iPhone 5S ?

Furkanİpek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bu saatten sonra iPhone 5s almak mantıklı mı kaç sene götürür?

tolga9009

Doçent
Reaksiyon puanı
0
beni dinlersen tam bilmiyorum aralık ayında 6 cıkacak bence 6 yı bekle

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
5S iyi ama her sene olduğu gibi Eylül'de 6 çıkacak deniliyor. En iyisini almak varken biraz daha beklemeye değer.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
5s 4 sene rahat götürür, aceleniz yoksa iPhone 6'yı bekleyin derim. Beğenmezseniz 5s alırsınız fiyatıda düşer o zaman.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Merhaba,

Eğer bütçeniz yetiyorsa iphone 6 almanızı öneririm '' çıkınca ''.

İphone 5s kullanıcısı olarak almanızı öneririm, eğer iphone 6 için bütçeniz yeterli olmazsa 6 çıkınca 5s dahada ucuzlayacaktır o zaman almanız mantıklı.

İphone cihazları android'e göre uzun yıllar götürürler, sağlam bir kullanımda 4 yıl cok rahat gider.

Benim şahsi görüşüm '' İphone 6'nın tasarımı çok kötü, tasarım ipad mini ve ipod touch 5 ci nesili andırıyor ''.

İphone 6'nın işlemcisi kamerası ve bir kaç özelliği artıcaktır, 6 alırsanız daha sonra 6s cıkıcak onu almak isteyeceksiniz ve bu böyle devam edicek bu yüzden 5s alıp kafanızı dinleyin '' Eğer küçük ekran sevmiyorsanız 6yı bekleyebilirsiniz.

Bu konu karar almanızı büyük derecede etkileyeceğini düşünüyorum.

Furkanİpek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
S serileri düzlerden daha iyi olmuyor mu 2014 başından beri 5s almayı (okulun bitmesini beklemdim )planlıyorumda 6nın çıkışı yaklaşmışken beklesenm mi diyorum da S serileri genelde daha iyi olmuyor mu ?ben mi yanlış düşünüyorum??

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
S serileri düzlerden daha iyi olmuyor mu 2014 başından beri 5s almayı (okulun bitmesini beklemdim )planlıyorumda 6nın çıkışı yaklaşmışken beklesenm mi diyorum da S serileri genelde daha iyi olmuyor mu ?ben mi yanlış düşünüyorum??

S olanlar elbette daha iyi oluyor ama iphone 4s'in iphone 5'den daha iyi olduğu anlamına gelmiyor.

İphone 6 çıkınca 5s'den daha iyi, 6s'den daha yetersiz olucağı aşikar.

Eğer bütçeniz yetiyorsa '' beklerim sıkıntı yok '' diyorsanız 6yı almak mantıklı olucaktır.