İphone 5s

waylandx

Doçent
Reaksiyon puanı
67
1 seneden az ömrü kaldı.O fiyat bandında LG G4'e bakabilirsin.Yada 1500 verebilirsen Xiomi mi 5 alabilirsin.

Speedster

Profesör
Reaksiyon puanı
319
Bence alınır şahsen ben alalı çok olmadı ve çok mutluyum telefonla.

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
ios kullanmak istiyorsanız 5s alınabilir bir cihaz ios 11 güncellemesini de alıcaktır. ios 12 güncellemesi için birşey diyemem ama şuanda gayet stabil bi cihazdır.

waylandx

Doçent
Reaksiyon puanı
67
ios kullanmak istiyorsanız 5s alınabilir bir cihaz ios 11 güncellemesini de alıcaktır. ios 12 güncellemesi için birşey diyemem ama şuanda gayet stabil bi cihazdır.
Gelen güncellemelerle telefon yavaşlamaya başlayabilir.

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Eğer bütçenizi ayarlarsanız iphone SE çok daha doğru bir tercih olacaktır ve 4 sene rahat bir şekilde kasma donma yaşamadan sizi götürür.
Zaten özellik bakımından da çok güçlü bir donanıma ve iyi bir arka kameraya sahip bir telefon. Küçük biladerim de var SE çok memlun pil süresinden dahi.

Eğer alabiliyorsanız kesinlikle 5s hatta iphone 6 yerine iphone SE'yi öneririm.

-Altar-

Asistan
Reaksiyon puanı
30
Bence alınmaz ios 10 dan sonra iphone stabilitesini tam alamayabilirsin yinede sen bilirsin

Türe

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Alınabilir tabii ama o fiyata başka neler alınabilir o önemli. Mesela "bence" Xiaomi Mi5 daha iyi olabilir bu konuda.

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Arkadaşların dediği gibi XİAOMİ Mİ5 yada İPHONE SE al bence ben yarın İOS'un ilk defa tadına bakacağım.:):cool:

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
5S düşünüyorsan Mi5 ile G4 sırıtıyor.

Ama iSE şu an en performanslı cihaz. Hala en performanslı cihaz. Tavsiye ederim.

mehmetcanaksu

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Ben 2 senedir kullanıyorum herhangi bir kasma yada donma olmuyor bu döyle 1 sene daha gider derim ama gerisi için bişi diyemem se alırsan seni rahat 3-4 sene götürür benim tavsiyem se .

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
apple yeni güncellemeler ile eski cihazlarını bilinçli olarak yavaşlatıyor, yıllardır ip4, ip4s, ip5s, ipad mini ve ipad air kullanan biri olarak söylüyorum. ip 5s cihaz da ios 10 ile yavaşlamaya başlayacak ve ios11 ile kullanılamaz duruma gelecektir. bu durum bence kullanıcıları yeni cihazlara yönlendirmek için maksatlı yapılıyor.

M

Murat Burç

SDN Okuru
SE al olmadı mi5 var g5 var 1800 e ithalatçı migrosta 2000e kipada yani 5se 1500 tl çok ayrıca bana göre

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
apple yeni güncellemeler ile eski cihazlarını bilinçli olarak yavaşlatıyor, yıllardır ip4, ip4s, ip5s, ipad mini ve ipad air kullanan biri olarak söylüyorum. ip 5s cihaz da ios 10 ile yavaşlamaya başlayacak ve ios11 ile kullanılamaz duruma gelecektir. bu durum bence kullanıcıları yeni cihazlara yönlendirmek için maksatlı yapılıyor.
Umarım dediğiniz gibi olmaz.:(:confused::eek:

mehmetcanaksu

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Maksatlı yapılıyor diyiyorsunda kaç yıl sonra yavaşlatılıyor ona bak bu telefonlar 10 yıl hiç kasmadan götüreceğini umuyorsan o biraz zor 5s ile aynı yıl çıkan telefonlara bak kaç tanesi 5s kadar performans verebiliyor yada stabil çalışıyor bence bazı şeylere tek taraftan bakıp değerlendirmemek lazım .

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
Herkes istediğini desin ama bence hiçbir İOS cihazın ederi okadar büyük paralar değil. Arkasında ısırılmış elma olduğu için bir dünya para istiyorlar.

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Maksatlı yapılıyor diyiyorsunda kaç yıl sonra yavaşlatılıyor ona bak bu telefonlar 10 yıl hiç kasmadan götüreceğini umuyorsan o biraz zor 5s ile aynı yıl çıkan telefonlara bak kaç tanesi 5s kadar performans verebiliyor yada stabil çalışıyor bence bazı şeylere tek taraftan bakıp değerlendirmemek lazım .
geçen youtube da Volkan Manav galaxy s videosu hazırlamıştı. telefon çatır çatır çalışıyor. ya da giriş seviyesi bir android cihaz 5s ten çok daha zayıf donanıma sahip ama takılmadan çalışıyor. al bir nexus 4 bak bakalım hangisi daha performanslı

tabakoglusadik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
iphone 5s tam bir boşluk asla tavsiye etmem güncellemede daha almaz iphone se diye yeni bir telefon çıktı onu tavsiye ederim

Josef Szászy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
bu saatten sonra hiç bulaşma 5s in kaç senelik ömrü kaldı? o fiyata çok daha iyi telefonlar alabilirsin. mi5 veya p10s gibi.