iPhone 5s ufak kasmalar

skystyle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar, 2 hafta önce iPhone 5s aldım çokta memnunum açıkçası fakat bugün birşeyi farkettim ki zaten bugün meydana gelen birşey olması lazım, facebook'ta instagram'da falan gezinirken aşağı yukarı kaydırmalarda ufak bir takılma oluyor, programda bir sorun var diye düşündüm fakat ayarlar kısmında gezinirken de ve başlangıç ekranına dönerkenki anismasyonda da çok ufak çaplı takılmalar yaşıyorum, çok önemli birşey değil ama takıntı haline getirdim ve çözemiyorum, ram kullanımına bakayım dedim yaklaşık %75i kullanılır durumda sürekli, normalmi bilemiyorum telefon açılışında bile zaten %50 olduğunu farkettim. bu takılma sadece benim telefonumda olan birşey mi acaba merak ettim, cevaplarınızı bekliyorum, teşekkürler..

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
telefonu tarat olmazsa verileri yedekle ve fabrika ayarlarına dön yine devam ederse servise ver amcamdada 5s var onda sıkıntı yok...

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
merhaba arkadaşlar, 2 hafta önce iPhone 5s aldım çokta memnunum açıkçası fakat bugün birşeyi farkettim ki zaten bugün meydana gelen birşey olması lazım, facebook'ta instagram'da falan gezinirken aşağı yukarı kaydırmalarda ufak bir takılma oluyor, programda bir sorun var diye düşündüm fakat ayarlar kısmında gezinirken de ve başlangıç ekranına dönerkenki anismasyonda da çok ufak çaplı takılmalar yaşıyorum, çok önemli birşey değil ama takıntı haline getirdim ve çözemiyorum, ram kullanımına bakayım dedim yaklaşık %75i kullanılır durumda sürekli, normalmi bilemiyorum telefon açılışında bile zaten %50 olduğunu farkettim. bu takılma sadece benim telefonumda olan birşey mi acaba merak ettim, cevaplarınızı bekliyorum, teşekkürler..

5S te asla kasma olmaması lazım birde 2 haftalık. Kullanan arkadaşlarım en ufak birşeyle karşılaşmadılar örneğin kullanan bir arkadaşa soralım [MENTION=383324]AppleiPhone5s[/MENTION] sen arkadaşın bahsettiği gibi takılmalar yaşamıyosun değil mi?

skystyle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefonu tarat olmazsa verileri yedekle ve fabrika ayarlarına dön yine devam ederse servise ver amcamdada 5s var onda sıkıntı yok...

5S te asla kasma olmaması lazım birde 2 haftalık. Kullanan arkadaşlarım en ufak birşeyle karşılaşmadılar örneğin kullanan bir arkadaşa soralım @
AppleiPhone5s sen arkadaşın bahsettiği gibi takılmalar yaşamıyosun değil mi?

bende anlamadım çok değişik bir durum. her çeşit formatı attım sıfırla seçeneğinden itunes'tan recovery mode falan herşeyi yaptım fakat geçmiyor. 7.0.5'ten kaynaklı optimize sorunumudur diye düşündüm oda mantıklı gelmiyo stabiliteden eser yok ne yapsam ufak tefek takılmalar yaşıyorum çok sinir bozucu gerçekten, geriye tek çare kalıyor garantiye vermek..

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11

bende anlamadım çok değişik bir durum. her çeşit formatı attım sıfırla seçeneğinden itunes'tan recovery mode falan herşeyi yaptım fakat geçmiyor. 7.0.5'ten kaynaklı optimize sorunumudur diye düşündüm oda mantıklı gelmiyo stabiliteden eser yok ne yapsam ufak tefek takılmalar yaşıyorum çok sinir bozucu gerçekten, geriye tek çare kalıyor garantiye vermek..

