İphone 6s 16 gb mı s7 edge mi ?

mertkk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Arkadaşlar aldıgım s6 edge + modelini iade ettim ve suan aklımda bu iki telefon var sizce hangisi ve neden(Detaylı açıklarsanız sevinirim).

M

Murat Burç

SDN Okuru
S7 edge çünkü
Dahili depolama yüksek
Hafıza kartı desteği var.
Donanımı en az 6s kadar güçlü
Kamerası şuan note 7 den sonra Htc 10 ile birlikte 1 numara
Ekranından söz etmeye bile gerek 2k super amoled amoled ekranın sorunları çözüldü.
Eski Toucwizden eser yok
Daha iyi bir bataryaya sahip.
En az 6s kadar ömrü var.
Göreceli olmakla birlikte bana göre daha güzel bir tasarımı var
Suya dayanıklı

mertkk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
S7 edge çünkü
Dahili depolama yüksek
Hafıza kartı desteği var.
Donanımı en az 6s kadar güçlü
Kamerası şuan note 7 den sonra Htc 10 ile birlikte 1 numara
Ekranından söz etmeye bile gerek 2k super amoled amoled ekranın sorunları çözüldü.
Eski Toucwizden eser yok
Daha iyi bir bataryaya sahip.
En az 6s kadar ömrü var.
Göreceli olmakla birlikte bana göre daha güzel bir tasarımı var
Suya dayanıklı

Evet biliyorum bunları fakat benim icin sorun bu telefonu 2 3 sene veya daha fazla kullanıcak olmam o yüzden beni hangisi ileri götürür eski iphone 4 ve s6 edge plus kullanıcısıyım

M

Murat Burç

SDN Okuru
Evet biliyorum bunları fakat benim icin sorun bu telefonu 2 3 sene veya daha fazla kullanıcak olmam o yüzden beni hangisi ileri götürür eski iphone 4 ve s6 edge plus kullanıcısıyım
Götütür ama s7 edge alan note 7 de alır note 7 tavsiye ederim

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Arkadaşlar aldıgım s6 edge + modelini iade ettim ve suan aklımda bu iki telefon var sizce hangisi ve neden(Detaylı açıklarsanız sevinirim).
İphone 6s derdim fakat 16 gb modeline para verilmez çok pişman olursun.İphone 7 bile en az 32 gb çıkacak deniyor.

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Dostum, iPhone alırsan vazgeçemeyeceğini düşünüyorum,ama s7de gülümsüyor köşeden köşeden..
16Gb yetmeyecektir,heleki 4k çekebilen bir telefon için...Ben tercihimi iPhone tarafında kullanırdım. Ben 16 gb aldım, benim gariban 5S e bile yetmemekte... S7nin o güzel tasarımıda kışkırtıyor.Bir mağazaya git ikisinide iste,tut ikisinide ve seçmelisin birisini..

mertkk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Dostum, iPhone alırsan vazgeçemeyeceğini düşünüyorum,ama s7de gülümsüyor köşeden köşeden..
16Gb yetmeyecektir,heleki 4k çekebilen bir telefon için...Ben tercihimi iPhone tarafında kullanırdım. Ben 16 gb aldım, benim gariban 5S e bile yetmemekte... S7nin o güzel tasarımıda kışkırtıyor.Bir mağazaya git ikisinide iste,tut ikisinide ve seçmelisin birisini..
onu yaptım fakat kesmedi yani benim icin hangisi götürür evet 16 gb yetmez peki ona cozüm varmı yoksa s7 edge yeni cıktı iphone eski mi kalır yani bu soruların cevabını bulmam lazım

M

Murat Burç

SDN Okuru
arka kamera camı beni perişan etti o yüzden ve yüzeysel soyulmalar yaşadım
O sorunlar asıldı yeni bir safir cam kullanılıyor yeni tasarıma geçti ayrıca senin alacağın s7 edge den daha dayanıklı Br cama sahip ekranında ve arkasında

mertkk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
O sorunlar asıldı yeni bir safir cam kullanılıyor yeni tasarıma geçti ayrıca senin alacağın s7 edge den daha dayanıklı Br cama sahip ekranında ve arkasında
2 800 ila 3000 tl arası maddi imkanım var 1 tl bile artsa alamam malesef

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
android uzun vadede canımı sıkar diye düşünüyorum evet hafıza destegi gercekten ihtiyac fakat iphone daha cazip gibi geliyor yarın alırsam buraya yazarım.

