İphone 6 vs Samsung S5 Prime hangisi?

PARLAK15

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Değerli üyeler bu senenin sonuna doğru çıkması beklenen telefonlar arasında bir seçim yapıcam ancak şu ana kadar ne android ne ios geçmişim var yanı iyi bir telefon almadım hiç...

S5 prime ve iphone 6 arasında gidip geliyorum Bu 2 cihaz arasında deneyimli kullanıcıların yorumları benim için altın değerinde

Ve genel bir şekilde değerlendirelim Yani Aldıktan sora hangısının fiyatı daha az düşer, Hangisi daha kullanışlı, Hangisinde daha çok uygulama var gibi bir çok sebebi göz önünde bulundurarak yorum yaparsanız çok mutlu olurum. Şimdiden herkeze teşekkürler, İyi Forumlar ...

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Doğru bir karar vermen için o iki markanın telefonlarını 1 hafta denemen gerek dene 1 hafta androıd 1 hafta ios kullan çok çok rahat karar verırsın.:)

PARLAK15

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yorumun için saol da nası deneyeceğim ki ? Arkadaşlarımın telefonlarını istiyemem telefoncudan kiralıkta yok :D

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Bir ara bir yerde okumuştum ya böyle denemelık telefonu kişiye veriyorlar diye ama Türkiye de değildi herhalde :)
Bilmiyorum ama bu 2 platformu kulanmadan teorıde bir kaçş ey öğrenırsın ama pratikte işler değişir.
Ben şahsen İphone yi dağa sağlam daha uzun ömürlü olarak görüyorum her 2 platformu da 2 yılı aşkın kulandım.
Şuan Android kulanmaktayım, bir sıkıntısı v.s. yok ama böyle akıcılık, anında tepki, uzun süreli destek için İOS
şuan s4 kulanıyorum yazılım desteğı bitti son 4.4.2 ile :) İOS iphone 4 e bile geçen 2 ay önce yazılım ile yenı bir iyişeltirme güncellemesı yayınlamıştı :) Sen ne istiyorsun onları yazarsan yardım edelim.Mesela ekran boyutu, uygulama kalitesi v.s. gibi işte .

PARLAK15

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya herşeyden önce masaya koydugun zaman telefonun bir ağırlığı olmalı başta bunu istiyorum bu yuzden htc m8 ıde dusundum ama o bana göre değildi. Onun dışında içerik bakımından uygulama çeşitliliği ve aynı zamanda kaliteli olması açısından değerlendirme yapmak gerek ve bu arada iphone daki 64bit işletim sistemide çok hoşuma gidiyor şuan pek önemi yok gibi gözüksede ilerde işe çok yarayacak, biz öyle her sene bir telefon alan kişilerden değiliz o yüzden seneye 64 bit uygulamalar çıkarsa keşke iphone alsaydım demekte istemiyorum.. s5 primede de çelik kasa olucak diyolar o yuzden arada kaldım eger plastık kasa devam etseydı dusunmeden iphone derdım. 1 hafta içinde işe başlıyacam bu konuyu bu kadar erken açmamın sebebide bu zaten hazır boşken bi karar vereyim sonuçta 2 kusur mılyar gıdecek değilmi :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

mstfanar abicim çok zekisin o beyninden bende nasibimi aldım teşekkür ederim:)Bu arada google'da Yazdım ancak tatmin olmadım ve bu site teknoloji platformu buraya bu konuyu açmamdan daha doğal bir şey olamaz . Hoşuna gitmiyorsa Bişey yazma abicim hadi şimdi uza.

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
Bir çıksınlar görün ondan sonra karar verin, belkide çok çok iyi cihazlar olmayacak.

Rufet

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ben olsam iphoneye para vermem , ama iphone 6 nasil olucak bilmiyoruz ciksin o zaman secim daha kolay olucak

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
[MENTION=401672]PARLAK15[/MENTION] onu vermemin sebebi, hep aynı konular açılıyor demek istedim. Şimdi sen bir yenisini ekledin de ne değişecek, aynı tür mesajları yine yazacaklar...
Önceki konulara bakarak iki firma hakkında da bilgi edinebilirsin.

semih1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ekran boyutu konusunda büyük seversen samsung al ama takılmalara kasılmalara katlan. ekran önemli değil dersen ve stabil olsun benim olsun , eğer satmaya kalkarsan 2. eli de fazla para etsin dersen iphone al hiç düşünme.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iJunk alıp pişman olma... SAMSUNG iyi ama SONY veya HTC kadar kullanışlı kaliteli değil...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
takılan kasılan telefon yada android değil toucwiz ara yüz...

