İphone 6s 16 gb mı s7 edge mi ?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Sabaha kadar yorum yap ekranı onu bunu bahane et. Samsung fanlığı yap kabul et yada etme. İphone 6s s7 edgeden çok daha güçlü bir telefon ne kadar kabullenemesende öyle malesef kusura bakma
güç ile performasn arasıdna farklar vardır benchmarkalrda 820 ve 8890dan 6sden çok daha güçlü ama o 720p dah performasnlşı çalışamsıan vesili oluyor şu örnekle daha iyi anlaşılır alsında
2 pc var birisi 1080 olan 820 ve 8890 1070li olan a9lu 6s
1070de 2k gta 5 oynuyorsun 1080de 4k olay bu

Ak3La'

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Donanım olarak s7 edge 1080se 6s 1070 ama 6s 2k gta 5 oynatıyor s7 edge 4k hadi yalla cahil cahil yorumalr yapıyorsun hiçbir bilgin yok
Konuştuğun bu kelimeleri yaşının 16 olmasına veriyorum. Cahil olan sensin. A9 işlemci bütün sentetik testlerde exynos işlemciden daha yüksek puan veriyor. A9 işlemci exynos tan daha güçlü bir işlemci. Bu işlemci muhteşem ram yönetimi yapan ios sistemi ve iphone 6s 768p ekranıyla birleşince, s7 edgeden çok daha güçlü bir telefon yapıyor iphone 6s İ. Bilmiyorsun en azından araştır cahil cahil yorumlar yapma. Yok samsung 2k ekran koymuş yok cart curt.

Banane kardeşim ben mi dedim 2k ekran koy samsung a koymasaymış. A markası gitmiş 2k ekran koymuş cihazına. Ekranı güzel olmuş ama performans anlamında geri kalmış. B markası gitmiş 768p ekran koymuş, Ekranı diğerinden kötü kalmış ama performans olarak 1 numara olmuş. Tercihte kullanıcıya kalmış

Fanboyluğun luzümü yok. Performans isteyen iphone alır, ekran kamera isteyen samsung alır. Bu forumda sana yazdığım Son. Cevap, oda küçüklere olan sevgimden yazıyorum bunları. Şu Son yazdığın çocukça yorumundan, ve teknoloji bilginden dolayı sen ciddiye alınmaması gereken bi insanmışsın. O yüzden uza şimdi

M

Murat Burç

SDN Okuru
Konuştuğun bu kelimeleri yaşının 16 olmasına veriyorum. Cahil olan sensin. A9 işlemci bütün sentetik testlerde exynos işlemciden daha yüksek puan veriyor. A9 işlemci exynos tan daha güçlü bir işlemci. Bu işlemci muhteşem ram yönetimi yapan ios sistemi ve iphone 6s 768p ekranıyla birleşince, s7 edgeden çok daha güçlü bir telefon yapıyor iphone 6s İ. Bilmiyorsun en azından araştır cahil cahil yorumlar yapma. Yok samsung 2k ekran koymuş yok cart curt.

Banane kardeşim ben mi dedim 2k ekran koy samsung a koymasaymış. A markası gitmiş 2k ekran koymuş cihazına. Ekranı güzel olmuş ama performans anlamında geri kalmış. B markası gitmiş 768p ekran koymuş, Ekranı diğerinden kötü kalmış ama performans olarak 1 numara olmuş. Tercihte kullanıcıya kalmış

Fanboyluğun luzümü yok. Performans isteyen iphone alır, ekran kamera isteyen samsung alır. Bu forumda sana yazdığım Son. Cevap, oda küçüklere olan sevgimden yazıyorum bunları. Şu Son yazdığın çocukça yorumundan, ve teknoloji bilginden dolayı sen ciddiye alınmaması gereken bi insanmışsın. O yüzden uza şimdi
Güçlü değil performasnlı güç ile performasn başka şeyler tüm benchmarklarda exynos daha üstün

