arkadaşlar 2500 tl yi kitap okuma yarışmasında kazandım ailemle danıştım telofon almam için ailem farketmes dedi sizce iphone 6 mı yoksa SAMSUNG Galaxy S6 mı ?:hammer:
Iphone'nun neyi kısıtlı?Samsung tabikide iphone gibi kısıtlı bir telefon alma bence
Jellybreak ile tema da değiştiriliyor diye biliyorum.Yanlış mı biliyorum? [MENTION=380082]Vikings[/MENTION]Sadece tema değiştiremiyorsun onun nesi sorun? Ha birde bluetooth yok![]()
Jellybreak ile tema da değiştiriliyor diye biliyorum.Yanlış mı biliyorum? [MENTION=380082]Vikings[/MENTION]
Artık telefondan telefona dosya aktarımı o kadar kolay ki...1) Bluetoth sadece iphoneden iphoneya
2) Görüntülü konuşma iphoneden iphoneye
Aklıma gelmeyen daha 1-2 tane daha şey olması lazımdı .
Artık telefondan telefona dosya aktarımı o kadar kolay ki...
İnan 1 yıldır G3 kullanıyorum bir kere bile bluetooth işime yaramadı.
[MENTION=413044]gokhan.utar.[/MENTION] Sonuçta ona da çıkacak.![]()
Bence iphone verilen 2.500 TL'yi haketmiyor ... Ayrıca bir yerde okumuştum yurt dışında bu telefonlar daha ucuza satılıyor tek sıkıntısı Türkçe deil başka bir dilde oluyor telefon ... Bence şuan alınabilecek en iyi telefon Samsung S6 yada X Peria Z3 olur ama tabi herkesin düşüncesi farklı .
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bence iphone verilen 2.500 TL'yi haketmiyor ... Ayrıca bir yerde okumuştum yurt dışında bu telefonlar daha ucuza satılıyor tek sıkıntısı Türkçe deil başka bir dilde oluyor telefon ... Bence şuan alınabilecek en iyi telefon Samsung S6 yada X Peria Z3 olur ama tabi herkesin düşüncesi farklı .
Iphone kısıtlı diyorsunuz da jellybreak olayını bilmiyor musunuz?
Oraya lafım yok.Her ne kadar jb varsa'da Android kadar olamaz..![]()
Oraya lafım yok.
Her ne kadar Xposed'i beceremesem de .![]()
![]()
Telefondan telefonada degisir benceBen android kullandığıma çok pişmanım şahsen. Pc kullanmıyorum bütün işleri telefonumla halletmek zorundayım 2 yil olacak telefonu alalı. Fazla Uyg. Abanınca çok kasiyor cinnet geçirtmelikSonuçta pc değil bu telefon ama android in en sevdiğim özelliği serbestçe takılmak. Yerinde olsaydım sanırım ios kullanmayı tercih ederdim
![]()
Telefondan telefonada degisir bence
Zenfone 5 kullaniyorum 2 gb ram face,whatsapp felan hepsi yuklu bosta 1.3 gb ram kaliyo[emoji4]3 ram var 2.66 kalıyor zaten geriye note 3 kullanıyorum gerisi varmı ki?
Değişir olabilir .