iPhone 6 & Note 5?

kayrakaya

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bu karşılaştırmayı tamamen fiyat açısından yapıyorum ve iki cihaz da aşırı hoşuma gidiyor ama iPhone hem tek elle kullanım hem görüntü olarak daha yakın geliyor bana açıkçası. Ayrıca güncellemeleri de uzun süre alır ondan bir yandan iPhone istiyorum. Ama Note 5'de 2K ekran ve o ekrana rağmen efsane batarya ömrü sayesinde hoşuma gidiyor. Sizce 16 gb iPhone 6 mı almalıyım yoksa 32 gb Note 5 mi?

mmayda

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim tabi ki ıphone ama 5s ile 6 arasında donanımsal olarak fazla fark yok.bütçen yeterliyse 6s i tavsiye ederim olması ikinci el 6s alırsın.

Kenpachi

Profesör
Reaksiyon puanı
26
16 GB iPhone'la napmayı düşünüyosun ki ? Tabiki Note 5. Yeni kasa tasarımı, donanım ve hafıza olarak üstün 6'dan.

I

ip'na gerek yok

SDN Okuru
iphone 6 16gb yetmez note5 32gb al sonra hesap makinası gibi kalır16gb iphone...

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhabalar,

Samsung note 5, islemci, ram, ekran, kamera,batarya konularinda kesinlikle iphone 6'dan daha basarili.

İphone 6'nin note 5'e gore iyi oldugu yonler ise; ios isletim sistemi stabilite konularinda android' in onunde suan. Ayrica yeni bir guncelleme ciktiginda global ile ayni anda yukleyebilirsin. Parmak izi okuyucusu da daha basarili.

Genel hatlariyla kiyaslamada kullanim deneyiminde note 5 daha basarili.