Ver gitsin cihazda sorun var. Kim kasıcak 5S mi :)

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
sans isi benimki kasmiyorda memnun degillim aldigima pismanim.gittim birde mini retina aldim iphone hala kullanissiz geliyor.
insallah iphone 6 buyuk ekran olurda bi isime yarar

skystyle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sans isi benimki kasmiyorda memnun degillim aldigima pismanim.gittim birde mini retina aldim iphone hala kullanissiz geliyor.
insallah iphone 6 buyuk ekran olurda bi isime yarar

evet dediğin gibi şans işi bu teknoloji, sorunlu çıktı benimki muhtemelen. fakat diğer konuya gelicek olursak kişinin beklentisine isteğine göre değişir, ben çok memnunum iphone'dan ekran çokta önemli değil fakat 6da ekranda büyürse tadından yenmez :)

Don't Be Normal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=365554]TURKER[/MENTION] yok kardeşim ben lag dahi görmesim 5s ios 7 ile ben sattıktan sonra güncelleme geldi bi problem yaratmış olabilir diye düşünüyorum

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
5s in kasmasına pek rastlamadım ama apple halen 1gb ram i 5s te kullanması fiyasko.sırf touch id var diye artırmadılar ram i
bir sonraki modelde de ram+kamera megapixelini yükseltim elimize verirler.tabi bunlara ekran boyutuda eklenirse çok iyi olacak ama ekranda büyümezse iphone de düşüş kendini hissettirir

skystyle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=274995]ozakin70[/MENTION] internet ile alakalı olduğunu sanmıyorum kullandığım internet hızı 20mb ki zaten ayarlarda gezinirkende kasıyor internet ile bir alakası yok yani..
[MENTION=383324]AppleiPhone5s[/MENTION] dostum sanırım 7.0.4'tede bende vardı bu problem, işin garibi telefonu 1buçuk hafta sıkıntısız kullandım birden meydana geldi bu olay 7.0.5 güncellemesinden önce
[MENTION=190097]semih61[/MENTION] haklısın dostum benimde sinirimi bozan o okadar para veriyoruz bunun içinmi yani 5sim iphone 3g gibi çalışıyor sanki stabilitede 0..

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
kasmayan telefon olmaz çok minik de olsa kasıyordur , hiç kasma yok diyenlerin gözü dönmüş apple sevgisiniden 2 saat sonra açılsada telefon mükemmel görnür onlara

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
@ozakin70 internet ile alakalı olduğunu sanmıyorum kullandığım internet hızı 20mb ki zaten ayarlarda gezinirkende kasıyor internet ile bir alakası yok yani..
@AppleiPhone5s dostum sanırım 7.0.4'tede bende vardı bu problem, işin garibi telefonu 1buçuk hafta sıkıntısız kullandım birden meydana geldi bu olay 7.0.5 güncellemesinden önce
@semih61 haklısın dostum benimde sinirimi bozan o okadar para veriyoruz bunun içinmi yani 5sim iphone 3g gibi çalışıyor sanki stabilitede 0..

Kusura bakma ama söylediklerini ne yazık ki gerçekçi , inandırıcı bulmadım illa ki küçük takılmalar anlık minik donmalar oluyordur 3g gibi çalışması lafların hiç inandırıcı gelmedi kullanan çok arkadaşım var bende kullandım ben bu tür kasma donma takılmalara rastlamadım ne arayüzde ne tarayıcıda ne de oyunlarda.

skystyle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kusura bakma ama söylediklerini ne yazık ki gerçekçi , inandırıcı bulmadım illa ki küçük takılmalar anlık minik donmalar oluyordur 3g gibi çalışması lafların hiç inandırıcı gelmedi kullanan çok arkadaşım var bende kullandım ben bu tür kasma donma takılmalara rastlamadım ne arayüzde ne tarayıcıda ne de oyunlarda.

neden yalan söyleyeyim ki buraya gelip? niye böyle bi amacım olsun yani? sürekli takılmalar yaşıyorum o yüzden hergün forum sitelerine girip insanlardan yardım istiyorum, burada yalan söyleyerek ne gibi bi çıkarım ve amacım olabilir acaba?

