iPhone 6 Plus 1 GB RAM ile Geliyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
İphone 6 yerine İphone 6 Plus ı sipariş verenlerin çoğu 2gb ram olduğu için verdi genelde
Tabi diğer faktörlerde var ama umarım performans kaybı yaşatmaz

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Benim icin iyi oldu sahsen demekki ipad air 2 de 1 gb ram ile gelecek bu da uygulamalarin 1 gb ram'e gore optimize edilecegi anlamina gelir :) eski cihaz kullananlar icin iyi haber

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
iphone 5 kullanıyorum. Kolay kolay ios ten cayacak biri değilim. 1 gb ram de bana göre yeterli olur.Bu konu psikolojik bir mesele bence. Yettikten sonra ha 1 olmuş ha 5 ne farkedecek ki. Ama pil konusu yetersiz, kamera gelişmiş ama günümüz için makul değil.
Bir işletim sistemi olarak ios artık beni boğmaya başladı. Hakikaten gereksiz yere kısıtlamalar yapıyor. Geçen gün bir dwg dosyasını başka bir iphone a bir türlü atamadım. Denemediğim yol kalmadı. En son mail attım karşı taraf mailden aldı. Ne gerek var var bu kadar kasmaya. Bilgisayara takıp bellek olarak kullanımı olmaması da problem.
Donanımında değilim olayın ama hakikaten stabil, 5-6 farklı mail adresini posta kutusu yazılımıyla kullanabilir hale gelince android, o zaman gerçekten geçişi düşüneceğim.

ysnozclk

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Peki siparişi sadece 2GB ram gözeterek verenlere nasıl bir açıklama yapılacak ?

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
6 GB olsa ne olur. Yetiyorsa 1 ile devam.

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Apple işini bilir.1 GB RAM idare ediyor demek.

Lakin 1 sene sonra iPhone 6+S çıktıgı zaman Apple ne koyacak bu telefonun içine !?

Yeni iPhone 6+S çıkmadan 3 ay önce 6+ lara yeni güncelleme verecek.Ve telefonlar kasmaya başlayacak.RAM yetersiz geliyor diye düşünücek millet ve yeni çıkan 2 GB RAM li iPhone 6+S lere hücum edecek insanlar.

Tipik bir kapitalizm dolandırıcılığı.Bunu bilmek ve anlamak için kahin olmaya gerek yok :)

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Neden kimse 1GB ram'in yeterli olduğunu kabul etmek istemiyor anlayamıyorum? boşta 650-500 arası boş ramınız oluyor zaten bu cihazları kastıran zorlayan uygulamalar daha dünyada yok adamların bildikleri var ki 1GB ram koyuyorlar.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Peki siparişi sadece 2GB ram gözeterek verenlere nasıl bir açıklama yapılacak ?

Apple 6 plus'da 2GB ram olduğunu açıklamışmıydı kesin olarak? eğer açıklamamışsa bu satın alan kişilerin hatalarıdır, emin olun 2gb olsun veya olmasın bir fark yaratmayacak zaten yaratıcak olsa 2gb neden eklemesinler ki.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Apple işini bilir.1 GB RAM idare ediyor demek.

Lakin 1 sene sonra iPhone 6+S çıktıgı zaman Apple ne koyacak bu telefonun içine !?

Yeni iPhone 6+S çıkmadan 3 ay önce 6+ lara yeni güncelleme verecek.Ve telefonlar kasmaya başlayacak.RAM yetersiz geliyor diye düşünücek millet ve yeni çıkan 2 GB RAM li iPhone 6+S lere hücum edecek insanlar.

Tipik bir kapitalizm dolandırıcılığı.Bunu bilmek ve anlamak için kahin olmaya gerek yok :)

Sen Samsung'la Apple'ı bu aralar fena karıştırıyosun. Senin dediğini Samsung gerçekten yapıyor ama bak. :lol:

S3'ler öldü S4'ler satılsın diye, şimdi S4'ler öldü S5'ler satılsın diye ama yok işte satılmadı. Gerçi artık tek Galaxy seriside değil çeşit çeşit çöp tanıtıyor.

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Sen Samsung'la Apple'ı bu aralar fena karıştırıyosun. Senin dediğini Samsung gerçekten yapıyor ama bak. :lol:

S3'ler öldü S4'ler satılsın diye, şimdi S4'ler öldü S5'ler satılsın diye ama yok işte satılmadı. Gerçi artık tek Galaxy seriside değil çeşit çeşit çöp tanıtıyor.

Sana S3 ümün en güncel sürümde ve mumtazam çalıştığını daha önce söylemiştim.Sende kendi telefonun için aynı şeyi söyledin.İnsanlara laf yetiştirmek yerine konu ile ilgili kendi fikrini belirt ve kenara çekil...

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Sana S3 ümün en güncel sürümde ve mumtazam çalıştığını daha önce söylemiştim.Sende kendi telefonun için aynı şeyi söyledin.İnsanlara laf yetiştirmek yerine konu ile ilgili kendi fikrini belirt ve kenara çekil...

Ne yapıp yapmıyacağını sana sorucak yada senden öğrenicek değilim. Her şey demeyle olmuyor malesef, senin dediğin yanlışı düzelttim. :dirol:

1 GB Ram yeterli siz Android'de 4 GB rame kadar çıktı. Seneye 5'e dayanır o bile kurtarmıyor. :lol: