4-5 civarı tamamda iphonelar yavaş şarj oluyorsa 4s ler neden 1 saatte tamamen şarj oluyor?Çünkü iPhone'lar yavaş şarj oluyor bu bir sorun değil. Kaç saatte oluyor?
Reis benim babamdada iphone 5s var ama babamınki 1 saatte felan doluyoriPhone 5S aldığımdan beri çok geç şarj oluyor bunun nedeni ne olabilir batarya kablo adaptör diyecekler hepsi yeni başka adaptörlerle kablolarlada denedim yine sonuç değişmiyor
işte diyorum cihazdanmıdır nedir anlamadım aldığımdan beri böyle zaten birazdaha götürsün değiştirmeyi düşünüyorum baya eskidiReis benim babamdada iphone 5s var ama babamınki 1 saatte felan doluyor
4-5 çok fazla, cihazda ya da apatörde sorun olabilir. 5s 2 saat civarında full şarj oluyordu. 4s de 1 saatte filan şarj olmaz ikisinin süreleri çok benzer zaten.4-5 civarı tamamda iphonelar yavaş şarj oluyorsa 4s ler neden 1 saatte tamamen şarj oluyor?
4s i mesela 2.4a ya yada 3a adaptöre bağlayınca 1 saatte doluyor 5s i taksam bile şarj süresi değişmiyor herşeyi de sağlam4-5 çok fazla, cihazda ya da apatörde sorun olabilir. 5s 2 saat civarında full şarj oluyordu. 4s de 1 saatte filan şarj olmaz ikisinin süreleri çok benzer zaten.
O zaman bir sorun var demektir. Çok iyi hatırlıyorum 2 saat bilemedin 2.30 saatte şarj oluyordu.4s i mesela 2.4a ya yada 3a adaptöre bağlayınca 1 saatte doluyor 5s i taksam bile şarj süresi değişmiyor herşeyi de sağlam
benimkisi 1.5 saatte tam şarjını tamamlıyor şarj aletini bir kontrol edin4-5 civarı tamamda iphonelar yavaş şarj oluyorsa 4s ler neden 1 saatte tamamen şarj oluyor?
herşey orjinalŞarj adaptörü orijinal mi original mı, bataryadan da kaynaklanıyor olabilir
herşeyi orjinal sorun yok gözüküyorHerşeyi sağlam olsa bu kadar geç şarj etmez işte. Var bir sorun. Bataryayı söküp kontrol ettiniz mi hiç ölçtünüz mü değerlerini belki de batarya ölüdür. Şarj adaptörünü taktığın priz bile farkeder.
herşey orjinal
Mesaj otomatik birleştirildi:
herşeyi orjinal sorun yok gözüküyor
İşe yarayabilirPamuk gibi bir şey kullanarak şarj soketini temizle.
temizPamuk gibi bir şey kullanarak şarj soketini temizle.
şöyle söyleyeyim pili wifi ile kullanımda bana aşşağı yukarı 1 güne yakın gidiyor gibi ama tam 1 gün gitmiyor mobil veride yarım gün dahi gitmiyorPeki şarj ettikten sonra pil performansı nasıl, hızlı tükeniyor mu ?
batarya yeniOrijinali geçin şimdi batarya da sorun var o zaman ölmüş olabilir. 4 saat çok uzun bir süre.
Temizledin mi? Yoksa temiz mi gözüküyor?temiz
şöyle söyleyeyim pili wifi ile kullanımda bana aşşağı yukarı 1 güne yakın gidiyor gibi ama tam 1 gün gitmiyor mobil veride yarım gün dahi gitmiyor
batarya yeni