Mali400

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iphone tabi ki metal kasa,tasarımı çok iyi ,ismi var,ios kasmaz,uygulama yükledikçe takılmalar olmaz,appstorede öyle etek üflemece gibi saçmalıklar yok,3-4 sene güncelleme garantisi en az.

samsung ah ah alana Allah akıl fikir versin diyorum plastik kasa,android iş sis,touchwiz arayüzü(fena kasar),telefonu aldıktan 4 ay sonra 400 tl gibi fiyatı düşücek telefonun,1 yıl güncelleme alır almaz tartışılır.

Yazım taraflı yazılmış gibi görünsede donanımın herşey olmadığını anlarsın :)

PARLAK15

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yorumlar için çok sağolun çıktıkdan sora karar vermek daha doğru evet ama firmaların bi takım özellikleri var vazgeçmeyecekleri :)
mstfanar kardeş daha önceki başlıklara baktım hep 2 model karşılaştırması var tamam o da bir fikir veriyor ancak ben genel bir i phone samsung karşılaşmasına rastlamadım belkide benim salaklığımdandır göremedim yani. Hep iphone 5s vs s4 tarzı başlıklar var...

eXen

Asistan
Reaksiyon puanı
4
samsung tabiki. istemediğin kadar konfigürasyon büyük ekran küçük ekran su geçirir geçizmez
ağır hafif. android de cabası. çıktıktan sonra da 2 ayda fiyatı düşüyor.

işletim sisteminin kısıtladığı telefonlardan nefret ediyorum.

semih1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
e onuda launcher ya da root yapmadan değiştiremeyeceğine göre telefon takılımış olmuyor mu ? eğer launcher yükleyeceksem ya da root yapacaksam neden telefona o kadar para vereyim gider başka bir şey alınır yani

Reaksiyon puanı
1
Bence sony yada lg yi bekle derim samsung u cikar aklindan yaklasik 1 yil s3 kullandim boyle lanet bi telefon olamaz simdi aldim g2 keyfime bakiyorum herneyse onceki yorumlardaki gibi stabil calissin fiyati hemen hemen hic dusmesin satmak istedigimde iyi paraya gitsin diyosan iphone al ama android istiyosan samsung alma

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
iPhone 6 smartphone pazarında devrim yapabilecek niteliklere sahip şimdiden, S5 prime dedikleri çöp ise S5'in iyileştirilmiş hali.

Karar senin ;)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
meraba arkadaşlar bende yeni bir telefon alıcam ama samsung s5 ve iphone 5s arasında ikilemde kaldım ben öğrenciyim yurtdışınıda gidicem kamera, 3g, hızlılık ve saglamlık bakımından ayrıca 2 ila 3 yıl kullanabılcem hangi telefonu önerirsiniz ?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Merhaba,

İos ve Android'e yabancıyım anlamıyorum demiştiniz, Android'in marketi zararlı yazılımlar ile kaynıyor çoğu uygulamada çöp.

Güvenlik olarak ve kalite olarak İphone öneririm, eğer satmak isterseniz fiyatıda çok çabuk düşen bir marka değil, çok sayıda aksesuarı bulunuyor bunuda unutmamak lazım.

Benim görüşüm Samsung'u 2 'ye katlar. Malzeme kalitesi, Ses, Kamera, Stabilite, Güncelleme desteği ve sayamadığım + olarak iphone 6 ile gelicek yenilikler ile Samsung'u 2 hatta 3'e katlayabilir.

SrhT01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Değerli üyeler bu senenin sonuna doğru çıkması beklenen telefonlar arasında bir seçim yapıcam ancak şu ana kadar ne android ne ios geçmişim var yanı iyi bir telefon almadım hiç...

S5 prime ve iphone 6 arasında gidip geliyorum Bu 2 cihaz arasında deneyimli kullanıcıların yorumları benim için altın değerinde

Ve genel bir şekilde değerlendirelim Yani Aldıktan sora hangısının fiyatı daha az düşer, Hangisi daha kullanışlı, Hangisinde daha çok uygulama var gibi bir çok sebebi göz önünde bulundurarak yorum yaparsanız çok mutlu olurum. Şimdiden herkeze teşekkürler, İyi Forumlar ...
soyledıklerı gıbı çıkmasını bekle fakat androıd bıraz daha kolaydır ama saglamlık acısından ıphone un daha saglam olacagını dusunuyorm

Birisi510

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İphone'larda telefonuna bir şey olursa direk yenisini veriyorlar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Önce Samsung teknik servisine git. Yarım saat otur ve ne alacağına değil ne almayacağına karar verirsin. Samsung kalitesi çok düşük Şarj problemi her modelinde sorun ve garanti altında bile telefonu yaptırman zor. Müşteri Kaynaklı Arıza adı altında garantinin üstünü hemen çiziyorlar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsung da kullandım galaxy note 3 şuan iphone 5s kullanıyorum hayata döndüm sen hiç uğraşma iphone 6'yı al keyfine bak şimdiden hayırlı olsun :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kesinlikle iphone bir kere güvenlik açısından, en ünlü hacker bile iphone kullanıyor...