Iphone 6 Sözleşme

Subzero0*

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Gittim bimekse bugün ve iphone 6 plus almak istedim.
Elimizde malesef yok dediler her zamanki gibi ve sözleşme ile getiriyoruz dediler zaten bir parti olarak 10 tane getiriyoruz dediler ve 10'u da dolu dediler ne oluyor bu sözleşme?
Teknosaya gittim yok, bimekse gittim yok, media markt gittim yine yok.. Ekim'in başından beri gidiyorum hep ama hep ayni cevap : malesef elimizde yok , ne zaman geleceğin bilmiyoruz.
Sadece iphone 6 plus değil iphone 6 'da ellerinde yok.

Not: Bursa'da oturuyorum
Not2: 2.950 lira para vereceğim ama telefonu bulamıyorum resmen paramla rezil oluyorum, neden böyle bu?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Gittim bimekse bugün ve iphone 6 plus almak istedim.
Elimizde malesef yok dediler her zamanki gibi ve sözleşme ile getiriyoruz dediler zaten bir parti olarak 10 tane getiriyoruz dediler ve 10'u da dolu dediler ne oluyor bu sözleşme?
Teknosaya gittim yok, bimekse gittim yok, media markt gittim yine yok.. Ekim'in başından beri gidiyorum hep ama hep ayni cevap : malesef elimizde yok , ne zaman geleceğin bilmiyoruz.
Sadece iphone 6 plus değil iphone 6 'da ellerinde yok.

Not: Bursa'da oturuyorum
Not2: 2.950 lira para vereceğim ama telefonu bulamıyorum resmen paramla rezil oluyorum, neden böyle bu?

Link e git 16 GB Lık model vatan computer de mevcut.

http://www.vatanbilgisayar.com/iphone-6.html

droidfan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardeş ben de Bursa'da oturuyorum ve iPhone 6 64 GB Siyah arıyorum bulursan haber et aynı durumdayım :D

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Ben 64gb 6 plus'u 19 eylulde ön siparis vermistim nihayet yarin teslim ediyorlar.16gb olanlardan istesem daha önce teslim alma sansim vardi ancak ben 64gb almak istedim.(yurtdisindan aldim)
su anda siparis versem mesela ocak ayinda falan teslim edeiyorlar en erken.

droidfan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Apple store'da iPhone 6 64 GB Space Gray modeli 7-10 iş günü içinde teslim yazıyor fakat hiçbir Apple bayisinde stok yok veya herhangi bir mağazada.. Var mı bir bilgisi olan?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
alma çok çürük 50 cm mesafden düşünce mort oluyor... çöp...