ozata.eyup58_
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Yakın zamanda Apple marka telefon almak istiyorum. Aklımdan iPhone 6 geçiyor. Sizce alınır mı?
Artık iPhone 6 alınmaz. Bütçeniz ne kadar ?
Bazı sitelerde 2000 TL'ye görüyorum.Apple marka demişsiniz ama o fiyatlara android işletim sistemli bir telefon almanızı öneririm. Mesela Redmi Note 8 Pro veya Mi 9T.
Yenilenmiş yazıyorlar.Bazı sitelerde 2000 TL'ye görüyorum.
Görebilirsiniz ama ben artık iPhone 6 önermem. Hatta bırakın iPhone 6'yı iPhone 7 bile artık alınmaz.Bazı Sitelerde Görüyorum 2000 TL ye
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yenilenmiş yazıyorlar.
Mesala buna bakabilirsiniz.Apple marka demişsiniz ama o fiyatlara android işletim sistemli bir telefon almanızı öneririm. Mesela Redmi Note 8 Pro veya Mi 9T.
Yenilenmiş Ne demek acaba? Biliyor musunuz ?Görebilirsiniz ama ben artık iPhone 6 önermem. Hatta bırakın iPhone 6'yı iPhone 7 bile artık alınmaz.
iphone 6 5 yaşında,güncelleme desteği bitmiş bi cihaz.Almanızı asla tavsiye etmiyorum.illa iphone olucaksa 8 en kötü ikinci el 7 al.Yakın zamanda Apple marka telefon almak istiyorum. Aklımdan iPhone 6 geçiyor. Sizce alınır mı?
Zaten olan bir konuydu bu, ama neyse.
Alinmazki zaten gardas
Ben daha kapsamli anlattimZaten olan bir konuydu bu, ama neyse.
Alınmaz 6'yı bırak 6s bile alınmaz bütçem 2000-2500 tl demişsin ben sana Redmi Note 8 Pro öneriyorum kullandığın zaman İPhone 6'yı direk unutursun yaşın 12-13 falandır oyun oynayan birine benziyorsun RN8 Pro tam sana göre bir telefon içinde sıvı soğutma sistemi de var yani oyun oynarken telefon ısınmayacak 6.53 inç sana başta çok büyük gelecektir ama kullandıkça alışırsın RN8 Pro kullanmıyorum ama 3 aydır kullanan hocam sana yardımcı olacaktırYakın zamanda Apple marka telefon almak istiyorum. Aklımdan iPhone 6 geçiyor. Sizce alınır mı?