MÜPTEZHELL
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 93
Ben iPhone 6 almak istiyorum veya başka bir telefon iPhone 6 da fortnite oynanırmı ve mobile fortnite açan telefonlar hangileri
Teşrkkurler6s ve üstü destekliyor diye biliyorum, iphone 6 desteklemiyor ama ona eminim.
Bu devirde IPhone 6 alınmaz.Açsa bile 30 dk kasa kasa oynar sonra priz ararsın.Bütçeni arttırıp iyi bir android cihaz almanı yada tercihin iphone olucaksa 8 in altına inmemeni tavsiye ederim.Ben iPhone 6 almak istiyorum veya başka bir telefon iPhone 6 da fortnite oynanırmı ve mobile fortnite açan telefonlar hangileri
Bu devirde IPhone 6 alınmaz.Açsa bile 30 dk kasa kasa oynar sonra priz ararsın.Bütçeni arttırıp iyi bir android cihaz almanı yada tercihin iphone olucaksa 8 in altına inmemeni tavsiye ederim.
ozaman iphone 6 almayacagımArkadaşım İphone 6 aldı. Şuan almaz olaydım diyor. Pubg kasıyor. Şarjı erken bitiyor. Bazen kendi kendine kapanıyor.
Almayın hocam. Android'lere yönelebilirsiniz.ozaman iphone 6 almayacagım
xiaomi almayı üşünüyorumda her oyunu oynatırmı bilmemAlmayın hocam. Android'lere yönelebilirsiniz.
Hocam bütçenizi belirtip. Farklı bir konu açarsanız. Forumdaki arkadaşlarımız size tam destek verebilir.xiaomi almayı üşünüyorumda her oyunu oynatırmı bilmem
tamamm ben bi konu açimHocam bütçenizi belirtip. Farklı bir konu açarsanız. Forumdaki arkadaşlarımız size tam destek verebilir.