iPhone 6 - Canlı Yayın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
iPhone 6 - Canlı Yayın

Apple, 9 Eylül akşamı yani bu akşam Türkiye saati ile 20:00'da merakla beklenen iPhone 6 modelini tanıtıyor. Biz de iPhone 6 etkinliğini canlı olarak yayınlıyoruz.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Apple, bu reklam sistemi ile çöp üretse satar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ya iOS 8 iphone 6 çıkınca 5s e de gelcek mi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Seri üretim ile ürettiği yani sipariş için hazır olan tüm iphone 6'lar olabilir

conquistador

Asistan
Reaksiyon puanı
0
"Hiçbir zaman büyük iphone olmayacak" demişti birisi. Bugün gördük ki apple artık sadece geriden takip eden firma. Samsung, HTC ve Nokia gibileri standartları belirlerken o hep geriden gelecek :)

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Evet ya Apple geriden gelen bi firma diğer firmalarda çok ileriden gittikleri için geriden gelen firmayı taklit ederek gelişiyorlar. Bu terslikte bir iş var.

Standartları kimin belirlediği çok açık görmemek için kör olmak lazım. :lol:

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Tek elle kullanılamayan telefon, telefon değildir diyen Apple değil miydi? Tükürdüklerini yalamış oldular çizgilerini bozmayıp ekranı aynı tutmalıydılar. Ha ben beğendim büyük ekranı ama kendileri ile çelişmiş oldular şimdi

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Lansman`da fark ettiniz mi hiç IPad demediler.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Tek elle kullanılamayan telefon, telefon değildir diyen Apple değil miydi? Tükürdüklerini yalamış oldular çizgilerini bozmayıp ekranı aynı tutmalıydılar. Ha ben beğendim büyük ekranı ama kendileri ile çelişmiş oldular şimdi

Bunu home tuşuna 2 kere basıldığında uygulamalara daha kolay erişim ve iphone 6 plus'da ayrıca yatay kullanarak çözmüşler ben Apple'ın yalancısıyım. :P

- - - Mesaj Güncellendi - - -
[MENTION=101185]mr.[/MENTION]Depreli Nasıl demediler? En iyi tablet diye övdü Tim Cook.

Etkinlik sırasında verdiğin hatalı bilgilerde süperdi. :P

conquistador

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bir bakalım şu standartlara.
Yatay kullanım : yıllardır var
NFC : yıllardır var
Akıllı saatler : yıllardır var
Büyük ekran : burada sadece gülsem olmaz mı :D

Demek ki neymiş fanboy modu açıkken çok da atarlanmamak lazımmış :)

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Bir bakalım şu standartlara.
Yatay kullanım : yıllardır var
NFC : yıllardır var
Akıllı saatler : yıllardır var
Büyük ekran : burada sadece gülsem olmaz mı :D

Demek ki neymiş fanboy modu açıkken çok da atarlanmamak lazımmış :)

Gözlüğü çıkarıp öyle bakar mısın bi sana zahmet?
Akıllı telefon(smartphone) ve akıllı saat pazarını oluşturan Apple bilmem farkındamısın? Senin mantığına göre düşünürsek akıllı telefon pazarında devrim yaparak bu pazarın gelişmesini Apple sağladı o zaman diğer firmalar geriden geliyor. EE daha önce akıllı telefon yıllardır vardı hmm geriden gidiyor. Ha burda kopyalama olaylarına hiç girmiyorum. Kimin yol verdiğini halen anlıyamadıysan yapıcak bir şey yok,üzgünüm. :dirol:

Demek ki neymiş fanboy modu açıkken çok da bol keseden atmamak lazımmış. Sana çöp robotunla mutluluklar. :lol:

MrBlack

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Gözlüğü çıkarıp öyle bakar mısın bi sana zahmet?
Akıllı telefon(smartphone) ve akıllı saat pazarını oluşturan Apple bilmem farkındamısın? Senin mantığına göre düşünürsek akıllı telefon pazarında devrim yaparak bu pazarın gelişmesini Apple sağladı o zaman diğer firmalar geriden geliyor. EE daha önce akıllı telefon yıllardır vardı hmm geriden gidiyor. Ha burda kopyalama olaylarına hiç girmiyorum. Kimin yol verdiğini halen anlıyamadıysan yapıcak bir şey yok,üzgünüm. :dirol:

Demek ki neymiş fanboy modu açıkken çok da bol keseden atmamak lazımmış. Sana çöp robotunla mutluluklar. :lol:

kimsenin fanboyu değilim ve tarafsızca söylüyorum ki 1880mah lik batarya bu kamera ve bu ekran pixel yoğunluğuna 2200 küsür tl vermem ben. o kadar kafayı yemedim yani apple babamın şirketi değilki bağışta bulunayım

MasterStar21

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Apple batarya konusunda pek ayrıntıya girmedi herhalde yanlışım varsa düzeltin lütfen;
6 da 11 saat video izleme 6+ da 14 saat video izleme herhalde şu an için 6+ daha iyi gibi gözüküyor en azından benim için safir ekran bulunması tabi ki test edilmedi ama dayanıklı bir şey olacak bence güzel bir cihaz ne diyelim Bana göre Apple bu yıl aksesuarlardan çok fazla para kazanıcak.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Apple batarya konusunda pek ayrıntıya girmedi herhalde yanlışım varsa düzeltin lütfen;
6 da 11 saat video izleme 6+ da 14 saat video izleme herhalde şu an için 6+ daha iyi gibi gözüküyor en azından benim için safir ekran bulunması tabi ki test edilmedi ama dayanıklı bir şey olacak bence güzel bir cihaz ne diyelim Bana göre Apple bu yıl aksesuarlardan çok fazla para kazanıcak.

conquistador

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Akıllı telefon pazarını eypıl kurmuş a dostlar demek ki bütün Palm ve Windows Mobile cihazları aslında 3310 varyantları imiş. Zamanında onların yapabildiği şeyleri eypıl daha yeni akıl ediyor (bazısını hala edemedi) ama öyle işte eypıl kurmuş naparsın. eypıl yani. eypıl.