İphone 5s

kadir yaylak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
beyler suan vodafone smart ultra 6 kullanıyorum ve tel neredeyse 0 kasma falan cok ara sıra oluyor cızık sadece bı tane o da telefonun alt kosesınde hafıf bı catlak bu telı kaca satabılırım ve 0 ıphone 5s fıyatı nedır bataryası falan bılgı verır mısınız? Ve baska 1000 tl bandında onerebılecegınız tel var mı ? Sımdıden cok tesekkur ederım cevap veren herkese

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,766
5s artık güncellemesi kesilen yani fişi çekilen bi cihaz bu yüzden tavsiye etmem ki 1000 tl bandında bataryası iyi olan bi cihaz pek yok uzun kullanımda seni üzer. Ama illaha 1000 tl bandında olsun diyorsan gm8 olabilir.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
beyler suan vodafone smart ultra 6 kullanıyorum ve tel neredeyse 0 kasma falan cok ara sıra oluyor cızık sadece bı tane o da telefonun alt kosesınde hafıf bı catlak bu telı kaca satabılırım ve 0 ıphone 5s fıyatı nedır bataryası falan bılgı verır mısınız? Ve baska 1000 tl bandında onerebılecegınız tel var mı ? Sımdıden cok tesekkur ederım cevap veren herkese
Bu saatten sonra 5s alınmaz ben 2014'ten beri kullanıyorum 2017'de yetersiz gelmeye başladı ve kamerası hafızası ekran boyutu ve bataryası almamak için başlıca nedenler ayrıca 1000 tl'ye adam gibi cihaz yokki general mobile desen geçmişinden dolayı güven vermiyor ben senin yerinde olsam kardeş bütçeme biraz daha ekleyip xiaomi mi8 lite alırdım mediamarkt gibi yerlerde 2400 tl ama sen o telefonu hepsiburada gibi sitelerden 2000 veya altında bulabilirsin epey.com'a bak en iyisi