iPhone 6 Beklentileri Karşıladı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sleeper

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Küçük ekranlı olanında da en azından full hd bekliyordum.İşlemci frekansı düşük geldi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Şahsen bu haziranda iphone
6nın çıkacağını bıle bile xperia z2 aldım ve hiç pişman değilim Apple bize telefonun arkasındaki elmayı satıyor donanım satmıyor. Iphone 6 da aynen böyle bir telefon olmuş. Hala 1.4 ghz işlemci veriyorlar. Şaka gibi.

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
Arkadaşlar o kısmı kaçırmış olabilirim iPhone 6 veya Plus olanı 4K video çekiyor mu?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaşlar o kısmı kaçırmış olabilirim iPhone 6 veya Plus olanı 4K video çekiyor mu?

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Üst ve alt kısımlarda ki geniş alanlara gıcık oldum günümüzde bu kadar geniş alanı olan başka telefon yok! Kamera hala 8 MP ve yazılımsal geliştirme söz konusu ekran parlaklığı ve çzöünürlükleri Android'li üst segment telefonlardan düşük.
Tek artısı işlmecisi ve ios8 olacaktır bunların dışında donanım olarak hiç bir özelliği beni tatmin etmedi hem tasarım olarak heme donanım olarak daha iyi bir telefon beklerdin. Jobs'u mumla aramaya başlayacağız bu artık belli oldu..
Note 4 ve özellikle Note Edge daha fazla yenilik sunuyor, 64 Gb 6 Plusa 3 Bin lira verilmez hocam hak etmiyor bence, ha parası çok olan tabikide gidip alacaktır ama aldığı telefonu oyun oynama ve telefon açıp kapatmak dışında kullanan çok olmayacaktır...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kamerasının 8mp de kalması kötü olmuş anten çizgilerini beğenmedim ama en azından kamera birazda olsun gelişmiş kılıf kullanacağım için anten çizgileri sorun olmaz yumuşak hatlar ele daha iyi oturur gibi geliyor iphone 6 modelini almayı düşünüyorum işlemci hızlandı kamera zaten güzel çekiyodu şimdi daha iyi oldu ıos 8le yeni gelen özellikler ip 5s ekranı güzeldi onuda geliştirdiler biraz sony z3 gibi oldu ama bence alınabilir beğenmeyenler olabilir ama diğer firmalara da bakamlrını istiyorum androide de sevdiğim markalar var hepsi aynı şeyi yapıyor üstüne ekliyor apple da öyle yaptı sayılara değil geliştirilmiş mi önceden nasıldı diye bakıp değerlendirmek lazım

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Benim beklentimi plus karşıladı :D

Ayrıca yıl olmuş 2015 halen iPhone'dan androidlerde ki gibi donanım bekliyenler var. Kamerası 8 mp diye kamera çok kötü diyen tayfaya bir şey anlatılmaz. ram 1 gb androidde 3-4 gb hmm o zaman 3 katı diyen kitleye ne desek boş :lol:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim beklentilerimi Plus'ta ram 2 GB olsaydı çok daha iyi olurdu. Apple'ın Androidli cihazlara göre en büyük avantajı kendi cihazlarında kendi işletim sistemini çalıştırıyor olması. Bu da hem performansla birlikte stabilizasyonu da yanında getiriyor.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Arka tasarım berbat olmuş onun dışında pek değişen bişey yok pilin biraz daha gelişmesi gerekirdi
Çıkıntılı kamerada aynı şekilde kötü olmuş

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
apple a lafım yok kaliteli filan ama adamlar acayip kazık atıyo biliyorum ios 8 yazılım olarak iyi telefon takılmıyo o işlemciyle filan ama adamlar 1 gb ram 1.4 ghz işlemci 8mp kamera filan koyuyolar gerisini yazılıma bırakıyolar ve telefonun fiyatı yüksek yani androidci firmalar 3 gb ram 2.5 ghz işlemci 16 mp kameraya o kadar para harcıyolar ucuza veriyolar ama aplle yarısını daha pahalıya veriyo anlamadım gitti

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
1gb ram 8 mp kamera tam Apple'dan beklediğim ve hiç şaşırmadığım hamle birde saat var pili kaç saat gidecek çok merak ediyorum.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Şu 8 mp diye kötüleyenlere şunu söylim, 5s'de 8 mp ama bir çok konuda solluyordu androidli amiral gemilerini. (lg,sony,samsung) Şimdi daha geliştirilmiş şekilde testlerin çıkmasını bekliyorum o zaman sizin 16 mp,20.7 mp vasat telefonlarınız bir kez daha rezil olucak. :lol:

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Arkadaşlar kameranın 8 megapixel olduğuna bakmayın. Hiç baktınız mı resimlere, gerçekten kaliteli fotoğraflar.

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Kamerası zaten süper iphonelerin birde ois gelmiş on numara olmuş , arkadaşın 4s inin çektiği fotoğraflara bakıyorum canlı renkler yerinde birde benim galaxy s1 e bakıyorum soluk soluk.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Adam alacak çatır çatır 4k çekecek 8mp başarılı iyi foto çekiyor diyeceksin oda güzel :lol: sonra dünyanın en iyi telefonunu yaptık diyeceksin pehh

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
a2Pd4bw_460s_v1.jpg

Bu görsel 2400 TL'yi çok güzel açıklıyor :D

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Daha iyi bir kamera olmalıydı.
Tasarım biraz kötü olmuş ama yeterince şık.

Daha iyi olmalıydı.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
hocam 4k video çok mu gerekli şimdiki teknolojiye göre [emoji5]

Tam bu noktada en iyisini ben yaptım en iyi bende birde 2000 bilmem kaç tl demeyeceksin.

