Cerberusss
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 50
Selamlar iPhone 6 telefonum var 64 gb. Pili %85 şu an. Kaç para eder?
1300 tl olanda yazan kozmetik 3/5 ne demek bilgin var mı?₺1.299,00.₺1.499,00 2000 tlye de var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekli dosyayı görüntüle 114764
Ekli dosyayı görüntüle 114765
Kozmetik olarak 3/5 demek biraz çizik vb var demektir. 5/5 ilk günkü gibi demektir. Yani telefonun dış görünüşüne 10 veya 5 üzerinden puan vermektir.1300 tl olanda yazan kozmetik 3/5 ne demek bilgin var mı?
Sağ olun hocamKozmetik olarak 3/5 demek biraz çizik vb var demektir. 5/5 ilk günkü gibi demektir. Yani telefonun dış görünüşüne 10 veya 5 üzerinden puan vermektir.
7 alınmaz bence androidi alSağ olun hocam
+ olarak telefon modelini yükseltmek istiyorum iPhone dışında kullanmayı düşünmüyorum iPhone 7 alınır mı şu an?
Hocam alınabilir ama güncelleme desteği daha ne kadar sürer bilmiyorum. iOS 14 yeni geldi ama iPhone 7'ye iOS 15 gelir mi bilmiyorum.Sağ olun hocam
+ olarak telefon modelini yükseltmek istiyorum iPhone dışında kullanmayı düşünmüyorum iPhone 7 alınır mı şu an?
7 alınmaaz alıcaksanız 8 plus ve üstü modelleri almayı çalışınSağ olun hocam
Hocam IOS gerçekten çok iyi ya hiç bırakasım yok. Kasmayan telefon mu olur abi7 alınmaz bence androidi al
6 bin tl stonks7 alınmaaz alıcaksanız 8 plus ve üstü modelleri almayı çalışın
muiı 12 var xiamide ios temesıkur yeterHocam IOS gerçekten çok iyi ya hiç bırakasım yok. Kasmayan telefon mu olur abiAdamlar yapmış
Cihazınız 1400-1500 TL civarında gider diye düşünüyorum.Selamlar iPhone 6 telefonum var 64 gb. Pili %85 şu an. Kaç para eder?
iPhone 7 almanızı önermem. Güncellemesinin bitmesine az kaldı. Bütçeyi arttırıp iPhone 8 ya da iPhone SE 2020 almanızı öneririm.+ olarak telefon modelini yükseltmek istiyorum iPhone dışında kullanmayı düşünmüyorum iPhone 7 alınır mı şu an?