iPhone 6 Plus Ses gitmeme sorunu

sekaraman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iPhone 6 hoparlor açıkken ses gitmiyor. ses kayıt özelliği felan çalışıyor. normal konuşmada da sorun yok. erişilebilirlik ayarlarından gürültü kapamada yaptım ama sorun çözülmedi. fikri olan var mı?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Belki yazilimsaldir diger 6 plus kullanicilarindan yorum beklemek lazim

tansel.er

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Hoparlor kapali iken ses gidiyor mu? Gidiyor ise hoparloru actiktan sonra ekrandaki mikrofon isaretinin acik olup olmadigini kontrol edin. Eger o ikindada sorun yoksa hard reset deneyin ( ekrana elma isareti gelene kadar home ve power tuslarina basili tutun ) yine de duzelmez ise servise bir gosterin.

sekaraman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hoparlor kapalı iken sorun yok. sadece açıkken ses gitmiyo. hard reset attım nafile :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba arkadaşlar. Ben de ıphone 6 kullanıyorum. Telefon gürültüsünü gider fonksiyonu açıkken karşı taraf sesin hiç sana benzemiyor diyordu. Boğuk ve sanki kapalı bir yerdeymişim gibi geliyordu. O fonksiyonu kapattım telefonda. Sonrasında boğukluk gitti ama daha kısık ve arada kesilen bir ses gitmeye başladı karşıya. Sizde de aynı sorun var mı? Iphone 6 kullanan başka bir arkadaşımda da oldu. 5S ile konuştuğumda gelen ses ile ıphone 6 dan gelen sesin netliği aynı değil.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
6 plus aldım. 1 hafta içinde karşı tarafa sesim boğuk gittiği için iade ettim,yenisi geldi.. aynı şekilde onda da sesim boğuk gidiyor.. sim kartı orjinal nano sim kart ile avea dan değişimini yaptım.. bir kaç kez telefonu fabrika ayarlarına geri döndürdüysem de fayda etmedi.. ikinci 6 plusda da aynı sorun var.. iphone 6 larda bu ses sorunu yok.. 6 pluslara özgü birşey.. böyle giderse apple Türkiyedeki tüm 6 plusları geri çağırması gerekir..

enkidu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Ben de ıphone 6 kullanıyorum. Telefon gürültüsünü gider fonksiyonu açıkken karşı taraf sesin hiç sana benzemiyor diyordu. Boğuk ve sanki kapalı bir yerdeymişim gibi geliyordu. O fonksiyonu kapattım telefonda. Sonrasında boğukluk gitti ama daha kısık ve arada kesilen bir ses gitmeye başladı karşıya. Sizde de aynı sorun var mı? Iphone 6 kullanan başka bir arkadaşımda da oldu. 5S ile konuştuğumda gelen ses ile ıphone 6 dan gelen sesin netliği aynı değil.

6 plus aldım. 1 hafta içinde karşı tarafa sesim boğuk gittiği için iade ettim,yenisi geldi.. aynı şekilde onda da sesim boğuk gidiyor.. sim kartı orjinal nano sim kart ile avea dan değişimini yaptım.. bir kaç kez telefonu fabrika ayarlarına geri döndürdüysem de fayda etmedi.. ikinci 6 plusda da aynı sorun var.. iphone 6 larda bu ses sorunu yok.. 6 pluslara özgü birşey.. böyle giderse apple Türkiyedeki tüm 6 plusları geri çağırması gerekir..