Samsung Fanı falan değilim fakat samsung kasmadan 3-4 sene götürürse yani kasmalar azaltıldı iphone ile kıyascalarsak bunlar azalmış olabilir demişsiniz ozaman iphonedan daha iyi demektir

çünkü donanım olarak kamera olarak zaten ekran olarak şuan zaten iyi .

Apple Iphone 6s 64gb Cep Telefonu GittiGidiyor'da 230793131 Bakmanını öneririm para yüzünden samsunga yöneldiysen eğer .

M

Murat Burç

SDN Okuru
android uzun vadede canımı sıkar diye düşünüyorum evet hafıza destegi gercekten ihtiyac fakat iphone daha cazip gibi geliyor yarın alırsam buraya yazarım.
Hocam bitti o iş note 4u sorunsuz kullaniliyor s7 edge note 4den 2 kat güçlü ve daha hafif bir touchwiz le geliyor

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
evet benimde korktugum konu o
Ya kullanırsın kullanırsın da çok sıkıntılı olur.Güncelleme gelir yer açmaya çalışırsın.Resim çekersin yedeklemek zorunda kalırsın.Ağır oyunlar(1 gb üstü) yüklemekte sıkıntı çekersin.Ben katlanırım diyorsan al.Sonuçta stabil bir cihaz yağ gibi akıyor.

mertkk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Ya kullanırsın kullanırsın da çok sıkıntılı olur.Güncelleme gelir yer açmaya çalışırsın.Resim çekersin yedeklemek zorunda kalırsın.Ağır oyunlar(1 gb üstü) yüklemekte sıkıntı çekersin.Ben katlanırım diyorsan al.Sonuçta stabil bir cihaz yağ gibi akıyor.
64 gb 100 tl üstüne buldum onu alırsam daha rahat olur diye düşünüyorum

mertkk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
S7 edge yanında hikaye 6s 64gb

benim korktugum samsung degil android cunku telefonu en az 3 4 sene kullanmayı hedefliyorum o yüzden ilerde android sorun yasarsa ve samsung her sene üstüne yeni model cıkarıyor daha gecen sene note 4 aldık note 5 tanıtılmadan once simdi 2 model üstü cıkıyor o yüzden geride kalır ve fiyatı düşerse deymez diye düşünüyorum .

M

Murat Burç

SDN Okuru
benim korktugum samsung degil android cunku telefonu en az 3 4 sene kullanmayı hedefliyorum o yüzden ilerde android sorun yasarsa ve samsung her sene üstüne yeni model cıkarıyor daha gecen sene note 4 aldık note 5 tanıtılmadan once simdi 2 model üstü cıkıyor o yüzden geride kalır ve fiyatı düşerse deymez diye düşünüyorum .
Tamamda note 2 sene önce çıkmış bir cihaz ona bakılırsa note 4ün çıktığı 2014 senesinin eylülünde çıkan 6 plusun üzerinede şimdi 7 plus çıkacak gelecek aya ayrıca androidin sorun yaşayacağını düşünmüyüyorum e

Ak3La'

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
İphone 6s 16 önermem eğer bulabilirim diyorsan 64 gb öneririm. S7 edgedn çok daha güçlü bir telefon ve daha dayanıklı. Ayrıca uzun ömürlü

M

Murat Burç

SDN Okuru
İphone 6s 16 önermem eğer bulabilirim diyorsan 64 gb öneririm. S7 edgedn çok daha güçlü bir telefon ve daha dayanıklı. Ayrıca uzun ömürlü
Çok daha güçlü ciddimisin ekranı yüzünden biraz daha performasnlı çalışıyor olabilir ama daha güçlü değil

Ak3La'

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Çok daha güçlü ciddimisin ekranı yüzünden biraz daha performasnlı çalışıyor olabilir ama daha güçlü değil
Sabaha kadar yorum yap ekranı onu bunu bahane et. Samsung fanlığı yap kabul et yada etme. İphone 6s s7 edgeden çok daha güçlü bir telefon ne kadar kabullenemesende öyle malesef kusura bakma

M

Murat Burç

SDN Okuru
Sabaha kadar yorum yap ekranı onu bunu bahane et. Samsung fanlığı yap kabul et yada etme. İphone 6s s7 edgeden çok daha güçlü bir telefon ne kadar kabullenemesende öyle malesef kusura bakma
Donanım olarak s7 edge 1080se 6s 1070 ama 6s 2k gta 5 oynatıyor s7 edge 4k hadi yalla cahil cahil yorumalr yapıyorsun hiçbir bilgin yok