İphone 5s şarjı çabuk bitiyor

DEADPOOL®

Asistan
Reaksiyon puanı
23
Merhaba herkese foruma yeni katıldım telefonuma 3 hafta önce ios10 yükledim hiç bir problemim yoktu ama dünden beri şarj çok hızlı bitiyor, konum, bluetooth, ekran kaydırma vs hepsi kapalı sebebi ne olabilir ?

Nagrazo

Asistan
Reaksiyon puanı
117
Normal bisey 5s de hemen bitmesi ama guncelleme sonrasi olduysa yeni guncellemeyi bekleyin duzeltirler

DEADPOOL®

Asistan
Reaksiyon puanı
23
Telefon 2 aylık daha, dünden beri çabuk bitiyor bakalım belki güncellemeden sonra düzelir çünkü şarjda iken kullanmam %100 dolana kadar beklerim.

hi-guys

Asistan
Reaksiyon puanı
74
Benim ki de 5S. Sabah 8 de çıktım %100 ile , saat. 17:00 ye kadar hücresel hep açıktı. Evdeyim şuan saat 19:03 ve şarjım %32. Sürüm 10.1.1

Lonesomecowboy

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Telefon 2 aylık daha, dünden beri çabuk bitiyor bakalım belki güncellemeden sonra düzelir çünkü şarjda iken kullanmam %100 dolana kadar beklerim.
Benim 5simde de sorun yok. Dfu moda alip sifirlamanizi ve yeni iphone olarak ayrlayarak iosu yeniden kurmanizi ve tum bu islemleri masaustu pcden itunes uzerinden yapmanizi tavsiye ederim. Eger buna ragmen bir gelisme saglanamazsa yetkili apple servislerinde pil degisimi yaptirabileceginizi hatirlatir, bu vesileyle iyi forumlar diler, ve ayrica siz cok degerli forum uyelerine Saygi ve sevgilerimi sundugumu belirtmekten gurur ve mutluluk duyarim.

DEADPOOL®

Asistan
Reaksiyon puanı
23
Benim ki de 5S. Sabah 8 de çıktım %100 ile , saat. 17:00 ye kadar hücresel hep açıktı. Evdeyim şuan saat 19:03 ve şarjım %32. Sürüm 10.1.1

Benim 5simde de sorun yok. Dfu moda alip sifirlamanizi ve yeni iphone olarak ayrlayarak iosu yeniden kurmanizi ve tum bu islemleri masaustu pcden itunes uzerinden yapmanizi tavsiye ederim. Eger buna ragmen bir gelisme saglanamazsa yetkili apple servislerinde pil degisimi yaptirabileceginizi hatirlatir, bu vesileyle iyi forumlar diler, ve ayrica siz cok degerli forum uyelerine Saygi ve sevgilerimi sundugumu belirtmekten gurur ve mutluluk duyarim.

benim sabah %96 daydı şuanda %20 kaldı.

1 hafta daha böyle kullanayım düzelme olmazsa yaparım o işlemleri fakat 2 aylık telefon için batarya değişimi ekren olmaz mı

Lonesomecowboy

Doçent
Reaksiyon puanı
198
benim sabah %96 daydı şuanda %20 kaldı.

1 hafta daha böyle kullanayım düzelme olmazsa yaparım o işlemleri fakat 2 aylık telefon için batarya değişimi ekren olmaz mı
Cok nadir de olsa uretimden kaynaklı olarak bu tip absurd durumlar olabiliyor. Zaten garantiye verirsiniz, eger donanimsal ise yenisi gelir.
Gecen ay sifir Lenovo notebook almistim, pili oldu 1 ayda. Su an serviste...