Hele 4k dan dolayı diğer markaların telefonlarını eleştirenler burada 8 mp kameraya güzel demiyorlar mı asıl komedi işte orada..

Kısaca her zamanki Apple'in kaptalist tekelci yaklaşımı ile hazırlanmış cihaz..

Birde şöyle bir reklam filmi vardı o zamanda bunun doğruluğunu savunanlar ve dalgasını geçenler vardı.

https://www.facebook.com/video.php?v=579479312179120&set=vb.292331610893893&type=2&theater

Soruna dönersek 2015'te 4k tv ler daha alınabilir olacak. O zaman 4k video; 2000 tl ödeyip alınan telefonda neden olması gerektiği daha iyi anlaşılacak.

Bir soru da ben sorayım cihaza 1 gb ram konmuş 2 gb koymak zor mu? yada 2 gb ram in nasıl bir zararı var?

erdemlee

Asistan
Reaksiyon puanı
5
apple yazılım olayını çok iyi yapıyor ama donanımda 2-3yıl geriden geliyor sonuçta bu iphone donanıma ihtiyaç yok diyenler olacak kesinlikle yanlış android mobili baya ileri taşıdı taş attığınız androidler olmasa bu halde olmazdı mobil 2gb ram koyabilirdi batarya en az 2500 olabilirdi ama yapmıyor tekel firma işte windowsu da appleyide bu yüzden hiç sevmiyorum gelecek linuxte inanın...

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Aynı video 9gag facebook sayfasında paylaşılmış ve elemanın yorumu şu;
"Iphone 6 is out and iphone 5 gets cheaper so finally i can buy iphone 4"
:D :D :D

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Tam bu noktada en iyisini ben yaptım en iyi bende birde 2000 bilmem kaç tl demeyeceksin.

Hele 4k dan dolayı diğer markaların telefonlarını eleştirenler burada 8 mp kameraya güzel demiyorlar mı asıl komedi işte orada..

Kısaca her zamanki Apple'in kaptalist tekelci yaklaşımı ile hazırlanmış cihaz..

Birde şöyle bir reklam filmi vardı o zamanda bunun doğruluğunu savunanlar ve dalgasını geçenler vardı.

https://www.facebook.com/video.php?v=579479312179120&set=vb.292331610893893&type=2&theater

Soruna dönersek 2015'te 4k tv ler daha alınabilir olacak. O zaman 4k video; 2000 tl ödeyip alınan telefonda neden olması gerektiği daha iyi anlaşılacak.

Bir soru da ben sorayım cihaza 1 gb ram konmuş 2 gb koymak zor mu? yada 2 gb ram in nasıl bir zararı var?
4k tvler bana göre boş bir balon gibi geliyor hocam telefonlardaki aynı kapitalist satış oyunlarını televizyonlarada yapacaklar her iki üç senede 4k tv 8k tv çıkarmaya başlayacaklar satmak için, o zaman 4k telefonlarda yalan olacak.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
apple yazılım olayını çok iyi yapıyor ama donanımda 2-3yıl geriden geliyor sonuçta bu iphone donanıma ihtiyaç yok diyenler olacak kesinlikle yanlış android mobili baya ileri taşıdı taş attığınız androidler olmasa bu halde olmazdı mobil 2gb ram koyabilirdi batarya en az 2500 olabilirdi ama yapmıyor tekel firma işte windowsu da appleyide bu yüzden hiç sevmiyorum gelecek linuxte inanın...
Aynı ben gibi düsünüyosun ben apple yavas kalitesiz demiom diyemem ama yani adamlar yazilim yapms telin tum ozelliklerinden kısmıs bide pahaliya satio cok sacma bu ve android gelisio 5 gelsin art gelsin gorcez

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Aynı ben gibi düsünüyosun ben apple yavas kalitesiz demiom diyemem ama yani adamlar yazilim yapms telin tum ozelliklerinden kısmıs bide pahaliya satio cok sacma bu ve android gelisio 5 gelsin art gelsin gorcez
Yani adamlar yazilim yapms donanima para vermiolar resmen en cok apple kar edio

theBUBY

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Adamlar ilk yaptıkları bilgisayardan beri çizgisini bozmuyor harika bir yazilimla kendine yeten şişirilmemiş bir donanımla harika işler başarıyor. Konuya donersek ilk iPhonedan beri adamlar ihtiyacı ona göre olan insanlara satıyor. Zaten iPhone kullananların beklentileri de o yonde oluyor. Bence beklentileri karşıladı. Ben iPad mini çıktığında Apple in onu phablet e dönüştürecegini biliyordum. Simdi büyük iPhone de geldi tam oldu.
Zaten Bluetoothla şarkı atan adamın, bilgisayardan sürükle-bırak la dosya atan adamın işi olmaz iPhone la. Bu yüzden iPhone kullananın da böyle beklentileri olmaz. Tamam pahalı satıyor ama her ürünü yatirimlik ürün; ben ilk çıktığında Fransa'dan 4s aldım 1450tl ye simdi, 3 sene sonra bile telefonun fiyatı ne kadar düşmüş siz bakın sitelerden.

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
Tasarım olarak hayal kırıklığı bir cihaz. Yazılım olarak her ne kadar stabil olsa bile Android e göre yenilik olarak gerş geliyor bir kaç senedir. Android cihazların çok önceden sahip olduğu yazılımsal kolaylıklar yeni geliyor. Artık pil sorununu da çözmeli 5s ile neredeyse aynı pil performansı veren 1 sene sonra çıkmış cihaz apple buna en azından 2100 mah koyamazmıydı? Kısacası bana göre hayâl kırıklığı tasarım ve yenilik konusunda sınıfta kaldı.