iPhone 5'tem Galaxy Note 3'e geçiş

omerozturk367

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iPhone 5 kullanıyorum. Daha önce de konu açmıştım ama Galaxy Note 3 daha piyasaya çıkmamıştı üzerinden biraz zaman geçti şuan bildiğiniz gibi Note 3 piyasada. Bu zaman içinde iOS 7 çıktı güncelledim telefonumdaki takılmalar donmalar kasmalar düzeldi sevindim tabii ama arada uygulamalardan atıyo deli oluyorum ayrıca 1 hafta önce telefonumun kilit tuşu kafayı yedi. Geçen gün 10. basışımda ekran açıldı o zamandan beri telefon 2.-3. basışımda falan ekran açılıyo neyse aynı sorun dayımın telefonunda da vardı onda çook önceden oldu bu durum ama AssistiveTouch özelliğiyle idare ediyoruz işte. Sizce Galaxy Note 3'e ne zaman geçmeliyim şuan satıp geçmek yada takas gibi bi durum olacağa benzemiyo sizce ne zaman geçmeliyim? Yada geçmeli miyim? Aslında geçmekte kararlıyım yani artık büyük ekranlı bi telefon istiyorum ama ne zaman geçmeliyim bilmiyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
2000 TL'nin altına iner inmez olabilir.

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Eğer bu zamana kadar Iphone kullandıysanız Iphone 6'yı bekleyin derim. Ekranın büyüyeceği konusunda söylentiler var..

Bekleyemem diyorsanız, note 3'ü veya lg g2'yi elinize alıp, hangisinin kullanımı rahat geliyorsa size onu alın.

mustafaysu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
note 3 donanım özellikleri olsun tasarımı olsun piyasadaki diğer telefonlara göre oldukça makul bir fiyatta,

usb 3 bağlantısı 3 gb ram 5.7" super amoled ekran bence samsung bu sefer coşturmuş

alınabilir

omerozturk367

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2000 TL'nin altına iner inmez olabilir.

Ben de aynen öyle düşünüyorum.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Eğer bu zamana kadar Iphone kullandıysanız Iphone 6'yı bekleyin derim. Ekranın büyüyeceği konusunda söylentiler var..

Bekleyemem diyorsanız, note 3'ü veya lg g2'yi elinize alıp, hangisinin kullanımı rahat geliyorsa size onu alın.

Haklısınız doğru ama şu şeyi kısıtlı kullanmaktan bıktım telefonda internet üzerinden müzik indiremiyorum video indiremiyorum telefona bi şarkı yüklemek istediğimde illa telefonu pcye bağlamam gerekiyor ya da telefonda itunes üzerinden satın almam gerekiyor çok sinir bir durum.

hardrock

Asistan
Reaksiyon puanı
0
note 3 donanım özellikleri olsun tasarımı olsun piyasadaki diğer telefonlara göre oldukça makul bir fiyatta,

usb 3 bağlantısı 3 gb ram 5.7" super amoled ekran bence samsung bu sefer coşturmuş

alınabilir
o 3b ramin 2,3 ü dolu oluyor samsung okadar çok gereksiz uygulama koyuyor ki reklam için...
ayrıca değeri fazla düşüyor 2000e aldığınızı 1500 e satamıyorsunuz.
zun süre kullancam diyorsanız lg g2 ye bakın derim yada nexus 5 i bekleyin

gizemli56

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Bence windows phone almanızı tavsiye ederim. Doğru dürüst mağazası var. Güvenli. Akıcı çalışan bir sistem. Tabi sorunları vardır elbet ama zamanla güncelleme ile düzeltilecektir :)

88febo88

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ip5 den sonra note 3 geçmeni önermem. ekranı videoda oyunda nette büyük olması güzel birşey ama. taşıma, tek el kullanım gibi ergonomik sıkıntılar çekebilirisin. Bence ip5 den bu kadar soğuduysan lg g2, xperia z1, htc one gibi telefonlar öneririm.

