İphone 5s

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ea999
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yarasa446

Asistan
Reaksiyon puanı
18
4sene önce çıkmış cihazı alıcaksınız bunuda belirteyim bi düşün derim almadan önce 3sene daha sıkıntısız çalıştırır diyen arkadaş neye göre yorum yaptı çok merak ediyorum

!/|Believer|\!

Doçent
Reaksiyon puanı
214
Son Düşünüp Karar vericem o zaman , çünkü androidde öneren çok Kaan n1 duydunuz mu hiç ?
Duydum ama yeni çıktı fiyata göre özellikleri iyi ancak kronik sorunları olabilir. Almadan bi araştırmak lazım. Bide bi telefondan beklentiniz nedir? Onu düşünün. Ama o fiyata xiaomi mi5 var. S820 li şuan s7 ile filan aynı klansmanda bi düşün derim.

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Hocam sizin androidde öneriniz ne olurdu bi ara LG de düşündüm

O fiyatlara Samsung. S6 benim tercihim olurdu. Yine Note 4 de güzel tercih. G4 de alınabilir. Xiaomi kullanmadım hiç. Bilmiyorum. Sony Ben hiçbir açıdan sevemiyorum.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Xioami Mİ5 şuan 1750-1800 TLye kadar zoralyabilecek bir telefon yok niye 1800 çünkü orda G5 var o da olmasa 2000e kadar rakibi yok gibi.
@Tys23 bu moderatörümüz 5sden mi5e geçti sana bilgi verir ben mi5de ısrarcıyım

M

Murat Burç

SDN Okuru
O fiyatlara Samsung. S6 benim tercihim olurdu. Yine Note 4 de güzel tercih. G4 de alınabilir. Xiaomi kullanmadım hiç. Bilmiyorum. Sony Ben hiçbir açıdan sevemiyorum.
S6 bulmak o fiyatlara zor ithalatçı bile 1600 tl ayrıca note 4 de 2 aydır 2000 tl hepsi burada da 1900 tl felan gitti gidiyorda daha uygun varmı bilmem ama TR garantili fiyatları bu

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
İthalatçı 1400 şerde görmüştüm ama sürekli dolara bağlı olarak çıkıp iniyor fiyatlar

Ea999

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Xioami Mİ5 şuan 1750-1800 TLye kadar zoralyabilecek bir telefon yok niye 1800 çünkü orda G5 var o da olmasa 2000e kadar rakibi yok gibi.
@Tys23 bu moderatörümüz 5sden mi5e geçti sana bilgi verir ben mi5de ısrarcıyım
İnceledim xiaomi mi5 telefonu gayet guzel ama daha turkıyde yok bıldıgım kadarıyla int sitesinde var ama sıkıntı olursa garantı falan nolucak o zaman, Turkce dılı var mı biraz bilgi verir misin

M

Murat Burç

SDN Okuru
İnceledim xiaomi mi5 telefonu gayet guzel ama daha turkıyde yok bıldıgım kadarıyla int sitesinde var ama sıkıntı olursa garantı falan nolucak o zaman, Turkce dılı var mı biraz bilgi verir misin
Türkçe dil var sanırım.
GArantiye hepsi burada bakıyor sıkıntı çıkmaz

M

Murat Burç

SDN Okuru
İthalatçı 1400 şerde görmüştüm ama sürekli dolara bağlı olarak çıkıp iniyor fiyatlar
İthaaltçı 1400-1600 arasıda TR fiyatları uçmuş özellikte note 4 2000 tl şuan heryerde hepsi burada 1950 tl bu cihaz 2 sene önce 2300e çıkmıştı fiyatı bir aralar 1800dü zamlanmış

!/|Believer|\!

Doçent
Reaksiyon puanı
214
Mi5 kullananlar kulübü var ordan detaylı bilgi alabilirsin. Benim de pek bilgim yok ama ordaki kullanıcılar genel olarak memnundu. Anladığım kadarıyla telefondan beklentiniz uzun süre kullanım. Ama malesef markaların günümüz politikaları telefonları belli süre sonra bilinçli olarak eskitip yenisini aldırmak. Şuan 4 sene filan rahat gider diyebileceğimiz iki tel iphone 6s veya 7 modelleri bunlarında fiyatları malum. Oyüzden benim tavsiyem ucuz yollu güncel ve 2 yıl bi android alıp yolunuza devam etmeniz.

