İphone 6plus mu galaxy note5 mi?

Kararsızzzzzz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben 2 telefon arasında kaldım. 6 plus bide note5 birisi bote için kasıyo diyo birisi şarj yeri hep bozluyo diyo biri iphoneyi ezer diyo aklım karıştı yardımcı olabilecek var mı??

korkmazcakar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım kasma olayı samsunglarda bitti hele note 5 gibi üst düzey bir cihazda şu ana kadar rastlamadım iphone da sonuçta kalitesi belli piyasanın en iyi telefonlarından bence ihtiyaçlarını ön plana al ona göre karar ver ben note 5 tercih ettim çünkü s-pen ve kurcalamayı seven biriyim.

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
İhtiyaç meselesi, biraz havam olsun diyorsan İphone :) hava su mevcut bize kalem lazım diyorsan Note 5 derim. Ki bende note 2 sevdalısıyım ancak şuan iphone 6 kullanıyorum :D

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar ben 2 telefon arasında kaldım. 6 plus bide note5 birisi bote için k jiasıyo diyo birisi şarj yeri hep bozluyo diyo biri iphoneyi ezer diyo aklım karıştı yardımcı olabilecek var mı??
Kasma vs artik yok note 5 lerde nite 5 al her turlu yer 6 plus i...

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Yer yemez davası ayrı bir olay da. Ip6 yi satıp note 5 e geçtim benim için hiçbir farkı yok. Ikiside yağ gibi akıyor.

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
6 Plus al sıkılınca note 5 geç :) nasıl olsa iphone ikinci el parası note 5 almaya yeter herhalde.

TheFame

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Kasma vs artik yok note 5 lerde nite 5 al her turlu yer 6 plus i...
Her çıkan samsungun amiral gemisinde aynı muhabbet oluyor nedense daha sonra 1-2 ay geçince de yine kasım kasım kasılmaya başlıyor o touchwiz s5-s6 note3 note4 hep böyleydi

TheFame

Profesör
Reaksiyon puanı
2
S5 note3 u bilemem ama note 4 ve s6 da kasım kasım kasılma gibi bi durum yok. Arada istisnalar olur mu? Olur. Ama bu telefonlarla kasılmalar artik yan yana gelmiyor.
Sana göre öyle olabilir herkes her şeye objektif bakamıyo sonuçta :)

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
10 aydir kullaniyorum Note 4'ü, inanirmisin telefonda gram kasma yok. Telefonu nasil kullaniyorsunuz cok merak ediyorum dogrusu.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Her çıkan samsungun amiral gemisinde aynı muhabbet oluyor nedense daha sonra 1-2 ay geçince de yine kasım kasım kasılmaya başlıyor o touchwiz s5-s6 note3 note4 hep böyleydi
Kac aydir note 4 kullanan arkadasin var daha once touchwizden şikayetçiydi ama note 4 de sorun yok diyor

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
kanımca ikisi de kasmaz, ios versen iphone al androidçiysen samsung al.

beko1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
note 5 diyorum ama note 4 de öneririm

rebuplicfb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Note 5 teknosada 2299 kampanyada 9 taksit imkani Ing kredi ile bugun vardi yarinda var kampanya bi ara aliyim dedim vazgectim.G4 1799 ayrica turuncu indirimmis..

SeeTake

Asistan
Reaksiyon puanı
8
iPhone başka bir dünya ;) ama o para verilir mi bilmem. Şunu da belirtmek istiyorum; Samsung = pişmanlık

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
uzun omurlu kullanmak istiyorsan iphone 6 plus al. cunku iphone'a daha uzun sure guncelleme destegi veriliyor.