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
iPhone 5 kullanıyorum. Daha önce de konu açmıştım ama Galaxy Note 3 daha piyasaya çıkmamıştı üzerinden biraz zaman geçti şuan bildiğiniz gibi Note 3 piyasada. Bu zaman içinde iOS 7 çıktı güncelledim telefonumdaki takılmalar donmalar kasmalar düzeldi sevindim tabii ama arada uygulamalardan atıyo deli oluyorum ayrıca 1 hafta önce telefonumun kilit tuşu kafayı yedi. Geçen gün 10. basışımda ekran açıldı o zamandan beri telefon 2.-3. basışımda falan ekran açılıyo neyse aynı sorun dayımın telefonunda da vardı onda çook önceden oldu bu durum ama AssistiveTouch özelliğiyle idare ediyoruz işte. Sizce Galaxy Note 3'e ne zaman geçmeliyim şuan satıp geçmek yada takas gibi bi durum olacağa benzemiyo sizce ne zaman geçmeliyim? Yada geçmeli miyim? Aslında geçmekte kararlıyım yani artık büyük ekranlı bi telefon istiyorum ama ne zaman geçmeliyim bilmiyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

şu anda 2200 tl civarında az bekle ilk çıkan partilerde arıza olabiliyor hem çıkan partiler çoğalsın hemde bi 2000 in altına insin alırsın ama şimdi şu ara acele etme.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
note serisi android'e geçiş için pek tavisye edilmez. en temel sebebi ise ciddi büyüklükteki ekranı.
note 2 kullanıcısı olarak söyleyebilirim ki cihazın ekranı hem en büyük özelliği hemde en büyük eksisi. büyük ekran sayesinde çizim yaparken büyük kolaylık sağlanıyor. fakat çok hareket halindeyseniz aynı ekran cebinizde eğilip kalkarken pantolonu kastırıyor. küçük cepli şortla daha da sıkıntılı durumlar söz konusu. cebinizden düşecek korkusuyla atıyorsunuz her adımınızı.

bu sebeple ekranı iyi düşünmeni öneririm. hatta ilk başlangıç olarak htc one, galaxy s4 yada lg g2 yi öneririm. zira bu telefonların da ekranları oldukça büyük ve note serisine göre cepte taşımaya daha uygun.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş ram i bütün android telefonlar fazla kullanır sen çok ram kullanan bi uygulama açtıgın zaman gerekli miktarı boşaltır o konuda şüphen olmasın android in dünyasında var bu 2 gb ram olsa 1,7 felan kullanıyor gözükecekti hiç bi uygulama açık olmasa bile bu ram 4 gb olsun kullanılar 3,3 civari gözükür ama ram e yüklendigin zaman gereksiz olan herşeyi devre dışı bırakıp senin istedigin uygulama için kullanır

Mustafa 1972

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi Akşamlar. Ben de konuyu açan arkadaş gibi radikal bir karar alarak iphone 5 den note 3 e geçtim. Çok önyargılı olmama rağmen cihazı sevdim. İnsanın insan Bluetooth ile veri alıp göndermeyi bile özlemiş. Klavye de kayarak yazmak ayrı bir tat. Ayrıca şimdi Mağazalar hemen hemen at başı. Yani her şey her yerde var. Kısacası büyük cidden güzel oluyor. Deneyin görün.

elifki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar,
Üç gün önce iPhone 5'i satıp Galaxy Note 3'e geçtim. Daha önce iPhone'u diğer tüm telefonlara karşı savunurken, şu an açıkçası bir daha hayatta iPhone almam diyorum.
Galaxy Note 3 muhteşem bir cihaz. Android ve Samsung'u bu kadar seveceğim aklıma gelmezdi.
Ben hemen alın derim.

Mustafa 1972

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi geceler. Öncelikle cihazı zaten almıştım. Hatta yaklaşık 20 gün oldu. Dediginiz gibi şimdilik memnunum. Şarzı dışında pek bir sıkıntı yok. Ben sizden farklı olarak iphone 5 i halen elden çıkartmadım. Hayırlısı bakalım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende note3ü yeni aldm çokda menunm .. iphone 5le karsılastrdk yne benmki hem ekran olsn hemde 5,7 amoled ekranı olsn ..büyüklügüne gelince büyük ekranlı telefon kullanmak bi tutkudur ..
binevi digerlernden farkınız .. :) ben kullanıyorum rahatım gerisi bos . :D :devil: