iPhone 6 mı İPhone SE mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türe

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Ekran sorun olmayacaksa kesinlikle SE. Ekran küçük gelecekse haliyle 6'yı tercih etmen daha doğru.

Güçlütokatçı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekran sorun değilse iphone se zaten performansıda daha iyi hemde fiyatı da daha ucuz o yüzden iphone se

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba,

İphone SE daha başarılı bir model. Eğer 4" gibi küçük bi telefonda ekran boyutu yüzünden sorun yasamı yasamicaksaniz tavsiyem iPhone SE almanız yönündedir.

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Zaten çokta sorun bi ekran boyutundeğil iphone 6 çıkmadan millet 5s'i bayıla bayıla kullanıyordu ı zamanlarda samsungun htc nin 4.7" 5.2" telefonları vardı kimse 5s küçük diye şikayet etmiyordu o yüzden SE çok güçlü bir telefon

Türe

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Zaten çokta sorun bi ekran boyutundeğil iphone 6 çıkmadan millet 5s'i bayıla bayıla kullanıyordu ı zamanlarda samsungun htc nin 4.7" 5.2" telefonları vardı kimse 5s küçük diye şikayet etmiyordu o yüzden SE çok güçlü bir telefon

Sizin de dediğiniz gibi "çıkmadan önce". :)

Cangnn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
5s kullandım öyle sorun yaşamadım ama hani aklımda bir yandan büyük ekran daha zevk verebilir mi diye kalıyorum nasıl ikilem bu :( çok teşekkürler yardımlarınız için

Cangnn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba,

İphone SE daha başarılı bir model. Eğer 4" gibi küçük bi telefonda ekran boyutu yüzünden sorun yasamı yasamicaksaniz tavsiyem iPhone SE almanız yönündedir.
ekran kenarlarındaki boşluklar rahatsız ediyor mu ?

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
ekran kenarlarındaki boşluklar rahatsız ediyor mu ?
Bu durum kisiden kisiye degisir. 1 ay samsung'un edge modellerinden birini kullanim hic ekran cerceveleri olmadigi icin alisinca ondan sonra gececeginiz butun cihazlarin ekran cerceveleri sizi rahatsiz eder mesela. İste bu durum kullanim aliskanligina gore ve kisiden kisiye degisir.

İphone 5s kullandiginizda kasa, tasarim konularinda ne hissediyorsaniz ayni hissi veriyor iphone se. Uzerindeki iphone 6s donanimi ile guclu, stabil uzun vadede performans sorunu yasatmicak bir urun.

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
ben 5 kullanıyorum artık ekran yetmiyor küçük bir ekrana sığamıyorum bu yüzden dolayı sabırsızlıkla 7 plus çıkışını bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...