DEADPOOL®
Asistan
Merhaba herkese foruma yeni katıldım telefonuma 3 hafta önce ios10 yükledim hiç bir problemim yoktu ama dünden beri şarj çok hızlı bitiyor, konum, bluetooth, ekran kaydırma vs hepsi kapalı sebebi ne olabilir ?
Benim 5simde de sorun yok. Dfu moda alip sifirlamanizi ve yeni iphone olarak ayrlayarak iosu yeniden kurmanizi ve tum bu islemleri masaustu pcden itunes uzerinden yapmanizi tavsiye ederim. Eger buna ragmen bir gelisme saglanamazsa yetkili apple servislerinde pil degisimi yaptirabileceginizi hatirlatir, bu vesileyle iyi forumlar diler, ve ayrica siz cok degerli forum uyelerine Saygi ve sevgilerimi sundugumu belirtmekten gurur ve mutluluk duyarim.Telefon 2 aylık daha, dünden beri çabuk bitiyor bakalım belki güncellemeden sonra düzelir çünkü şarjda iken kullanmam %100 dolana kadar beklerim.
Benim ki de 5S. Sabah 8 de çıktım %100 ile , saat. 17:00 ye kadar hücresel hep açıktı. Evdeyim şuan saat 19:03 ve şarjım %32. Sürüm 10.1.1
Benim 5simde de sorun yok. Dfu moda alip sifirlamanizi ve yeni iphone olarak ayrlayarak iosu yeniden kurmanizi ve tum bu islemleri masaustu pcden itunes uzerinden yapmanizi tavsiye ederim. Eger buna ragmen bir gelisme saglanamazsa yetkili apple servislerinde pil degisimi yaptirabileceginizi hatirlatir, bu vesileyle iyi forumlar diler, ve ayrica siz cok degerli forum uyelerine Saygi ve sevgilerimi sundugumu belirtmekten gurur ve mutluluk duyarim.
Cok nadir de olsa uretimden kaynaklı olarak bu tip absurd durumlar olabiliyor. Zaten garantiye verirsiniz, eger donanimsal ise yenisi gelir.benim sabah %96 daydı şuanda %20 kaldı.
1 hafta daha böyle kullanayım düzelme olmazsa yaparım o işlemleri fakat 2 aylık telefon için batarya değişimi ekren olmaz mı