her acidan performansli olsun diyorsan samsung note 5 al. samsung note 5 islemci performansi, kamera performansi,ekran deneyimi gibi konularda daha basarili. ayrica iphone 6+ 16GB 3000tl, samsung note 5 32GB 2500tl. hem daha performansli bir cihaz alicaksin hemde cebine 500 tl alicak.
bu arada note 5 ide uzun sure kullanirsin ben guncelleme konusnda iphone daha iyi diye uzun omurlu dedim. samsunga iphone kadar guncelleme gelmicek. ama soyle bir ornek veriyim. iphone 4s suan ios 9.1kullaniyor iphone 6s+'da ios 9.1 demi. heh lafta 4s e bile guncelleme geldi ama 4s bu guncellemler yuzunden kasiyor yavasladi. yani bir guncelleme urunu yavaslatcaksa geldigine bin pisman oluyor insan. 4s i hatirlarsiniz cikis surumunde jet gibiydi simdi kagni gibi. bir mobil cihaz ciktigiktan tarihten sonra 2 yil sonraki guncellemeyi aliyorsa bu yeterli. ornegin samsung note 4 4.4 kitkat ile cikti 5.0-5.0.1-5.0.2 aldi simdide 6.0 alicak. buyuk oranla bir sonraki surumude alir. android ile aradaki fark guncelleme geliyor ama ios hepsine ayni anda veriyor samsung bolge bolge. bununda sebebi eskiden kimi bolgelerde snapdragon islemci kimi bolgelerde exynos du. ayri ayri islemciler oldugu icin farkli port ve register yapisina sahip. ama artik hep exynos kullaniliyor zaman icinde update dagitimida hizlanir.

o kasma konusuda artik yok oyle seyler. note 5 4gb ram ile iyi bir onbellekleme yapiyor. ve arayuzu yeni touvhwiz daha stabil tabi genede bir iphine 6+ kadar degil bir gercek.

alig_6

Doçent
Reaksiyon puanı
27
Note 5 alırsan 6 ay sonra 1200TL'ye satamazsın. 6 Plus alırsan 2 sene sonra da 1500TL'ye satarsın :D Kalite arıyorsan iPhone al.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Note 5 alırsan 6 ay sonra 1200TL'ye satamazsın. 6 Plus alırsan 2 sene sonra da 1500TL'ye satarsın :D Kalite arıyorsan iPhone al.
Note 5 alırsan 6 ay sonra 1200 e satamazsin hmm. Sen 1200 e satmak isteyen getir ben 1 yıl sonra bile alırım delikanlı:) Bilip bilmeden yorum olsun diye yazı yazmayalım.

S

SDN Okuru wc

SDN Okuru
sakın dandiPhone markasına bulaşma... delikanlı adam dand(iPhone) almaz... :dil:

Dorebar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
iPhone eskiden kendi arasında bile multimedya transferi yapamayan bir telefondu. Şimdi nasıl bilmiyorum ama her zaman tercihim samsungdan yana

alig_6

Doçent
Reaksiyon puanı
27
Note 5 alırsan 6 ay sonra 1200 e satamazsin hmm. Sen 1200 e satmak isteyen getir ben 1 yıl sonra bile alırım delikanlı:) Bilip bilmeden yorum olsun diye yazı yazmayalım.
Bilip bilmeden falan değil gayet yaşayıp gördüğüm bir olay. Arkadaşım Galaxy S6 Edge aldı. 1 ay kullandı daha sonra aldığı yere götürdü ve 6 Plus ile değiştirmek istedi. Telefoncu üzerine 1200 TL istedi. Kavga dövüş 1000TL indirdik o şekilde aldı. Samsung maalesef böyle, daha S6 Egde+ yeni çıkmasına rağmen S7'nin çıkış tarihi belli.. Android telefonların değeri her zaman çabuk düşüyor bunu istediğiniz kadar inkar edin. 5 aylık Z3'ümü 1500'e zor sattım.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Bilip bilmeden falan değil gayet yaşayıp gördüğüm bir olay. Arkadaşım Galaxy S6 Edge aldı. 1 ay kullandı daha sonra aldığı yere götürdü ve 6 Plus ile değiştirmek istedi. Telefoncu üzerine 1200 TL istedi. Kavga dövüş 1000TL indirdik o şekilde aldı. Samsung maalesef böyle, daha S6 Egde+ yeni çıkmasına rağmen S7'nin çıkış tarihi belli.. Android telefonların değeri her zaman çabuk düşüyor bunu istediğiniz kadar inkar edin. 5 aylık Z3'ümü 1500'e zor sattım.
Şimdi birşey derdiöm ama gerek yok. Siz piyasayı bilmeyip afedersiniz kazıklanıyorsanız bizene. Tartışma çıakrmak istemiyoru mama durum bunu gösteriyor. Hadi güle güle.