RexFaiL
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 55
Arkadaşlar babam yeni telefon aldı kendine banada eski telefonu iphone 6 yı verdi ne kadar daha götürür bu telefon yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
Temiz Kullanırsan Götürür Ama Batarya GötürmeyebilirArkadaşlar babam yeni telefon aldı kendine banada eski telefonu iphone 6 yı verdi ne kadar daha götürür bu telefon yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
Batarya problem değil liseye geçtim lise 2 ye kadar kullanırımen fazla 2 yıl.
Batarya,telefonu kullanış açısından en büyük etken.Ayrıyeten iPhone 6 eski nesil telefon olduğu için bataryası pek iyi durumda değildir ve sizi biraz kızdırabilir.Tabii sizin ekran sürenize bağlı bu dediklerim.Batarya problem değil liseye geçtim lise 2 ye kadar kullanırım
ayn öyle?Batarya problem değil liseye geçtim lise 2 ye kadar kullanırım
Evde genelde pc deyim dışarda arkadaşları aramak için sıkıldıysam 1-2 video veya fotoğraf çekmek için onun dışında dışarda pek kullanıyorum denmez açıkçasıBatarya,telefonu kullanış açısından en büyük etken.Ayrıyeten iPhone 6 eski nesil telefon olduğu için bataryası pek iyi durumda değildir ve sizi biraz kızdırabilir.Tabii sizin ekran sürenize bağlı bu dediklerim.
Dediğim gibi 1.5-2 yıl arası götürür.Sonrasında sizi biraz kızdırabilir.Evde genelde pc deyim dışarda arkadaşları aramak için sıkıldıysam 1-2 video veya fotoğraf çekmek için onun dışında dışarda pek kullanıyorum denmez açıkçası
iPhone 6 nın ömrü maksimum 1 yıl.Senin yerinde olsam İphone 6 yı kabul etmez başka bir telefon talebinde bulunurdum.Arkadaşlar babam yeni telefon aldı kendine banada eski telefonu iphone 6 yı verdi ne kadar daha götürür bu telefon yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
Bir iki sene daha götüruse şükür et..Arkadaşlar babam yeni telefon aldı kendine banada eski telefonu iphone 6 yı verdi ne kadar daha götürür bu telefon yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
bir sene götürürBir iki sene daha götüruse şükür et..
evet klavye bile kasıyorBabam kullanıyor. Hızlı yazınca klavyede bile kasıyor. Asphalt 9 gibi yeni nesil oyunları oynatmıyor. Pek ömrü olduğunu sanmıyorum