İphone 6 anten çizgileri

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Merhabalar,İphone 6'mı 21 aralık 2014 te aldım bimeksten 21 aralık 2016 ya kadar garantisi var aldığımda anten çizgisinde küçük bir çizik ve nokta şeklinde küçük bir beyazlık vardı.Ben de Yalova da yaşıyorum cihazda yazılım/donanım yönünden sıkıntı olmadığından bir gün gider İstanbulda yaptırırım diye düşündüm.Şimdi baktım bir yerinde daha küçük beyazlık oluşmuş.Küçük çiziği sildim ama çıkmadı çünkü plastiği çizilmiş.Ürünü aldığım günden beri kılıfla kullanıyorum birgün bile çıkarmadım hatta elimi temizleyip kullanıyorum.Zaten çiziği benim yapma ihtimalim yok çünkü üretim bandında oluştuğu herhalinden belli eğer ben çizsem metalide çizilir yani onu yapmam için özenle oturup çizmem lazım.Sorum şu ben şimdi gitsem apple ürün değişimi yaparmı veya ne yapar servisi nasıldır giden arkadaşlar veya bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim 😃.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Merhabalar,İphone 6'mı 21 aralık 2014 te aldım bimeksten 21 aralık 2016 ya kadar garantisi var aldığımda anten çizgisinde küçük bir çizik ve nokta şeklinde küçük bir beyazlık vardı.Ben de Yalova da yaşıyorum cihazda yazılım/donanım yönünden sıkıntı olmadığından bir gün gider İstanbulda yaptırırım diye düşündüm.Şimdi baktım bir yerinde daha küçük beyazlık oluşmuş.Küçük çiziği sildim ama çıkmadı çünkü plastiği çizilmiş.Ürünü aldığım günden beri kılıfla kullanıyorum birgün bile çıkarmadım hatta elimi temizleyip kullanıyorum.Zaten çiziği benim yapma ihtimalim yok çünkü üretim bandında oluştuğu herhalinden belli eğer ben çizsem metalide çizilir yani onu yapmam için özenle oturup çizmem lazım.Sorum şu ben şimdi gitsem apple ürün değişimi yaparmı veya ne yapar servisi nasıldır giden arkadaşlar veya bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim .
götür bir göster servise belki yaparlar....

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Ya yok donanımsal bişeyde hazır garantisi varken değiştiriyim diyorum.Bide ben anten çizgisini ayrı parça olarak biliyodum kasayla bütünleşikmiş galiba kasa değişecek

Danpple

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,
Emin olun ki çok iyi bir hizmet göreceksiniz. Eğer ilk alındığında o çizgiler olmayıp sonradan oluştuğunu söylerseniz talebiniz halinde ücretli kasa değişimi yapılacağını düşünüyorum. Genius Bar mantalitesi insiyatif kullanmaktır ama sonradan oluşan bir çizik için yeni cihaz vericeklerini düşünmüyorum.

ozgrylmzkcl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şahsi görüşüm Apple Store'dan randevuyla uğraşmanıza değmeyecek bir sorun yaşadığınız yönünde. Yerinizde olsam hiç uğraşmazdım hocam. Tabi eğer yazılımsal bir sorun yaşatıyorsa ya da çekim gücünde düşüş varsa hiç beklemeden götürün derim.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Görünüşten farklı olarak herhangi bir sorun yaratıyorsa randevu alıp Apple Store'a gidin.