ysfakbas

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kardeşim 2 gün önce iphone 5s aldım ve çok memnunum hiç bir kasılma yok yağ gibi akıyo mübarek
sen cihazı değistir yada fabrika ayarlarına al

skystyle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim 2 gün önce iphone 5s aldım ve çok memnunum hiç bir kasılma yok yağ gibi akıyo mübarek
sen cihazı değistir yada fabrika ayarlarına al

hayırlı olsun kardeşim, fabrika ayarlarına aldım recovery mod yaptım fakat düzelmedi, yarın gidip geri veriyorum telefonu yapcak hiç bişeyim yok başka..

tashi 107

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iOS 7.1 ile düzelecektir :D Ama ne zaman gelir acaba?

vdturkey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hem iOS 7.0.5 den olabilir hem de cihazınızda 1GB'dan az yeriniz varsa kasmanız biraz artabilir.

ysfakbas

Asistan
Reaksiyon puanı
1

reachthetop

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Ben de 1.5 hafta kadar önce 5s aldım,facebook gibi sitelerde arada bir kasma oluyor,bir de örneğin whatsappta ekranı yan çeviriyorum,ekran dönerken biraz kasıyor mesela ama arayüz geçişlerinde bir sorun veya kasma yok.Garantiye verirsen 1 aya anca gelir.Aldığın yerden değişim iste media marktta 2 haftaya kadar değişim oluyor diye duymuştum.Nerden aldıysan şikayetini söyle,bir yol bulunur.7.0.5 güncellemedim ben aşırı gereksiz bir güncelleme,belki ondan da olmu olabilir.

Don't Be Normal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=4763]thuglife[/MENTION] evet hocam askerlık husus felan var 3 4 ay sonra 32 gbsını 2 bın lıraya satılma hususu olmazdı ona ıstınaden bende sattım
[MENTION=365554]TURKER[/MENTION]

skystyle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar inşallah 7.1 ile düzelir biraz araştırma yaptım her güncellemden sonra düzelmiş mesela 5inki 5.1 ile 6nınki 6.1 düzelmiş ki herkeste 7.1 i bekle diyo garantiye vermeyi istemiyorum arkadaşın dediği gibi 1 aya anca gelir ve nasıl gelir orası belli bile olmaz, herkese çok teşekkürler..

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
arkadaşlar inşallah 7.1 ile düzelir biraz araştırma yaptım her güncellemden sonra düzelmiş mesela 5inki 5.1 ile 6nınki 6.1 düzelmiş ki herkeste 7.1 i bekle diyo garantiye vermeyi istemiyorum arkadaşın dediği gibi 1 aya anca gelir ve nasıl gelir orası belli bile olmaz, herkese çok teşekkürler..

iOS 7.1 in net çıkış tarihi belirli ve dediğin gibi 1 ay ise bekle derim garantiye gönderme 7.1 ile yine sorun çıkarsa gönder kardeşim.

utkjean

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostum öncelikle telefonun hayırlı olsun. 5S kasıyor demişşin. Ben de iPad Air 32GB kullanıyorum. Çok çok çok çok .. çok çok nadir benim cihazımda da kasmalar mevcut. iOS en güncel sürümü yüklü. Sonuçta bu bi insanevladı yapımı. O kadar kasma da olsun diyorum. Fazla takılma böyle şeylere. Apple farkını yaşa ;)

skystyle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostum öncelikle telefonun hayırlı olsun. 5S kasıyor demişşin. Ben de iPad Air 32GB kullanıyorum. Çok çok çok çok .. çok çok nadir benim cihazımda da kasmalar mevcut. iOS en güncel sürümü yüklü. Sonuçta bu bi insanevladı yapımı. O kadar kasma da olsun diyorum. Fazla takılma böyle şeylere. Apple farkını yaşa ;)
Eyvallah hocam haklısın fakat o ufak kasmalar sürekli oluyor bende bide ilk kullandığım zaman böyle değildi birden oldu insanın canını sıkıyor hiç akıcı değil arayüz geçişleri hani program neysede kendi arayüzünde takılmalar olunca sessiz kalamadım..

utkjean

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sen de haklısın tabi kullanıcı olarak ama dediğim gibi Dünya malı işte... Olsun o kadar da :)