Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar yeni telefon alacam da android kullanımında bir süre sonra kasmaya başlıyor onun için ios a geçmek istiyorum ve şu an iphone 5s 1500 TL ye düşmüş durumda sizce 5s alınırsa kaç yıl daha kullanılır. 2.eli çabuk satılır mı?
Kardeşim Apple'ı güncelleme desteği ve 2.el piyasası konusunda çok seviyorum. Yani 5s'in daha 2-3 yıl ömrü var. Ayrıca satmak istesen de pek zarar etmeden satabilirsin.
Iphone 5s 1500 tl ye ios seviyorsaniz alinir. Zaten temiz ikinci elleri 1100-1300 tl civari. O yuzden 1500e sifir 5s alinir. Ama kimi yerler 2000 tl gibi sacma sapan rakamlara satiyolar iphone 5s i sakin 2000 tl vermek gibi bir hata yapmayin.
Ikinci el konusunda bu zamana kadar 5sin fiyati 2000 tl oldugu icin ikinci eli yuksekti. Ama artik 1500 e dustugune gore cok yuksek fiyatlara gitmez ikinci eli haberiniz olsun.
Guncelle olarak en az iki yil daha guncelleme alir.
İphone 5s baya bir güncelleme alır. Kullanılan yonga seti 4 veya 4s gibi düşük değil.
Yeni teknolojiler barındırıyor ve güçlü bir telefon. 4-4s'e göre diyorum.
Şu anda 4s bile kullanılabilinir durumda. 5s'de çok rahat 3 yıl daha baba gibi götürür.
Ha ileride kasarmı takılırmı donarmı? bilemiyorum. Mesela ios 7 ve 8 arasında çok stabil çalışan cihazdı ios 9 ilede aynı şekilde sadece frame drop yaşıyorum ben arada sırada. Mesela home tuşuna 2 kere basıp arkayı temizleyeceğim zaman o gelen animasyon bazen frame drop yapabiliyor.
Ama cihazın donduğunu ağışlaştığını görmedim.
Böyle daha 2 3 yıl rahat götürür bu cihaz. Update ne kadar sürede kesilir? 5 yıl civarı update alıcak rahat çıktığı tarihten itibaren.
Yani 20 eylül 2013de çıktığını göz önünde bulundurursak 2017-2018'e kadar update alır diye düşünüyorum.