ara sorna geri aldı sanırım

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Htc 10u gayet beğendiğini 6 plusun ön kamerasının çok kötü olduğunu değiştireceğini söyledi.
S7 edge günlük kullanımı götürüyor mu götürüyüyor bana göre gerisi yalan
Hakkı alkan 6s plus Note 5 ve HTC 10 kullanıyordu htc 10 u verdi tolgaya bir ara sorna geri aldı sanırım

bunlar yeter sana

umitzorlu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
İos un sadeliği şıklığı diyorsan iPhone. Android in özgürlüğü genişliği diyorsan s7 edge. İki cihazda sınıfının en iyi modellerinden bence ikisi de üzmez.

M

Murat Burç

SDN Okuru

bunlar yeter sana
Alttaki videoda optik imaj sabitleycisinin eksikliğinden yakınıyor.
Üstteki video hakkında Note in yapacağı birşey yok andoridn sorunu oan birşey diyemiyeceğim
ayrıca takıldığıdan bahsetti 14-16 arasında sorunlarından bahsetti 3400 tl fiyatı hakkıdna yorum yaptı

Türe

Asistan
Reaksiyon puanı
58
S7 Edge daha iyi olur sanırım. Çünkü 7 çıkınca 6S eski model muamelesi görecek. (Firma tarafından değil)

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
S7 Edge daha iyi olur sanırım. Çünkü 7 çıkınca 6S eski model muamelesi görecek. (Firma tarafından değil)
İphone çoğu insan tarafından kullanmak için değil hava atmak için alınıyor.İphone 5s bile eski olduğu halde çok şık bir telefon.

Türe

Asistan
Reaksiyon puanı
58
İphone çoğu insan tarafından kullanmak için değil hava atmak için alınıyor.İphone 5s bile eski olduğu halde çok şık bir telefon.

Evet katılıyorum "malesef" öyle. JB ile gerçekten keşfedilecek , kullanılabilecek çok fazla özellik varken hava atmak bana kalırsa aşırı saçma.