Iphone 6 kullanıcısıyım ios 9 yüklü 10.3 e geçmelimiyim ? Hızlanmış diye duydum ve geçmeliysem itunestenmi direk telefonmdanmı güncellemeliyim
9.3.2 versiyonunda kalıyorum o zaman daimi olarakMerhaba,
Guncelleme konusunda ios 10, ios 9 serisine gore daha fazla ozelligin eklendigi, kullaniciya daha fazla seyin sunuldugu bir versiyon. Fakat ios 9.3.1 surumunu baz alarak soyluyorum ki ben bu surumu kullaniyor olsam kesinlikle ios 10'a gecmezdim. Uzun vadede performans dususunuz daha hizli olur. İphone 6'niz daha gec yavaslamasini istemiyorsaniz tavsiyem ios 9.3.1'de kalmaniz.yonundedir. Yok zaten.iphone 6'yi 1 sene daha kullanir seneye gelecek olan yeni iphone'u alacaksaniz o zaman gecin. Keza ios10'a gecen bircok kullanici ios 9'a donmeye calisiyor. Genede karar sizin. Uzun vadede kullanim icin ios 10 ve ustune gecmenizi tavsiye etmem.
9.3.2 versiyonunda kalıyorum o zaman daimi olarak
Bu yoruma katılıyorum. Her zaman sistemin ön gördüğü güncel sürümü kullanmak en iyisidir. Hatta beta sürümü kullanmak uygun değildir. Telefonda sıkıntı çıkarır.Görkem bey hatalı bilgiler ve telefonumu uzun kullanayım ticari kafası ile insanları yanlış yönlendiriyor. Ne cihaz kullanırsanız kullanın bilgisayar, tablet, telefon, akıllı saat, vr gözlük. Bütün teknolojik cihazlarınızı en güncel sürümde kullanmaya özen gösterin. Çünkü güncel yazılım demek herzaman performans demek değildir, güvenlik, sistem açıkları, hatalar, ve donanım uyumluluğunun sağlanması demektir. Dolayısıyla 0.0012 saniye performans düşüşü yaşıyacağım diye güncel sürümü kullanmaktan vazgeçmeyin. Ha bu söylediğim performans düşüşü her versiyon ve sürümde olacak diyede birşey yok ben görebileceğiniz maksimum performans düşüşünü belirtmek istedim burda, belki hiç performans düşüşü yaşamayacaksınız, belki daha kararlı ve stabil bir sistem deneyimi tadacaksınız. Diyeceğim o ki güncel yazılımı kullanmak herzaman için faydalıdır.
Görkem bey hatalı bilgiler ve telefonumu uzun kullanayım ticari kafası ile insanları yanlış yönlendiriyor. Ne cihaz kullanırsanız kullanın bilgisayar, tablet, telefon, akıllı saat, vr gözlük. Bütün teknolojik cihazlarınızı en güncel sürümde kullanmaya özen gösterin. Çünkü güncel yazılım demek herzaman performans demek değildir, güvenlik, sistem açıkları, hatalar, ve donanım uyumluluğunun sağlanması demektir. Dolayısıyla 0.0012 saniye performans düşüşü yaşıyacağım diye güncel sürümü kullanmaktan vazgeçmeyin. Ha bu söylediğim performans düşüşü her versiyon ve sürümde olacak diyede birşey yok ben görebileceğiniz maksimum performans düşüşünü belirtmek istedim burda, belki hiç performans düşüşü yaşamayacaksınız, belki daha kararlı ve stabil bir sistem deneyimi tadacaksınız. Diyeceğim o ki güncel yazılımı kullanmak herzaman için faydalıdır.