S7 edge çünkü
Dahili depolama yüksek
Hafıza kartı desteği var.
Donanımı en az 6s kadar güçlü
Kamerası şuan note 7 den sonra Htc 10 ile birlikte 1 numara
Ekranından söz etmeye bile gerek 2k super amoled amoled ekranın sorunları çözüldü.
Eski Toucwizden eser yok
Daha iyi bir bataryaya sahip.
En az 6s kadar ömrü var.
Göreceli olmakla birlikte bana göre daha güzel bir tasarımı var
Suya dayanıklı
Götütür ama s7 edge alan note 7 de alır note 7 tavsiye ederimEvet biliyorum bunları fakat benim icin sorun bu telefonu 2 3 sene veya daha fazla kullanıcak olmam o yüzden beni hangisi ileri götürür eski iphone 4 ve s6 edge plus kullanıcısıyım
note 4 kullanıcısı oldugumu da yazmayı unutmusum note serisine küstüm malesefGötütür ama s7 edge alan note 7 de alır note 7 tavsiye ederim
Neden ?note 4 kullanıcısı oldugumu da yazmayı unutmusum note serisine küstüm malesef
İphone 6s derdim fakat 16 gb modeline para verilmez çok pişman olursun.İphone 7 bile en az 32 gb çıkacak deniyor.Arkadaşlar aldıgım s6 edge + modelini iade ettim ve suan aklımda bu iki telefon var sizce hangisi ve neden(Detaylı açıklarsanız sevinirim).
Neden ?
evet benimde korktugum konu oİphone 6s derdim fakat 16 gb modeline para verilmez çok pişman olursun.İphone 7 bile en az 32 gb çıkacak deniyor.
onu yaptım fakat kesmedi yani benim icin hangisi götürür evet 16 gb yetmez peki ona cozüm varmı yoksa s7 edge yeni cıktı iphone eski mi kalır yani bu soruların cevabını bulmam lazımDostum, iPhone alırsan vazgeçemeyeceğini düşünüyorum,ama s7de gülümsüyor köşeden köşeden..
16Gb yetmeyecektir,heleki 4k çekebilen bir telefon için...Ben tercihimi iPhone tarafında kullanırdım. Ben 16 gb aldım, benim gariban 5S e bile yetmemekte... S7nin o güzel tasarımıda kışkırtıyor.Bir mağazaya git ikisinide iste,tut ikisinide ve seçmelisin birisini..
O sorunlar asıldı yeni bir safir cam kullanılıyor yeni tasarıma geçti ayrıca senin alacağın s7 edge den daha dayanıklı Br cama sahip ekranında ve arkasındaarka kamera camı beni perişan etti o yüzden ve yüzeysel soyulmalar yaşadım
2 800 ila 3000 tl arası maddi imkanım var 1 tl bile artsa alamam malesefO sorunlar asıldı yeni bir safir cam kullanılıyor yeni tasarıma geçti ayrıca senin alacağın s7 edge den daha dayanıklı Br cama sahip ekranında ve arkasında
O zaman s7 edge iyi seçim şimdiden hayırlı olsun2 800 ila 3000 tl arası maddi imkanım var 1 tl bile artsa alamam malesef
O zaman s7 edge iyi seçim şimdiden hayırlı olsun
android uzun vadede canımı sıkar diye düşünüyorum evet hafıza destegi gercekten ihtiyac fakat iphone daha cazip gibi geliyor yarın alırsam buraya yazarım.
Samsung Fanı falan değilim fakat samsung kasmadan 3-4 sene götürürse yani kasmalar azaltıldı iphone ile kıyascalarsak bunlar azalmış olabilir demişsiniz ozaman iphonedan daha iyi demektir
çünkü donanım olarak kamera olarak zaten ekran olarak şuan zaten iyi .
iphone 6s 16 gb 2800 buldum hani eger arttırabilsem haklısınız da artttıramıyorum o yüzden depo uygulamaları falan kullanırım büyük ihtimalleApple Iphone 6s 64gb Cep Telefonu GittiGidiyor'da 230793131 Bakmanını öneririm para yüzünden samsunga yöneldiysen eğer .
iphone 6s 16 gb 2800 buldum hani eger arttırabilsem haklısınız da artttıramıyorum o yüzden depo uygulamaları falan kullanırım büyük ihtimalle
neden pekiDepo ürünü almanı tavsiye etmem.
Hocam bitti o iş note 4u sorunsuz kullaniliyor s7 edge note 4den 2 kat güçlü ve daha hafif bir touchwiz le geliyorandroid uzun vadede canımı sıkar diye düşünüyorum evet hafıza destegi gercekten ihtiyac fakat iphone daha cazip gibi geliyor yarın alırsam buraya yazarım.
Ya kullanırsın kullanırsın da çok sıkıntılı olur.Güncelleme gelir yer açmaya çalışırsın.Resim çekersin yedeklemek zorunda kalırsın.Ağır oyunlar(1 gb üstü) yüklemekte sıkıntı çekersin.Ben katlanırım diyorsan al.Sonuçta stabil bir cihaz yağ gibi akıyor.evet benimde korktugum konu o
64 gb 100 tl üstüne buldum onu alırsam daha rahat olur diye düşünüyorumYa kullanırsın kullanırsın da çok sıkıntılı olur.Güncelleme gelir yer açmaya çalışırsın.Resim çekersin yedeklemek zorunda kalırsın.Ağır oyunlar(1 gb üstü) yüklemekte sıkıntı çekersin.Ben katlanırım diyorsan al.Sonuçta stabil bir cihaz yağ gibi akıyor.
S7 edge yanında hikaye 6s 64gb64 gb 100 tl üstüne buldum onu alırsam daha rahat olur diye düşünüyorum
S7 edge yanında hikaye 6s 64gb
Tamamda note 2 sene önce çıkmış bir cihaz ona bakılırsa note 4ün çıktığı 2014 senesinin eylülünde çıkan 6 plusun üzerinede şimdi 7 plus çıkacak gelecek aya ayrıca androidin sorun yaşayacağını düşünmüyüyorum ebenim korktugum samsung degil android cunku telefonu en az 3 4 sene kullanmayı hedefliyorum o yüzden ilerde android sorun yasarsa ve samsung her sene üstüne yeni model cıkarıyor daha gecen sene note 4 aldık note 5 tanıtılmadan once simdi 2 model üstü cıkıyor o yüzden geride kalır ve fiyatı düşerse deymez diye düşünüyorum .
Çok daha güçlü ciddimisin ekranı yüzünden biraz daha performasnlı çalışıyor olabilir ama daha güçlü değilİphone 6s 16 önermem eğer bulabilirim diyorsan 64 gb öneririm. S7 edgedn çok daha güçlü bir telefon ve daha dayanıklı. Ayrıca uzun ömürlü
Sabaha kadar yorum yap ekranı onu bunu bahane et. Samsung fanlığı yap kabul et yada etme. İphone 6s s7 edgeden çok daha güçlü bir telefon ne kadar kabullenemesende öyle malesef kusura bakmaÇok daha güçlü ciddimisin ekranı yüzünden biraz daha performasnlı çalışıyor olabilir ama daha güçlü değil
Donanım olarak s7 edge 1080se 6s 1070 ama 6s 2k gta 5 oynatıyor s7 edge 4k hadi yalla cahil cahil yorumalr yapıyorsun hiçbir bilgin yokSabaha kadar yorum yap ekranı onu bunu bahane et. Samsung fanlığı yap kabul et yada etme. İphone 6s s7 edgeden çok daha güçlü bir telefon ne kadar kabullenemesende öyle malesef kusura bakma