Iphone 5S Whatsapp Konuşmaları

vetvet5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Merhaba arkadaşlar ben de bir iphone 5s var ve bunun içindeki bütün whatsapp konuşmalarından kurtulmam gerekiyor. Kurtulmayı istediğim whatsapp hesabını bu telefonda açtım konuşmaları sildim whatsapp hesabımı sil dedim tüm konuşmalarınız silinecektir dedi kabul ettim ve sildim whatsapp hesabını. Iclouda baktığımda yaklaşık 2 gblık whatsapp yedeklemesi gözüküyordu bunu da temizledim. Benim sorum şimdi bu whatsapp hesabı başka telefonda açıldığında konuşmalara oradan ulaşılır mı? Bu telefonda whatsapp konuşmalarıyla alakalı başka belge falan kalmış mıdır kaldıysa nasıl silebilirim? Androidde data dosyası falan varmış iphoneda da böyle bir şey var mı varsa ben bunları nasıl temizlerim telefondan tamamen? Çok büyük bir sorun içindeyim lütfen bana yardımcı olun teşekkürler.

vetvet5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
icloud yedeğini sildiysen daha kimse ulaşamaz.
Emin misiniz daha doğrusu kesin böyle mi çünkü bu whatsapp hesabı şuan başka telefonda açık ama ben hesabımı sil dediğimde bütün veriler silinecektir dedi. Üstüne iclouddan yedekleri sildim ve bu icloud hesabı da zaten diğer telefonda kullanılan icloud hesabıyla aynı. Tamamen temizlemiş miyimdir ben bu telefonu şimdi? Jal Breakle falan geri getirilebilir mi yoksa temizlendi mi?

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Emin misiniz daha doğrusu kesin böyle mi çünkü bu whatsapp hesabı şuan başka telefonda açık ama ben hesabımı sil dediğimde bütün veriler silinecektir dedi. Üstüne iclouddan yedekleri sildim ve bu icloud hesabı da zaten diğer telefonda kullanılan icloud hesabıyla aynı. Tamamen temizlemiş miyimdir ben bu telefonu şimdi? Jal Breakle falan geri getirilebilir mi yoksa temizlendi mi?
iCloud dan sildiyseniz geri gözükmez