İphone 5s Usb

Catastrophe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kolay gelsin arkadaşlar dün bende bir iphone5s aldım eve geldim heralde home tuşunda çıt çıt sesi doğaldır tam bastırmadan önce çıkan.
bir de telefonu pcye taktım güven dedim bir kaç sefer daha sonra telefon bir daha pcyi görmedi bu durum beni hafiften soğutmaya başlattı.Şarj alıyor fakat şarj aldığını sadece yüzdesinin arttığından görebiliyorum simgesi gözükmüyor itunes falanda var ama telefonu ne görüyorlar nede görüyorlar.yardımcı olursanız teşekkürler şimdiden

Catastrophe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bataryanın hemen sağ tarafında minik bir şey gözükür.
ya işte çıkmıyor prize takınca hemen şarj oluyor fakat ilk başlarda ben usb olarak bağlandım sonra baktım aygıt yöneticisinden de gözükmüyor sorun neyden olabilir aygıt yöneticisine nasıl ekleyebilirim

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
ya işte çıkmıyor prize takınca hemen şarj oluyor fakat ilk başlarda ben usb olarak bağlandım sonra baktım aygıt yöneticisinden de gözükmüyor sorun neyden olabilir aygıt yöneticisine nasıl ekleyebilirim
İtunnesi yükledin mi pc ye ? İtunnesi çalıştırıp telefonu pc ye bağladığında itunnes tepki ver miyor mu ?

Catastrophe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İtunnesi yükledin mi pc ye ? İtunnesi çalıştırıp telefonu pc ye bağladığında itunnes tepki ver miyor mu ?
aynen yükledim sürüm 12 yi tepki vermedi kaldırıp sürüm 10 nuda yükledim aynı şekilde tepki vermiyor bi kaç pcde de denedim fakat bir çözüm bulamadım telefonun bi problemi yok bi home tuşunda çıt sesi vardı o da araştırdığıma göre normal sadece pcye bağlanmaması canımı sıkıyor , işin garibi aygıt töneticisinde niye gözükmüyor onu merak ediyorum

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Aygıt yöneticisinden birşey yüklemeye çalıştın mı veya kaldırmaya ?

İtunnesi tamamen kaldır. Pc yi kapat tekrar aç. Apple sitesinden itunnesin en son sürümünü indir. Kurduktan sonra telefonu pc ye bağla. Tepki verecek mi bakalım.

Catastrophe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aygıt yöneticisinden birşey yüklemeye çalıştın mı veya kaldırmaya ?

İtunnesi tamamen kaldır. Pc yi kapat tekrar aç. Apple sitesinden itunnesin en son sürümünü indir. Kurduktan sonra telefonu pc ye bağla. Tepki verecek mi bakalım.
dediklerin harfiyen yaptım fakat yine olmadı aygut yöneticisine bi kaç driver geldi resim olarak atayım buraya
Ekli dosyayı görüntüle 12123

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Apple form doldur, 1-2 dk ya seni arasınlar sorunu oraya anlat onlar profesyonelce yardımcı olur.

Solucan

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
35
KARIŞIK İŞLER YA başka pc de denedin mi ?

Catastrophe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Apple form doldur, 1-2 dk ya seni arasınlar sorunu oraya anlat onlar profesyonelce yardımcı olur.
KARIŞIK İŞLER YA başka pc de denedin mi ?
ya götürdüm telefoncuya benim kabloyu taktı şarj alıyordu ama usbye bağlanmıyordu yeni bi kablo attım çalıştı yani sorun buymuş.Bugün o kadar çok okudum ki forumlarda artık bi sorun olursa unutmasam kendim yazarım heralde , yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkürler

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
ya götürdüm telefoncuya benim kabloyu taktı şarj alıyordu ama usbye bağlanmıyordu yeni bi kablo attım çalıştı yani sorun buymuş.Bugün o kadar çok okudum ki forumlarda artık bi sorun olursa unutmasam kendim yazarım heralde , yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkürler
Kabloya para verme. garantiye gönder yeni kablo gönderiyorlar. ÜCRETSİZ.

Catastrophe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dostum işin aslı bu aslında: ikinci el aldım telefonu telefonunu satan adam henüz kutuyu getirmemiş aldığıım telefoncuya onlarda yansanayi kablo verdiler o getirene kadar idare edecem.Aralık 15e kadar garantisi var telefonun gelince eğer aynı sıkıntı çıkarırsa kablo falan gönderirim.Teşekkürker

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
dostum işin aslı bu aslında: ikinci el aldım telefonu telefonunu satan adam henüz kutuyu getirmemiş aldığıım telefoncuya onlarda yansanayi kablo verdiler o getirene kadar idare edecem.Aralık 15e kadar garantisi var telefonun gelince eğer aynı sıkıntı çıkarırsa kablo falan gönderirim.Teşekkürker

Garanti için kutuya gerek yok. Cihazı götür ve kabloyu cihazın arkasındaki imei numarasından garantisi çıkıyor.

Catastrophe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Garanti için kutuya gerek yok. Cihazı götür ve kabloyu cihazın arkasındaki imei numarasından garantisi çıkıyor.
evet imeiden aralığa kadar garantisi var gözüküyor kvk genpa bulamadım direk appledan sorgulattım hangi firmaya gönderecem benim şehir uzak baya apple merkezlerine

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
evet imeiden aralığa kadar garantisi var gözüküyor kvk genpa bulamadım direk appledan sorgulattım hangi firmaya gönderecem benim şehir uzak baya apple merkezlerine

Kvk , başarı , Genpa bunlara gönderebilirsiniz apple center Lara da gönderebilirsiniz. Detaylı bilgiyi apple yi arayıp öğrenebilirsiniz.

Solucan

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
35

Benim Başma da geldi : ) Benim Pc Saçmalıyodu. Virüsmüydü Donanımsal hatamıydı derken En uç Noktaya kadar söküp taktım : ) Neyse En SONUNDA Dosyalar Kendi kendine "tümünü seç" yapınca jeton düştü SORUN KLAVYEDEYMİŞ. Tuşlar basılı kalıyormuş. Ben tuşa basmasam bile Kendi kendine oluyomuş klavye altındaki film bozulmuş... İşte Böylede Değişik şeyler de başımıza gelebiliyor (Gülerek hatırlıyorum)

Catastrophe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim Başma da geldi : ) Benim Pc Saçmalıyodu. Virüsmüydü Donanımsal hatamıydı derken En uç Noktaya kadar söküp taktım : ) Neyse En SONUNDA Dosyalar Kendi kendine "tümünü seç" yapınca jeton düştü SORUN KLAVYEDEYMİŞ. Tuşlar basılı kalıyormuş. Ben tuşa basmasam bile Kendi kendine oluyomuş klavye altındaki film bozulmuş... İşte Böylede Değişik şeyler de başımıza gelebiliyor (Gülerek hatırlıyorum)

evet ya bazen çok basit olabiliyor çözüm :)