İphone 5s vs Sony Xperia Z3 Compact.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Twin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Twin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar bu 2 telefon arasında kararsızım. Hangisini tavsiye edersiniz? Tavsiye etmenizin sebebi ne olur? 2 telefonu da 2. el alacağım.

Touch

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2.el alacağına sifir lg g2 32gb alsana?

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
Z3 Compact. Stereo Speakers , neredeyse aynı boyutlarda daha büyük ekran, 2 günlük pil ömrü ve IP 68 sertifikası.

baba352

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
5s neden kendımde kullanıyorum ve applenın bugune kadar cıkmıs telefonları arasında en ıyısı oldugu soylenebılır ve garantı kapsamı en onemlı ozellıgıde bu bozuldumu gıt 0 telefon al :D

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Sony'de kullandım Apple'da kullanıyorum şimdi her iki telefonda gayet iyi seni yıllarca götürücektir aslında kıyaslama yapmamak lazım.

Size ne gerekiyor? beklentileriniz nedir? bunları kendi kafanızda düşünün ve telefonları araştırın mesela http://forum.shiftdelete.net/telefon-tavsiyeleri/381551-1500-tl-ustu-akilli-telefonlar.html

Bu konumda 5s ile ilgili yazım var okuyabilirsiniz.

Size en iyi hangisi geliyorsa tasarımdan tutun telefonda ki tuşlara kadar hangisini beğendiyseniz onu alın çünkü her iki telefonda sizi yıllarca götürücektir.

Ben 5s kullanıyorum ve tercihim 5s olurdu çünkü jbsiz telefon kullanamıyorum androide geçersem ios'un bana sağladığı her şey elimden uçucak androidde iyi güzel ama ios gibi kişiselleştirmesi yok jb yaptıktan sonra.

Her iki telefonuda Stock halinde kullanmak istiyorum diyorsan yukarda ki dediklerimi uygula keyfine göre seç al.