iPhone 5S Telefon dondu kaldı Açılmıyor ACİLL!

Bilal Darcan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Merhaba herkese iyi bayramlar. iPhone 5S telefon normal hiçbir şey yoktu. Uygulamaları arka plandan sildim ve normal güç tuşuna basıp kapattım.Sonradan açmaya çalıştım fakat açılmadı ve home tuşu aşırı ısınmaya başladı. Şarja taktım fakat ona da hiçbir tepki vermedi. ACİL YARDIM ?

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Merhaba herkese iyi bayramlar. iPhone 5S telefon normal hiçbir şey yoktu. Uygulamaları arka plandan sildim ve normal güç tuşuna basıp kapattım.Sonradan açmaya çalıştım fakat açılmadı ve home tuşu aşırı ısınmaya başladı. Şarja taktım fakat ona da hiçbir tepki vermedi. ACİL YARDIM ?
Kapatma tuşu ile Ses kısma tuşuna aynı anda basılı tut kurtarma moduna al eğer biliyorsan ıtunus ile yeniden kurulup yap eğer telefon açılsa bile yeniden kurulumu öneririm Benim zamanın da 5s de başıma gelmişti bekledikten sonra açıldı bir süre sonra bir ay demeden şirkette yine başıma aynı olay geldi ben de ıos yazılımı indirip sıfır dan kurulum yaptım bir arkadaşıma satmıştım 5s halla 2 yılı geçti kullanıyor hiç bir sıkıntı Yok. Donanımsal bir sıkıntısı yoksa düzelir