iPhone 6 screen click sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan omererg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

omererg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Fransadan iPhone 6 aldım ve modeli A1549 muş Türkiyede bir garantisi var mı yada A1549 kullanan arkadaş var mı ? Telefonun ekranında screen click sorunu var zorluya götürsem kabul ederlermi

Son düzenleyen moderatör:

MrtAltg

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
12,109
acile biz bakmıyoruz biz dahiliyeciyiz :) acil bakınız ne ya adam gibi başlığı yokmu bu sorunun

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,405
acile biz bakmıyoruz biz dahiliyeciyiz :) acil bakınız ne ya adam gibi başlığı yokmu bu sorunun

Şunu yazacağına adama çözüm sunsaydın daha mantıklı olurdu.

Kardeşim kabul edeceklerini sanmıyorum. Fakat gidip sormakta, gidemiyorsan da Apple destek hattını falan aramakta fayda var.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
12,109
Şunu yazacağına adama çözüm sunsaydın daha mantıklı olurdu.

Kardeşim kabul edeceklerini sanmıyorum. Fakat gidip sormakta, gidemiyorsan da Apple destek hattını falan aramakta fayda var.

bunu yazacağına önce forumda internette nasıl davranılır nasıl yazılır bunun eğitimini alsaydın bu şekilde yazmazdın burası forum herkes öyle kafasına göre başlık atar ,kafasına göre bölümlere örneğin samsung bölümüne iphone araba gölümüne televizyon konusu açar uyarılmazsa düzen denen bir şey kalmaz illa modun gelip uyarması şart değil forum ahalisi olarak bizim de görevimiz

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,405
bunu yazacağına önce forumda internette nasıl davranılır nasıl yazılır bunun eğitimini alsaydın bu şekilde yazmazdın burası forum herkes öyle kafasına göre başlık atar ,kafasına göre bölümlere örneğin samsung bölümüne iphone araba gölümüne televizyon konusu açar uyarılmazsa düzen denen bir şey kalmaz illa modun gelip uyarması şart değil forum ahalisi olarak bizim de görevimiz

Ya adam zaten bu sorunu çözmek için üyelik açmış. Uyarını yaptın yanına çözümünü de söyleseydin. Onu demeye çalışıyorum. Adam zaten IOS bölümüne açmış, zaten yanlış yere açmış o kadar yabancı duruma. Neyse boş konuşmaya gerek yok gece gece

omererg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
yanlış ve hatalı hir şey yapmışsam özrümü kabul edin ama sırf bu konu için üyelik açtım , ilk önce sorunum hakkında bir bilgin varsa gelip yazardın sonra da hatalı olduğumu söylerdin yanlış konuda başlık açmışım ama başlığa ne yazıcağım sizi ilgilendirmez sorunuma acil bir cevap almak istiyordum çünki benim için önemli birşeydi

omererg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Forumu kullanmayı yavaş yavaş öğreniyorum o yüzden yanlış konud başlık açmışşam özür dilerim galiba akıllı telefonlar konusunda açmalıymışım

MrtAltg

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
12,109
Ya adam zaten bu sorunu çözmek için üyelik açmış. Uyarını yaptın yanına çözümünü de söyleseydin. Onu demeye çalışıyorum. Adam zaten IOS bölümüne açmış, zaten yanlış yere açmış o kadar yabancı duruma. Neyse boş konuşmaya gerek yok gece gece
Forum Kuralları
Yeni bir konu açarken başlıkların konuya uygun ve açıklayıcı olması şarttır. "Yardım", "İmdat", "Acil" gibi başlıklar yerine daha anlamlı başlıklar seçilmelidir.
forumlara yaklaşık olarak 15 yıldır internetin olmazsa olmazlarından dır ve genel olarak yukarıdaki madde her forum için istisnasız olarak forum kurallarına eklenmiştir ve onu okudum kabul ediyorum diyerek foruma üye olunur arkadaş bir hata yapmış ve yazmış bende uyardım ama sen hala hatayı savunuyor ve onun üzerinden bahane türetiyorsun.
Sen ben veya bir başkası senin yaptığın gibi hatalı olan konulara daima cevaplama usulu ile bu hatayı yapan arkadaşları sürekli şekilde bu hatayı yapmaya teşvik ediyorsunuz düşünce şu nasıl olsa ben acil yazsamda cevap verirler

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
Haydaa bu kadar tartışmaya ne gerek varmış adama yardımcı olsaydınız ya. :)
Neyse yurtdışı cihazların 1 yıl global garantisi var o yüzden bir sıkıntı yaşamazsınız en iyi çözüm servise gitmek. :)