İphone 5s

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ea999
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
M

Murat Burç

SDN Okuru
Iphone 5S sizi üzmeyecek bir cihaz fakat onun yerine SE alırsanız daha iyi olur. 1300 TL'ye İPhone 6 bulamazsınız bulsanız dahi iyi durumda olmayan cihazdır.
Ya az mantıklı olun ne dır bu iPhone taraftarlığı ya adamın bütçesi belli SE 2100 TL 2100
Ayrica O fiyata axon 7 var G5 var az mantıklı düşünün

Yaşar Sirkeci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Alişveriş Sitelerinde Mi5 1150 TL ye kadar düştü , hem güncel hem performanslı bir telefon hemde 150 tl cebinde kalır.Benim kullandığım bir telefon kesinlikle tavsiye ederim.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
3 ay önce ithalatçı garantili samsung s6 aldım 1350 tl ye ve o kadar memnunum ki neden bunun üzerine başka telefon çıkartılır, neden insanlar başka telefon arayışlarına girer anlamıyorum. telefon demeye dilim varmıyor bazen, evimde kullandığım bilgisayarın telefon versiyonu gibi. cep bilgisayarı adeta.

tıkladığım herşeye saliseler içersinde tepki alıyorum. birisine youtube dan video mu göstermek istiyorum? aha gel açıyorum diyorum, kişi daha kafasını çeviriken video başlamış oluyor. intrnet tarayıcısına tıkladığımda karşımda google'ı o kadar hızlı buluyorum ki sanki telefonuma kayıtlı bir fotoğrafı açıyorum.

Ea999

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Alişveriş Sitelerinde Mi5 1150 TL ye kadar düştü , hem güncel hem performanslı bir telefon hemde 150 tl cebinde kalır.Benim kullandığım bir telefon kesinlikle tavsiye ederim.
Ben almayi dusunuyorum ama guvenlik sorunlari olur mu endiseliyim ayrica sorun cikarsa delta garantiden uzun mu surer veya parca sıkıntısi olur mu ?

Ea999

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
3 ay önce ithalatçı garantili samsung s6 aldım 1350 tl ye ve o kadar memnunum ki neden bunun üzerine başka telefon çıkartılır, neden insanlar başka telefon arayışlarına girer anlamıyorum. telefon demeye dilim varmıyor bazen, evimde kullandığım bilgisayarın telefon versiyonu gibi. cep bilgisayarı adeta.

tıkladığım herşeye saliseler içersinde tepki alıyorum. birisine youtube dan video mu göstermek istiyorum? aha gel açıyorum diyorum, kişi daha kafasını çeviriken video başlamış oluyor. intrnet tarayıcısına tıkladığımda karşımda google'ı o kadar hızlı buluyorum ki sanki telefonuma kayıtlı bir fotoğrafı açıyorum.
Mi5 almali miyim sizce

Ea999

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hayır sorun olmaz
Hocam babamla gorustum alicak gibiyim , bu cihazi alirsam parca sorunu veya herhangi bi degisik sorun olmaz dimi garanti ne kadar surede cevap verir sizce bi de merak ettigim ayri konu da su telefin android ama turkiyete uretilmiyor ayarlarinda falan degisiklik sezdiniz mi cevaplarsaniz sevinirim

yarasa446

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Hocam babamla gorustum alicak gibiyim , bu cihazi alirsam parca sorunu veya herhangi bi degisik sorun olmaz dimi garanti ne kadar surede cevap verir sizce bi de merak ettigim ayri konu da su telefin android ama turkiyete uretilmiyor ayarlarinda falan degisiklik sezdiniz mi cevaplarsaniz sevinirim
Türkiye ye gelen çoğu cihaz avrupa üretimidir zaten avrupa modelini almış olcaksınız vede hepsiburada n11 gibi yerlerde satılanlar türkçe rootlu halidir

Ea999

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sorun yok ordan alabilirsiniz n11 de 1'hafta boyunca siz onaylamassanız para satıcaya gitmiyor herhan gi bir sorun olursa geri iade edebilirsin koşulsuz
Yani pazartesi siparis etsem persembe gelse dahi onayum olmadan para yatmiyor mu ayrica hocam taksik yapmayi dusunuyordum ben 9 taksit vade farksiz gozukuyor gecerli midir o cunku turkiye disi cihazlarda taksit olmadigini duydum

yarasa446

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Taksit olayını satıcaya sormanız daha iyi olucaktır sipariş teslim edildikten sonra sipirişlerim bölü.üne bakarsanız alşverişi tamam la yazısı çıkar ona 1 hafta basmassanız para satıcıya gitmez

Ea999

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Taksit olayını satıcaya sormanız daha iyi olucaktır sipariş teslim edildikten sonra sipirişlerim bölü.üne bakarsanız alşverişi tamam la yazısı çıkar ona 1 hafta basmassanız para satıcıya gitmez
Sagolun hocam bi sorayim o zaman

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Ben almayi dusunuyorum ama guvenlik sorunlari olur mu endiseliyim ayrica sorun cikarsa delta garantiden uzun mu surer veya parca sıkıntısi olur mu ?

Yok yok hiç korkma. 8-9 güncellemeden sonra sorun kalmıyor

Yaşar Sirkeci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Biraz geç oldu kusura bakma ama, ben Çinden direk aldım , güvelik sorunlarıyla ilgili bir sıkıntı yaşamadım, öyle bir haber de duymadım güvenlik açığıyla ilgili ,ben çinden aldığım için garanti ile ilgili herhangi bir bilgim yok.