İphone 6 Ekranın sağ tarafındaki problem

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Arkadaşlar telefonumun sağ kısmın ekranında sıkıntı var. Bunu bi kaç gün önce farkına vardım. Mavi renkte gösterdiğim kısma dokunduğum zaman başparmağımla çok hafif kıt kıt sesi geliyor. Mavi renkte gösterdiğim kısımlara daha sonra iki baş parmağımla hafif baskı uyguladığım zaman ise kenar kısımları çok hafif içeri giriyor.(kırmızı renkteki olan kısım) Parmaklarımı çektiğim zaman ise aynı şekilde geri geliyor. Sizde de aynı sıkıntı var mı ? Bu konu hakkında ne yapmam gerek ? Telefonumun garantisi daha var. 7 Aydır kullanıyorum. Yardımlarınız ve yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

a7990a376c02a24ccd18bf5fa8374ee0.jpg

cngzkyz

Profesör
Reaksiyon puanı
276
Denedim. Bende öyle bir sıkıntı yok. Düşürdünüz mü hiç?

cngzkyz

Profesör
Reaksiyon puanı
276
Düşüş açısına da bağlı. Kullanıcı hatası diyeceklerdir.

oddoTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar,

Vatan bilgisayar çalışanı olarak söylemek istedim sürekli kurulumunu ve kontrolünü yaptığım bir üründür. Bahsetmiş olduğunuz problem kronik bir problemdir. ı phone 6 ların Çoğunda bu şekilde sorun mevcut hatta bunu anlama için sağına soluna bakarken bastırıyorum içe girme var mı yok mu diye ve çoğunda bu durum mevcut birde şöyle bir problem var kasa köşelerine dikkatli bakın lekeler de olabiliyor genelde gold ve silver renklerinde. bazı durumlarda müşteride anlıyor ve kabul etmiyor ürünün iadesini alıyoruz ve yetkili servise bu problemden dolayı gönderiyoruz çoğu zaman değiştiriyorla ve bazen de artık ne yapıyorlar bilmiyorum ama düzelmiş bir şekilde geri geliyor ürün ve raporda ise belirtilen soruna rastlanılmadı diye yazıyor.

sağlıcakla kalın.

respect:)

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Merhabalar,

Vatan bilgisayar çalışanı olarak söylemek istedim sürekli kurulumunu ve kontrolünü yaptığım bir üründür. Bahsetmiş olduğunuz problem kronik bir problemdir. ı phone 6 ların Çoğunda bu şekilde sorun mevcut hatta bunu anlama için sağına soluna bakarken bastırıyorum içe girme var mı yok mu diye ve çoğunda bu durum mevcut birde şöyle bir problem var kasa köşelerine dikkatli bakın lekeler de olabiliyor genelde gold ve silver renklerinde. bazı durumlarda müşteride anlıyor ve kabul etmiyor ürünün iadesini alıyoruz ve yetkili servise bu problemden dolayı gönderiyoruz çoğu zaman değiştiriyorla ve bazen de artık ne yapıyorlar bilmiyorum ama düzelmiş bir şekilde geri geliyor ürün ve raporda ise belirtilen soruna rastlanılmadı diye yazıyor.

sağlıcakla kalın.

respect:)

Detaylı açıkladığınız ve bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Bilginize Cihaz sıfırı ile değiştirdi.

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Arkadaşımın telinde de aynı sıkıntı oldu. Hangi mağazadan değişim yaptınız? Hemen değişim oldu mu?

Ben yurtdışında yaşıyorum herhangi bi resellere gidiniz. Benim aldığım tel isviçreden gelmiş kargoladılar filan işte 1 hafta bekledim. Gıcır gıcır sıfır geldi. Gerçi değişmesede aynıydı.