Arkadaşlar android ve ios dünyasını fazlasıyla takip ediyorum.eksilerini fazlalarını ikisininde biliyorum.
Aradığım tam olarak stabil çalışan.ve UZUN ÖMÜRLÜLÜK.Samsung ace 2 telefonum var aldıgım günden beri bıktırdı beni.birazda bende samsung önyargısı oluşturdu
ve şunu söylemeliyimki bi Linux kullanıcısıyım.Bu rahat esnek dünyayı nedense androidde bulamadım.Sizinde fikirlerinizi almak isterim.öğrenciyim yani aldıgım telefonun beni 3,4 yıl veya daha fazla götürmesini istiyorum. devamlı telefon alamam.Kararım İphone 6 128 gb yönünde ama bir yanımda özgür yazılımdan vazgeçemiyor.Fikirlerinizi söylerseniz sevinirim 
Bu arada İphone 6s veya 7 hakkında bi çok söylenti var fiyatları düşermi iphone alacaksam beklemelimiyim.yani o kadar para bayılıp eylülde telefonun fiyatının 300,400 tl inmesi beni üzer.Teşekkürler
Aradığım tam olarak stabil çalışan.ve UZUN ÖMÜRLÜLÜK.Samsung ace 2 telefonum var aldıgım günden beri bıktırdı beni.birazda bende samsung önyargısı oluşturdu

Bu arada İphone 6s veya 7 hakkında bi çok söylenti var fiyatları düşermi iphone alacaksam beklemelimiyim.yani o kadar para bayılıp eylülde telefonun fiyatının 300,400 tl inmesi beni üzer.Teşekkürler