iPhone 6 - Samsung s7

emx105rbugrac

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Değerli okurlan öncelik ile günaydın demek isterim. Size sorum iphone 6 nın ve samasung s7 nin fiyatı daha ne kadar düşer?Ve hangisi beni 3 4 yıl götürür?

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Değerli okurlan öncelik ile günaydın demek isterim. Size sorum iphone 6 nın ve samasung s7 nin fiyatı daha ne kadar düşer?Ve hangisi beni 3 4 yıl götürür?
S7 almanızı öneririm temiz kullanımla 3 yıl idare eder 4 yıl zor gibi ama için de bulunduğumuz durum da 6 alınmaz 4. Sıraya düşecek bir telefon az kaldı Yen'i ıphone ama s7 daha geçensenin amiral gemisi. Fiyat konusun da bir fikrim yok aşırı düşüşe gitmek yerine genelde firmalar satıştan çekiyor mağazaların depo stoğunu eritmek için kampanya yaparlar ona birşey diyemem

M

Murat Burç

SDN Okuru
S7'nin rakibi iPhone 7 ve bence S7, iPhone 7'den çok daha iyi S7 almalısın.
S7-S8 arasında en az 1000 TL olduğu için S7 düşmez.

kaptan_58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bende iPhone 6 var. 1 ay sonra iki yılı doldurmuş olucak. Ama şunu diyim artık 1GB olan ram yetmiyor telefona. Bu saatten sonra iPhone 6 alınmaz bence de. Bataryası da zevk vermiyor insana Onuda diyim. Ben taşınabilir şarj aleti ile geziyorum. Oda benim kilomu arttırıyor. S7 olur benim de sana tavsiyem.

Zaptoss02

Doçent
Reaksiyon puanı
102
Bende galaxy alpha var 3 yıldan fazla oldu pil hariç götürüyor beni onun içinde 10k Mah powerbank im var
İphone 6 galaxy alpha in rakibiydi fazla götürmez s7 en az 3 4 sene götürür

Reaksiyon puanı
125
oneplus 3t bak derim. 3-4 yıl götürmüz ikiside. bu ikisi arasındanda s7.
fiyatlarında çok düşeceğini sanmıyorum.

CheriouR

Doçent
Reaksiyon puanı
213
Şimdi usta burda telefondan çok burda İos mu ? Android mi ? demelisin. Sana kalmış. İkiside kendi çevresinde kendi pazarında başarılı cihazlar.
Donanım olarak s7 derim ben bana göre s7nin kamerası da pili de daha derim üstelik android benim kendi tercihime göre daha iyidir. bir çok sebebi var. ama dediğim gibi tamamen kişisel tercih. Ben s7 daha iyi bi cihaz diyorum. Sana kalmış bir tercih yani biraz.