Apocalypse_
Profesör
arkadaşlar biliyorsunuz ki önceden benim Iphone 5 cihazım vardı 9.3.5 ilken telefon dondu ve ekranı kapatıp açayım derken ekran kapattıktan sonra bir daha açamadım. İş yerindeydim o an ama telefon açıktı arayınca çalıyordu uğraştım olmadı home + power filan şarja taktım home + power yaptım düzeldi
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bugün arkadaşımın 6 Plus 64 GB Gold cihazı IOS 9.3.5 yüklü birden bire dondu ve ekranı kapattı benim gibi aynı sorunu yaşadık fakat arkadaşın home tuşu, ses tuşu ve sessize alma tuşu çalışıyordu fakat kapama düğmesi işlem görmedi dışarıdaydık imkan Yoktu sonra eve gittik bizim Eve şarjda denedik hard restart olmadı sonra olmayacak bu yarın 7 Plus alayım dedi.
Sonra dur iTunes e bağlayım dedim bağladım home + power yaptım düzeldi.
Bu konuyu açmamın amacı aynı sorunu yaşayanlara yardım olmak amaçlıdır.
@FOM
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bugün arkadaşımın 6 Plus 64 GB Gold cihazı IOS 9.3.5 yüklü birden bire dondu ve ekranı kapattı benim gibi aynı sorunu yaşadık fakat arkadaşın home tuşu, ses tuşu ve sessize alma tuşu çalışıyordu fakat kapama düğmesi işlem görmedi dışarıdaydık imkan Yoktu sonra eve gittik bizim Eve şarjda denedik hard restart olmadı sonra olmayacak bu yarın 7 Plus alayım dedi.
Sonra dur iTunes e bağlayım dedim bağladım home + power yaptım düzeldi.
Bu konuyu açmamın amacı aynı sorunu yaşayanlara yardım olmak amaçlıdır.
@FOM