- Reaksiyon puanı
- 3,278
Dostum ben çekemez değilim, bir lafı 3 ayrı konuya copy paste şeklinde yazmanı uygun bulmuyorum.
Biladerim lafı 3 5 yerde kopyalayıp yapıştırmıyorum ben Sadece millet 3000 4000 lira para verip cihaz alıyor ama garantiden memnun değil apple diyor ki kıl kadar çizik dahi varsa müşteri cihazı garantiye gönderirse değiştir diyor ama bizim insanımız değişim yapmıyor bunu bilin bilgi sahibi olun diye uyarıyorum sizi sen tutmuş reklam yaptın ne reklamı yaptım ben ücret karşılığı cihaz mı değiştirdim sizden para mı istedim neymiş uygun bulmuyorum diyorsun neyi uygun bulmuyorsun ki ben burada senin gibilerin gözü açılsın diye bilgi veriyorum sen reklam yaptın uygun değil pehhh nato mermer nato kafa işte eyvallahDostum ben çekemez değilim, bir lafı 3 ayrı konuya copy paste şeklinde yazmanı uygun bulmuyorum.
Biladerim lafı 3 5 yerde kopyalayıp yapıştırmıyorum ben Sadece millet 3000 4000 lira para verip cihaz alıyor ama garantiden memnun değil apple diyor ki kıl kadar çizik dahi varsa müşteri cihazı garantiye gönderirse değiştir diyor ama bizim insanımız değişim yapmıyor bunu bilin bilgi sahibi olun diye uyarıyorum sizi sen tutmuş reklam yaptın ne reklamı yaptım ben ücret karşılığı cihaz mı değiştirdim sizden para mı istedim neymiş uygun bulmuyorum diyorsun neyi uygun bulmuyorsun ki ben burada senin gibilerin gözü açılsın diye bilgi veriyorum sen reklam yaptın uygun değil pehhh nato mermer nato kafa işte eyvallah
Evet Arkadaşlar İphone 6 İçin değişim Hakkında bilgi istiyorum Değişime girmesi için ne yapmamız gerek ? yada Kasada Yamukluk var ne kadara mal olur bu bana ?
Bendede aynı sorun var ücret alıyolarmı ve ben telefonu telefoncudan aldım telefoncu degısım yaparmı yoksa apple miKardeş benim iphone 6 da ekrana basınca ses geliyodu direk değiştirdiler. Ayrıca telefonun yanında darbe vardı arkasında da çizik. Hiç sıkıntı yapmadılar bende çok şaşırdım.