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145

Ne iphone ekranıymış arkadaş ya.Sanki piksel piksel sayıyorsun.Sanki anlaşılıyor.Oturup büyüteç ile bakacak halimiz yok.300 ppi dan sonrasını gözün algılaması zordur.Samsung 2k ekran koymuş.O samsungun kendi sorunu 400 ppi 500 ppi değerleri nedir yani.Abartmasaymış 1080p ekranı koysaymış performansı iyi olurmuş.Sony xperia compact serisinin ekranı sayesinde ne kadar güçlü olduğunu biliyoruz.Yani sana katılıyorum kardeşim haklısın.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ne iphone ekranıymış arkadaş ya.Sanki piksel piksel sayıyorsun.Sanki anlaşılıyor.Oturup büyüteç ile bakacak halimiz yok.300 ppi dan sonrasını gözün algılaması zordur.Samsung 2k ekran koymuş.O samsungun kendi sorunu 400 ppi 500 ppi değerleri nedir yani.Abartmasaymış 1080p ekranı koysaymış performansı iyi olurmuş.Sony xperia compact serisinin ekranı sayesinde ne kadar güçlü olduğunu biliyoruz.Yani sana katılıyorum kardeşim haklısın.
video izlerken gayet anlaışıylıro ekranın kötü olduğu 2k ekranalra göre vr takıcam ben vr tak o zaman piksel gör ekran kötü full hd olmalyıdı en azından videoalr gayet net anlaışıyor

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
İphone 6s 16 önermem eğer bulabilirim diyorsan 64 gb öneririm. S7 edgedn çok daha güçlü bir telefon ve daha dayanıklı. Ayrıca uzun ömürlü

Dostum çok haklısın bana göre asıl kaliteli ekran appleda var gerçek renkleri ekrana yansıtıyor. ama samsunda bak birde çok çok parlak gerçekçi dışı ekran yeni çıkan note 7 de 4 gb ram var ve kullanıcıya kalan ram alanı 1.5 gb ileride o telefonun ağırlığını düşünmek istemiyorum

Can Paksoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
27
6S Almanı Kesinlikle Öneririm Bütçen Vars 64 GB Eğer Ben 4K Video Ve Live Photo Çok Kullanmam Dersen 16 GB Rahat Rahat Yeter 12 GB Boşluğun Oluyor Ama Ben Her Yaptığımı Çekerim Dersen(500-700 Fotograf) O Zaman Yetmez Zaten Ağır Grafikli Oyun 20-30 Oyunu Gecmez Belli Baslı Oyunlar Var 64 GB Telefon Alıp Spitter.io Oynayanlar Var Uzun Yıllar Popülerlik Bir Telefonun Olacak Müşteri Hizmetleri İyi Ve Kaliteli Olacak App Mazağası Kaliteli Olacak Stabil Ve Kararlı Olacak Ve En Az Kılıf Ve Temperli Cam İle 4 Yıl Kullanırsın S7 Edge Alırsan S8 Çıkınca Tarihi Eser Olacak S6 Goruyoruz S7 Edge Alırsan Android 7 Hemen Alırsın Android 8 İse Android 9 Tanıtılınca Alırsın Android 10 Da İse Maalesef Güncelleme Alamassın Kısacası Uzun Vadede İphone 6S Max 2 Sene Dersende S7 Edge Ki S7 Edge Aksesuar Bakımından Edge Olduğu İçin Pahalı Karar Senin...

M

Murat Burç

SDN Okuru
Dostum çok haklısın bana göre asıl kaliteli ekran appleda var gerçek renkleri ekrana yansıtıyor. ama samsunda bak birde çok çok parlak gerçekçi dışı ekran yeni çıkan note 7 de 4 gb ram var ve kullanıcıya kalan ram alanı 1.5 gb ileride o telefonun ağırlığını düşünmek istemiyorum
gerçekten ya çok kaliteli ekran git bir note 7 ekranı incele sonra 6s plsua bak kalite gör
Eski amoled yok gayet gerçek renkleri veriyor

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ekran Kötüymüş Sallama Kardeşim Boş Boş VR Takacksada HTC VİVİE Alsın Sanki Çok Uygulaması Varda VR In Geç Bu İşleri
Daha kaliteli ekran bariz belli hocam inkar edilecek bir konu değil bu ikisde yakın performasn veriyor bueda bir gerçek dönül dolaştırmanın alemi yok s7 edge çok daha iyi

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
gerçekten ya çok kaliteli ekran git bir note 7 ekranı incele sonra 6s plsua bak kalite gör

ya bırak dostum bu işleri tutturmuşsunuz iris tarayıcı yok spen yok amoled ekran sen günde kaç kere 2 k video çekiyorsun ? telefonunda devlet sırrı mı vArda iris kullanıyorsun.
yakın zamanda iris tarayıcının açığını sağlarlar merak etme

