iPhone 6 büküldü

hakanmelik

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar,
Geçtiğimiz ocak ayında aveadan iphone 6 aldım. 1 ay sonra büküldüğünü farkettim. 24 şubatta garantiye yolladım ve değişim olmadı malesef. Apple'ı aradım onlarda kullanıcı hatası ama randevu alıp gelebilirsiniz bi bakalım dediler. Resmen kendi kendine büküldü telefon ve ucuz birşey de değil cidden madurum.
Sizce ne yapmalıyım?
Başka böyle bir durum geçen var mıdır yardımcı olsanız

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
çok videosu var bunun ilk defa bükülmüyor

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
Merhaba Arkadaşlar,
Geçtiğimiz ocak ayında aveadan iphone 6 aldım. 1 ay sonra büküldüğünü farkettim. 24 şubatta garantiye yolladım ve değişim olmadı malesef. Apple'ı aradım onlarda kullanıcı hatası ama randevu alıp gelebilirsiniz bi bakalım dediler. Resmen kendi kendine büküldü telefon ve ucuz birşey de değil cidden madurum.
Sizce ne yapmalıyım?
Başka böyle bir durum geçen var mıdır yardımcı olsanız

götür apple center'a baksınlar değişir belki.

FthPls

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bizim hoca ekranini kirmis degistirmis apple sende bi gotur

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Bükülen iphoneları Apple değiştiriyor diye biliyordum ben nasıl kullancıı hatası diye geri yollamışlar? siz bi apple'dan randevu alın götürün onlar orda değiştirirler.

hakanmelik

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Randevu meselesini bende çok düşündüm ama asıl mesele İstanbulda yaşamıyor olmam. Bir de bazı forumlarda okudum randevu da sonuç vermemiş değiştirmemişler. Bir şekilde günübirlik İstanbula gelirm fakat onda da sonuç alamazsam baya kötü olur benim için. En son ihtimal tülketici haklarına başvurucam. Ucuz bişey de değil ki umursamasam

- - - Mesaj Güncellendi - - -
[MENTION=441820]FthPls[/MENTION] bende onu anlamıyorum ekranı kırık telefonu değiştiriyorlar bunu değiştirmediler

ahmmet123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
En iyisi randevuyu alcan gitcen 2500 tl lik telefon sonuçta

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Iphone bükücüleri :)
i3aqRmO.jpg

:D :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Geçmiş olsun. Bencede randevu almaya çalışın. Normalde iphone garantisiyle ünlüdür ama onlarda bıkmış anlaşılan bükülmüş telefonlardan.

le_vlo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Geçmiş olsun. Bencede randevu almaya çalışın. Normalde iphone garantisiyle ünlüdür ama onlarda bıkmış anlaşılan bükülmüş telefonlardan.

hakanmelik

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Teşekkür ederim arkadaşlar evet 10 gün sonra gidicem ve göstericem. Bende onların garantilerine güvendiğim için aldım ama elimde patladı. Bakalım ne olacak

hakanmelik

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Appstore'a gittim ama sonuç değişmedi. Bana kullanıcı hatası dediler ve değiştirmediler. Hatta 900 lira para istediler.
Tüketici haklarına başvurdum bekliyorum ...

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Şimdiden Geçmiş Olsun Almadan Önce Keşke Biraz Araştırsaydın İşin Zor Biraz Bence

Subzero0*

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Saçma.
Iphone her ne olursa olsun yeni telefon veriyor.
Ekran kırılırsa ki ekranı kirmak kullanici hatasidir 300 lira gibi cam değişim ücretini veriyorsunuz apple size yeni iphone veriyor.