İos lahmacunu
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 145
soru yukarıdaki gibi ?
android kullanmayı bilmiyorum.
Android kullanmayı öğrenebilirsiniz.soru yukarıdaki gibi ?
akrambam vericek 1000tl yeAndroid kullanmayı öğrenebilirsiniz.
Almanızı önermem.
6 ile 7 arasında çok fark yok bence. 8 olursa tavsiye ederim ama 7 tavsiye etmem. nickiniz komikmiş bu aradasoru yukarıdaki gibi ?
Bu "bilmiyorum" diyenleri anlamıyorum, uygulama yazmıyacaksınız kardeşim. Konuya gelicek olursak, önermiyorum iPhone 8 olabilir belki ama 7 biraz gereksiz bir yükseltme olur.soru yukarıdaki gibi ?
2 yıl için olabilir ama 3 yıl ve üzeri kullanım için İphone 7 alınmaz.soru yukarıdaki gibi ?
Se alınsoru yukarıdaki gibi ?
1000 TL ? Alınır o zaman idarelik kesinlikle.akrambam vericek 1000tl ye
Se 4600-5000 TL Arasında. Arkadaş 1000 TL'ye bulmuş.Se alın
Alabilirsin fiyatına göre iyi duruyor cihaz@kontelvis, akramab veriyor o kullanamıdığı için satıcammış. bende almak istedim. 2500 satıcakı bende enişte yeğenine hediye edicem dedim. çiziği yok. home tuşu çalışıyor. batarya sağlı %99
kardeşime 1000tl alıcam. şuan 5s kullanıyor.Eskidi artık 5 yıllık cihaz.
Android kullanamıyorum, bilmiyorum diyor. Mecburen iPhone üzerinden yönelmemiz gerekiyor. Cevap olarak bence iPhone 6'yı satıp pili değiştirilmiş, her aksamı çalışan bir 7 alabilirsiniz.Android kullanmayı öğrenebilirsiniz.
Almanızı önermem.
andrid alın rahatınııza bakın andrid kullanmayı kolaylaştırırken ios zorlaştırır yani hemen öğrenirsinizsoru yukarıdaki gibi ?
iPhone 11 Pro çok iyi bir cihaz.Apple ın yüksek kalite sunduğu cihazlardan biri.kardeşime se kendime 11 p alıcam