Can Paksoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
27
Kardeş 3600 TL Note 7 Para Verenin Aklından Problemi Vardır Herşey 2K Ekran Değil Telefonun Bir Problem Oldumu Ya Kullanıcı Hatasıdır Yada Yazılım Atıp Gönderirler Benim Fikrim Böyle

Can Paksoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
27
ya bırak dostum bu işleri tutturmuşsunuz iris tarayıcı yok spen yok amoled ekran sen günde kaç kere 2 k video çekiyorsun ? telefonunda devlet sırrı mı vArda iris kullanıyorsun.
Ayıp Kardeş Su Altında Yazı Yazıyor En Önemli Özelliğini Unuttun :D

M

Murat Burç

SDN Okuru
Daha fazla özellik sunan bir cihaz varken neden daha az özellik sunan bir cihazı alayım bu bir
Açığa gelrisek nasıl bu kadar kesin konuşabiliyorsun söylesene bir bana şuan açık varmı yok o zaman toz konduramazsın

M

Murat Burç

SDN Okuru
Kardeş 3600 TL Note 7 Para Verenin Aklından Problemi Vardır Herşey 2K Ekran Değil Telefonun Bir Problem Oldumu Ya Kullanıcı Hatasıdır Yada Yazılım Atıp Gönderirler Benim Fikrim Böyle
Ne alaka cihaz gayet 3600 tlyi hak ediyor napıcaz 6s plus ''16 gb'' 3600 TLmi vericektik

Can Paksoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
27
Daha fazla özellik sunan bir cihaz varken neden daha az özellik sunan bir cihazı alayım bu bir
Açığa gelrisek nasıl bu kadar kesin konuşabiliyorsun söylesene bir bana şuan açık varmı yok o zaman toz konduramazsın
Önemli Olan Boş Özellik Değil Kullanıcı Dostu Ve O Özelliği Performanslı Bir Şekilde Kullanabiliniyor Olması S8 De Kilit Ekranı DNA İle Açılacak

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Ayıp Kardeş Su Altında Yazı Yazıyor En Önemli Özelliğini Unuttun :D

ayne kardeşim biz hergün su altına girip yazı yazıyoruz ben ne yapayım su Altında yazı yazmayı bana donanım işlemci performans sağla ki güncelleme stabilite sağlaki bende bırakayım apple ı samsung alayım insanlar emin ol ki ayda yılda bir kere kullanacağı özellikli telefonlara büssürü para veriyor

apple burada akıllı kullanıcısının ihtiyacını karsılıyor

M

Murat Burç

SDN Okuru
Önemli Olan Boş Özellik Değil Kullanıcı Dostu Ve O Özelliği Performanslı Bir Şekilde Kullanabiliniyor Olması S8 De Kilit Ekranı DNA İle Açılacak
S pen kullanıcı dostu değil mi sen bir s penin özelliği için kaç tane program yüklemilisn 6se biliyor musun.
Sen note 7deki kadar ekran süresini daha kaliteli bir ekranda alabilecekmsisin note 7 kadar kaliteli bir kameraya sahip mi 6s ailesi ekran kasa oranı kaçtı 6sin ya 65 miydi note 7 de bu 79 5.5inçlik 6s plustan 5.7 inç ekranı olmasıan rağmen daha küçük bir cihazdan bahsediyoruz .

M

Murat Burç

SDN Okuru
ayne kardeşim biz hergün su altına girip yazı yazıyoruz ben ne yapayım su Altında yazı yazmayı bana donanım işlemci performans sağla ki güncelleme stabilite sağlaki bende bırakayım apple ı samsung alayım insanlar emin ol ki ayda yılda bir kere kullanacağı özellikli telefonlara büssürü para veriyor

Daha yeni telefonlar 2-3 sene doldurmadan stabilete sorunu olacağını düşünüyorun sallıyorsun sadece
sen 6s ailesini kusursuz mu sanıyorsun tolga abinin 6s deneyimini izle ios 9.2de yüzde 40 da kapanma sorunu olduğunu ifade etti
Bir cihaz stabil çalışıyorsa zaten güvenlik güncellemesi hariç bir güncellemeye ihtiyacı yoktur.
Note 7 deki donanım daha güçlü
Su altında yazı yazmayı bırak o s pen bir nimet kullanmayan bilemez.
Daha kaliteli bir cihazı daha kalitesiz 16 gb depolama sahip bir cihaza tercih ederim neresi kaliteli mesela 6s plusa göre madem en iyis appleın o ona göre karşılaştıralım.
Daha iyi ekran
S pen
Çok daha iyi kamera
Daha iyi tasarım tasarım sadece güzellik değildir ekran kasa oranı ne kadar ergonamik olması tek elle kullanımı
Daha iyi batarya evet derler ios tasarruflu kullanıyor iyi hoş ama sen o aradaki 800 mahı kapatamazsın

