İphone 6 Sorunu

yucelbaran

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. İphone 6 cihazım var. Son bir haftadır konuşurken mikrofondan çok az ses geliyor ve benim sesimde çok az gidiyor. Ayrıca telefon cebimdeyken ikide bir titryor. Açıp baktığımda kendi kendine sessizse alıyor. Sizce sorun donanımsal mıdır? Ayrıca cihazım bir kere Apple Store'da değişti. Fakat cihazın üst kısmında ve alt kısmında darbe yüzünden çok az deforme var. Bu cihazı garanti dışı bırakır mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden cevaplarınız için çok teşekkürler.

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. İphone 6 cihazım var. Son bir haftadır konuşurken mikrofondan çok az ses geliyor ve benim sesimde çok az gidiyor. Ayrıca telefon cebimdeyken ikide bir titryor. Açıp baktığımda kendi kendine sessizse alıyor. Sizce sorun donanımsal mıdır? Ayrıca cihazım bir kere Apple Store'da değişti. Fakat cihazın üst kısmında ve alt kısmında darbe yüzünden çok az deforme var. Bu cihazı garanti dışı bırakır mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden cevaplarınız için çok teşekkürler.
Çıkaracağını sanmam sonuçta benim 4s cihazım camı dışında her yeri çizik ve ezik dolu bir şekilde servise gitti ve Sıfır olarak geldi.Yani servise mutlaka götür.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Cihazını restore etmeyi dene. Örneğin bende iOS'un kendi mail uygulamasında mail geldiğinde ses çıkarıp titriyor ama bildirim paneline düşmüyor veya ekranda belirmiyor. Bunun gibi bir uygulama o titreşimin sebebi olabilir.

MehmetF4tih

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Öncelikle geçmiş olsun ses konusunda bir fikrim yok ama sessize alma konusunda benim cebimde de oluyor sanırım takılıyor kendi kendine sessize alıyor titriyor. Onda bi sorun yok ama ses azalması konusuna bir şey diyemem bi servise gösterin. Bu arada telefonum iPhone 6s plus

yucelbaran

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Herkese cevaplar için teşekkürler. Arkadaşlar sabah görürdüm cihazı. Değişim verdiler. Tekrar herkese teşekkürler.

SeeTake

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Cihazını restore etmeyi dene. Örneğin bende iOS'un kendi mail uygulamasında mail geldiğinde ses çıkarıp titriyor ama bildirim paneline düşmüyor veya ekranda belirmiyor. Bunun gibi bir uygulama o titreşimin sebebi olabilir.
Hocam onu bildirimler ayarından yapabiliyorsunuz