İphone 6 mı? Yoksa 6s'i beklemeli miyim?

Mur1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet arkadaşlar, şimdi iphone 6 mı almalıyım yoksa ortalama 3 ay bekleyip 6s almalıyım?

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Bence bekle. iPhone 6 alıcaktım. 6S ile arasında baya fark olabilir. Bekliyecem.

gözlüklüçocuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Ya aslında bende bu konuda çok kararsızım çünkü baktıgınız zaman 4 4s 5 5s de s olarak çıkan telefonların biçok geliştirme ve yenilikle geldiğini söylemek mümkün.Aynı şeyi 6 için söyleyebiliriz sanırım.Okuduklarıma göre 6s de bikaç farklılıklar var .Öncelikle safir camdan bahsediliyor ki bu gayet güzel ve telefonu korunması açısında çok büyük bir avantaj sağlıyor. 2.olarak kamera ,kameranın 12 mp yükseleceği söylentileri var. Bi diğer konuda telefonun çeliğini %60 daha dayanıklı olacagı yönünde. Bunlardan bazıları iphone 7 için söylenmiş olabılır karıştırmış olabılırım ama 6s in daha iyi bir telefon olacagını söylemek yanlış olmaz .Bende aslında sizden fikir almak için geldim foruma sırf bu yüzden üye oldum :D kafamdaki bir diğer soru işaretide şu iphone 6 nın 2600 hatta 64 gb 3000 tl gibi bir fiyattan satışa sunuluyor .Acaba 6s için fiyat kaç olucak .Açıkcası korktugum bi tarafta bu apple'ın bildiğiniz üzere müşteriyi koyun gibi görme geleneği birçok yeni ürünüyle beraber artarak devam ediyor.Bir yanım artık bırak şu 4 senelik nokia telefonu al iphone 6 diyor diğer yanım 3 belkı 4 ay bekle al mis gibi iphone 6s diyor. Kararsızım fikir bekliyorum bende :)

gözlüklüçocuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Arkadaşlar 4 senedir nokia telefon kullanıyorum artık yeni bir telefon alma zamanı geldi.Iphone 6 almaya karar verdım fakat çevremdekı bazı eleştiriler beni etkilemedi desem yalan olur.İos hakkında detaylı bir araştırma fırsatım olmadı ,genelde ios un kapalı platformundan şikayetçi insanlar,geçenlerde arkadaştan tavsiye istedım ne alıyım dıye ıphone alma dedı bana kendisi şöyle bir örnek verdı 'arkadaşım aldı şu an pişman ,müzik indiricek itunes dur falan filan biton şeyle uğraşıyor ' dedi kendisine web download olayı yokmu diye sordugumda kendısı yok dedi.Gerçekten çok şaşırdım .Bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.Bi diğer şeyde 6 ve 6s konusu.Baktıgımız zaman 4 4s 5 5s arasındakı farklar gözle görülebilecek seviyede.6 için aynı şey geçerli olurmu .Çünkü birçok söylentiye göre kameranın 12 mp e çıkacagı ekranın safir olacagı ve telefonda kullanılan çeliğin %60 oranında sertleştrileceği söylentileri var.Eğer bu söylentiler dogruysa 6s i 3-4 ay beklemek daha mantıklı geldı bana ama artık benim nokia külüstürden bıktım adam gibi telefon kullanmak istiyorum artık yav :) bu konularda bilgilendirirseniz sevinirim Teşekkürler :)

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Dolar düşmeye başladığı için fiyatlar düşüyor. iPhone 6 Vatan'da 2500 Tl ye satılıyor büyük ihtimal 3000 Tl'ye yakın olur.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Ben de bekliyorum. Siz de bekleyin bence.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iPhone 6s'in 2gb ramı olacak.2 adet 12 megapiksel kamera ve safir cam olacak.

cey100

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Bence bekle. Ben de senin gibi düşünüyorum. Son kararım 6S ( 7 olarak çıkma ihtimali de varmış fark etmez)

gözlüklüçocuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Bence bekle. Ben de senin gibi düşünüyorum. Son kararım 6S ( 7 olarak çıkma ihtimali de varmış fark etmez)
ya aslında mantıklıda ne biliyim bıktım artık 4 senedir bu telefondan şimdi eylülde tanıtılcak ekım gıbı pıyasa girer kasımda anca alırız nerden baksan 4 ay var bide fiyat meseleside önemli şimdi tamam ben 64 gb kafaya koyduydum 2900 3000 civarı ama çıkacak olan telefon 3500 3600 den aşa olmaz fiyat biraz uçucak gibime geliyor :D çok kararsızım