Soru iPhone 5S'i açamıyorum

kardelen0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Merhaba. Elimde acamadim iphone 5s var. iCloud sifresi unutulmus. Deneye deneye deneme ekrani da kilitlendi. O telefonu nasil acabilirim ?
Tesekkurler :)

has Logic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Cihazın eşleştirildiği iTunes yüklü bilgisayara bağlanıp iTunes üzerinden açabilirsiniz. Aksi halde Apple'a çağrı merkezinden veya apple store'dan fiziki olarak başvurarak cihaza dair sahipliğinizi kanıtlamanız gerekiyor. Bunu sağlayabilseniz bile veri kaybı yaşayarak cihazı kullanıma açmanız muhtemel.

kardelen0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Cihazın eşleştirildiği iTunes yüklü bilgisayara bağlanıp iTunes üzerinden açabilirsiniz. Aksi halde Apple'a çağrı merkezinden veya apple store'dan fiziki olarak başvurarak cihaza dair sahipliğinizi kanıtlamanız gerekiyor. Bunu sağlayabilseniz bile veri kaybı yaşayarak cihazı kullanıma açmanız muhtemel.
Biraz daha detay anlatabilir misinjz? Bilgisayardan itunes ile eslestirme nasil yapilir? Esasinda bu telefonun sarji da cok az gidiyor bataryasi bitik. Ugrastigima deger mi tam da emin degilim. Ama ben istiyorumki evde yedek telefonmz olsun

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,902
Biraz daha detay anlatabilir misinjz? Bilgisayardan itunes ile eslestirme nasil yapilir? Esasinda bu telefonun sarji da cok az gidiyor bataryasi bitik. Ugrastigima deger mi tam da emin degilim. Ama ben istiyorumki evde yedek telefonmz olsun
Uğraşmana değmez gibi görünüyor. Ve olmayacakmış gibi duruyor.

has Logic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Tarif etmek isterim ancak en geriden, sıfırdan başlayacağımız için hal böyleyken yönergeler ile uygulamanın eş zamanlı ilerlemesi daha efektik olacaktır. Bunun için Apple destek hattını arayabilirseniz daha isabetli olur, onlar sizi anlık yönlendirebilirler.