emx105rbugrac
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Değerli okurlan öncelik ile günaydın demek isterim. Size sorum iphone 6 nın ve samasung s7 nin fiyatı daha ne kadar düşer?Ve hangisi beni 3 4 yıl götürür?
S7 almanızı öneririm temiz kullanımla 3 yıl idare eder 4 yıl zor gibi ama için de bulunduğumuz durum da 6 alınmaz 4. Sıraya düşecek bir telefon az kaldı Yen'i ıphone ama s7 daha geçensenin amiral gemisi. Fiyat konusun da bir fikrim yok aşırı düşüşe gitmek yerine genelde firmalar satıştan çekiyor mağazaların depo stoğunu eritmek için kampanya yaparlar ona birşey diyememDeğerli okurlan öncelik ile günaydın demek isterim. Size sorum iphone 6 nın ve samasung s7 nin fiyatı daha ne kadar düşer?Ve hangisi beni 3 4 yıl götürür?
kardeşim benim şu htc u11 mi s8 plus mi gönderisine bi bakarmiisn fikrin nedirS7'nin rakibi iPhone 7 ve bence S7, iPhone 7'den çok daha iyi S7 almalısın.
Geçen senenin en iyi amiral gemilerinden birine 2 yıl bile götürmez demenİkiside götürmez ipgone 6 en fazla 2 s7 de 2
Bende galaxy alpha var 3 yıldan fazla oldu pil hariç götürüyor beni onun içinde 10k Mah powerbank im varDeğerli okurlan öncelik ile günaydın demek isterim. Size sorum iphone 6 nın ve samasung s7 nin fiyatı daha ne kadar düşer?Ve hangisi beni 3 4 yıl götürür?
Şimdi usta burda telefondan çok burda İos mu ? Android mi ? demelisin. Sana kalmış. İkiside kendi çevresinde kendi pazarında başarılı cihazlar.Değerli okurlan öncelik ile günaydın demek isterim. Size sorum iphone 6 nın ve samasung s7 nin fiyatı daha ne kadar düşer?Ve hangisi beni 3 4 yıl götürür?