Tam aksine bende 6s kullanıyorum önceki sürümlere göre çok daha akıcımerhaba arkadaşlar , 10.3.2 de aşırı fps düşüşü oldu aynı sorunu yaşayan var mı? 10.2.1 de çok akıcıydı. ios 11 de düzelir mi acaba
Facebook konusunu bilmiyorum yakışmadığım için çok fazla ama oynadığım oyunlarda bir çok bildirim geliyor oynarken takılma donma gibi olay Yok belki oynadığın oyunla alakalı olabilir ya da yüksek boyutlu oyundur bilmiyorum. Benim denediğim oyunlaremin misiniz ? mesela facebook'ta videoyu ufaltıp zaman tünelinde gezerken kasıyor bende , oyundayken bildirim gelince bildirim efektinde fps düşüşü oluyor bunlar olmuyordu önceki sürümde
Oyun vainglory mi?emin misiniz ? mesela facebook'ta videoyu ufaltıp zaman tünelinde gezerken kasıyor bende , oyundayken bildirim gelince bildirim efektinde fps düşüşü oluyor bunlar olmuyordu önceki sürümde
Benim ipadim aynısını vaingloryde yapıyordu. Grafikleri ağır oyunlarda mı yapıyor acaba.mobile legends . demek ki çoğu oyunda fark hissediliyor
O zaman bilmiyorum, sonraki güncellemeyi beklemek gerekecek herhalde.facebook'un da mı grafikleri ağırvideoyu küçültüp zaman tünelinde gezerken de fps düşüşü oluyor