Ea999

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Türkçe dil var sanırım.
GArantiye hepsi burada bakıyor sıkıntı çıkmaz
Hepsi buradamı? Gitti gidiyor mu ? GG de taksit seçenekleri çok uygun. şu an tum alakam bu telefona yoneldı galıba bunu alıcam umarım sorun cıkmaz

!/|Believer|\!

Doçent
Reaksiyon puanı
214
2 yıl garantili yazcaktım bu cihazlarda seni 2 yıl götürür. iphone 5s den de daha fazla verim alirsın

Ea999

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Mi5 kullananlar kulübü var ordan detaylı bilgi alabilirsin. Benim de pek bilgim yok ama ordaki kullanıcılar genel olarak memnundu. Anladığım kadarıyla telefondan beklentiniz uzun süre kullanım. Ama malesef markaların günümüz politikaları telefonları belli süre sonra bilinçli olarak eskitip yenisini aldırmak. Şuan 4 sene filan rahat gider diyebileceğimiz iki tel iphone 6s veya 7 modelleri bunlarında fiyatları malum. Oyüzden benim tavsiyem ucuz yollu güncel ve 2 yıl bi android alıp yolunuza devam etmeniz.
Sağolun Teşekkürler

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ama denizbank 36 ay dıyor vade farkı koyarsa cok pahalı olur neden GG değilde Hepsi burada onerıyorsunuz ?
Daha güvenilir bir site ayrıca benim bildiğim hbde taksit yok benm bildiğim yerli üretim dışındaki telefonlara taksit yok

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
İphone 5s'den Mi5 geçtim. İphone 5s stabil ve şık bir cihaz ancak gerek ekran boyutu ve pil boyutu yüzünden artık alınmaz . İphone 6 hiç alınmaz onuda ekliyeyim. 5s İos 12 bi ihtimal 13 Görebilir ama iphone 4s gibi olabilir Apple planlı eskitme yapıyor.
Mi5'e gelince 2500 liraya kadar her cihazla malzeme kalitesi hariç kapışır kamerası güzel performans güzel ancak ithalatçı garantili o sıkıntı alacaksanız delta garantili alın. Sorularınız varsa cevaplayabilirim.

M

Murat Burç

SDN Okuru
İphone 5s'den Mi5 geçtim. İphone 5s stabil ve şık bir cihaz ancak gerek ekran boyutu ve pil boyutu yüzünden artık alınmaz . İphone 6 hiç alınmaz onuda ekliyeyim. 5s İos 12 bi ihtimal 13 Görebilir ama iphone 4s gibi olabilir Apple planlı eskitme yapıyor.
Mi5'e gelince 2500 liraya kadar her cihazla malzeme kalitesi hariç kapışır kamerası güzel performans güzel ancak ithalatçı garantili o sıkıntı alacaksanız delta garantili alın. Sorularınız varsa cevaplayabilirim.
Xiaomi Mi5 sizi bu ios ve iphone sevdasından vazgeçirdi herhalde :D
Bakiyorumda baya beğenmişsiniz

Ea999

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hocam Siz nereden aldınız , Rom mu yukluydu yoksa turkce ayarlarını kendınız mı yaptınız herhangı bı sorunla karsılastınız mı ?

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Hocam Siz nereden aldınız , Rom mu yukluydu yoksa turkce ayarlarını kendınız mı yaptınız herhangı bı sorunla karsılastınız mı ?
Hepsiburadan aldım Türkçe yüklü geldi bir sorun yok

Ea999

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
a

Son düzenleme:

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,272
Iphone 5S sizi üzmeyecek bir cihaz fakat onun yerine SE alırsanız daha iyi olur. 1300 TL'ye İPhone 6 bulamazsınız bulsanız dahi iyi durumda olmayan cihazdır.