M

Murat Burç

SDN Okuru

Daha yeni telefonlar 2-3 sene doldurmadan stabilete sorunu olacağını düşünüyorun sallıyorsun sadece
sen 6s ailesini kusursuz mu sanıyorsun tolga abinin 6s deneyimini izle ios 9.2de yüzde 40 da kapanma sorunu olduğunu ifade etti
Bir cihaz stabil çalışıyorsa zaten güvenlik güncellemesi hariç bir güncellemeye ihtiyacı yoktur.
Daha kaliteli bir cihazı daha kalitesiz 16 gb depolama sahip bir cihaza tercih ederim neresi kaliteli mesela 6s plusa göre madem en iyis appleın o ona göre karşılaştıralım.
Daha iyi ekran
S pen
Çok daha iyi kamera
Daha iyi tasarım tasarım sadece güzellik değildir ekran kasa oranı ne kadar ergonamik olması tek elle kullanımı
Daha iyi batarya evet derler ios tasarruflu kullanıyor iyi hoş ama sen o aradaki 800 mahı kapatamazsın

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
@Murat Burç , @Can Paksoy

İkinize soruyorum murat iddia ediyor kamerası daha iyi diye peki ofis içi çekimlerde neden 6S Plus kullanıyorlar onun yerine Note 5 S7 Edge kullanabilirler değil mi ? Ben telefona 3600 TL vereceğim ve o telefon 6 7 seneyi çıkarmayacak salak olmam gerekirki onu alayım. Bana ayda değil yılda bir kullanacağım özellikleri sunacağına işlemci geliştirsin güncelleme desteği servis kalitesi versin. Buradaki hiç kimse iş adamı değil iş adamlarının işine yarayacak bir telefon Note serisi , sen her gün suyun altına girip kalemle yazı mı yazıcaksın hergün 2K video mu çekeceksin ?

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Daha iyi ekran
S pen
Çok daha iyi kamera

Gelmişsin bana 9.2 sürümünden bahsediyorsun eeyyy 9.2 biteli yıl olacak neredeyse 9.3.4 teyiz. Farkına var bak hala Spen diyorsun ya.

M

Murat Burç

SDN Okuru
@Murat Burç , @Can Paksoy

İkinize soruyorum murat iddia ediyor kamerası daha iyi diye peki ofis içi çekimlerde neden 6S Plus kullanıyorlar onun yerine Note 5 S7 Edge kullanabilirler değil mi ? Ben telefona 3600 TL vereceğim ve o telefon 6 7 seneyi çıkarmayacak salak olmam gerekirki onu alayım. Bana ayda değil yılda bir kullanacağım özellikleri sunacağına işlemci geliştirsin güncelleme desteği servis kalitesi versin. Buradaki hiç kimse iş adamı değil iş adamlarının işine yarayacak bir telefon Note serisi , sen her gün suyun altına girip kalemle yazı mı yazıcaksın hergün 2K video mu çekeceksin ?
Note 7 geleli kaç gün oldu ofise 6s plusla çekiliyor diyor ya çıldırıcam adamalr g5 ilede çekiyor hatta android telefonlara daha çok çekiyorlar neyin kafasını yaşıyon sen kardeş
Ofiste s7 aielseide note 5 de çekiliyor haberin olsuın hatta s7 ve s7 edge için mobil dünya kongresine gidilğinde s7 edge note 5 s7 6s plus ile çekilmişti haberin olsun tüm cihazlar kullanılıyor

M

Murat Burç

SDN Okuru
Gelmişsin bana 9.2 sürümünden bahsediyorsun eeyyy 9.2 biteli yıl olacak neredeyse 9.3.4 teyiz. Farkına var bak hala Spen diyorsun ya.
Sana diyorum ki hatasız bir sistem değil hataları var kusursuz göstermeye çalışıyorsunuz bu hatalar eski iosta bu kadar çok çıkmazdı anladın mı iosda bozuyor