Eski püskü telefon, alma pişman olurkendisi çok ısrar etti, fazla oyun falan oynamıyor zaten instagram,youtube falan takılıyor
Hocam 6s dese belki alınabilir derdik ama artık 6 alınmaz.kendisi çok ısrar etti, fazla oyun falan oynamıyor zaten instagram,youtube falan takılıyor
ikinci el 7 alırız artıkHocam 6s dese belki alınabilir derdik ama artık 6 alınmaz.
iPhone 6 alınmaz.İphone alıp kafanızda uzun yıllar kullanmak varsa iPhone 8 in altına inmeyin.İphonelarda güncelleme gerçeği var.Güncellemeleri almak zorundasın.Almadığın zaman bı süre sonra bazı uygulamalar çalışmıyor.Merhaba arkadaşlar mediamarkt'ta iphone 6 1290 tl civarında sizce alınır mı ? Erkek karedeşim için almayı düşünüyorum da.
İPhone 6 bu saatten sonra alınmaz bence 1600 tl'ye Redmi Note 8 alın kardeşinizin fazlası ile işini görecektirMerhaba arkadaşlar mediamarkt'ta iphone 6 1290 tl civarında sizce alınır mı ? Erkek karedeşim için almayı düşünüyorum da.
bu saatten sonra 6s de alınmazHocam 6s dese belki alınabilir derdik ama artık 6 alınmaz.
Alınmaz.Merhaba arkadaşlar mediamarkt'ta iphone 6 1290 tl civarında sizce alınır mı ? Erkek karedeşim için almayı düşünüyorum da.
Daha iyi seçenekler varken2020 de iphone 6 mı !
cidden yaDaha iyi seçenekler varken
6s in güncelleme desteĝi bitti.Bu saatten sonra eĝer 3-4 yıl kullanılacaksa 6s almak mantıklı değil.illa ios diyorsan butcande 6 ya yetiyorsa 6s zorla kardeşim
Satamıyomuşsun yani nasıl bir taktik verelim ?Bende İphone 6 16 gb var satamıyorum da ne yapa bilirim elimdeki telefonu sata bilirsem Samsung A51 almayı düşünüyorum
Bilsem sormazdım zaten ama örnek istersen şu firma 2 el telefonları alıyor almak istediğin markayı da şu fiyata veriyor gibi veya yardımcı oluyor gibi tak tik bilseydim sormazdım ?Satamıyomuşsun yani nasıl bir taktik verelim ?
Ne tavsiye edersin ?Sakın alma
Redmi Note 8 ProNe tavsiye edersin ?
Not 8 pro almak istiyorum ama servis süreci nasılRedmi Note 8 Pro
Realme XT
Realme 5 Pro
ben bunları öneriyorum
servis sürecini bilmiyorum hocam ama rn8 pro tam bir f/p canavarı @AlteredTech hocam 3 aydır kullanıyor kafanıza takılan soruları seve seve cevaplarNot 8 pro almak istiyorum ama servis süreci nasıl